Oyy ne oluyor burda, grup savaşları:) bizim grupta kim var? cnntrm var pinhan var diğerleri kim? Minik kuzum hasta da ödevlere dahil olamıyorum format açıklanınca inşallah eski formuma dönerim:) korkun bizim gruptan:)

P pinhan16 var mi ya.. o da mi tabanway olanlardan....

ayyy güldürdün eflalim

korkun bizim gruptan demiş ahahhahdhadhsadgsahdsad

ayyy güldürdün eflalim

korkun bizim gruptan demiş ahahhahdhadhsadgsahdsad

Gul canim gül ben tek başıma sizin grubu sollarım bir kere o zaman bol bol gülersin

Bunlar bidi bidi konusur anca. Baksana yesa ocak ayi odevlerini yapmadi. @maral desen kk etiketlemiyir bile

Senin nicklerle sorunun var ya da gözlerin görmüyor. Ha bire yanlış etiketliyorsun

Anka baktı duvar dibinde onu ipleyen yok hayat devam ediyor döndü sahalara yeniden

Ben bugun ki listeyi bulamadım da birisi beni hayrina listeye ekleyebilir mi?

Kaynasalim kizlar sonra ''1.gelen gruptakiler daha birbirlerini tanimiyorlarmis'' demesinler :) :) :)

Ama siz tam 11 sf konusmussunuz ama bana 1 tane bile bildirim gelmedi ya :/
Ben 32 yaşındayım 2 çocuğum var ev hatunuyum:) sen necisin kimlerdensin:)
Ben hu aralar giremiyorum hastalıklarla ugraşıyorum, çocuklar ben

yesa hala mı odev yapmamış?3-5 parça kâğıdı atamamış. çenesi çalışacağına eli calıssaydı. ya da elı çalışacağına

Ben 32 yaşındayım 2 çocuğum var ev hatunuyum:) sen necisin kimlerdensin:)
Ben hu aralar giremiyorum hastalıklarla ugraşıyorum, çocuklar ben
Cok gecmis olsun dikkat edin kendinize♡

Bende 22 yaşında bir çocuk annesi ev hatunuyum :) usengeclikte sinir tanımam fakat içimden gelirse dünyayı temizlerim :) tanistigima memnun oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…