• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak firin temizligi mi odev
aksam ocagi silmsitim sut tasti diye
bugunde disini sileyim bari

kizlar istanvbulda olan vamri, biseyiniz yok iyiisniz demi ?
Nolacak bu boyle mahvettiler ulkeyi
ben iizine gelmek istemiyorum korkuyorum :KK61:
Canım ben İst dayım bide bildiğim bendimahi var ama Sultanahmet meydanı bize çok uzak,bendimahiyede uzak iş yeri nerde bilmiyorum ama :( biz de bi sıkıntı yok şükür rabbim korusun ümmeti Muhammed'i,sen iznine gel başa gelicek varsa Allah korusun ordada olur :(

Kız benimkinin ilk olayı bu , yoksa öyle dağınıkki . sabah bi bakıyorum tezgaha benden sonra yattıysa meyve tabağı, bardaklar falan. bazen koltukta uyuyor üzerine örttüğü örtüyü kalkınca asla katlamaz. kirli çamaşırları yatak odasının kenarına koyar sanki banyo çok uzakta. sadece 10 adım atıcak. falan filan işte.

aslında bugün benim doğum günüm beni böyle mutlu etmeye çalışıyor işte. :KK36::KK36:
Dogum günün kutlu olsun canım saglıklı mutlu nice yaşlar dilerim...

Evet yaa ben de sabah duydum ablam İstanbul'da benim ona sordum hemen iyilermiş çok şukur. Rabbim yaralılara şifa versin inşallah. Vefat edenlerin de ailelerine sabır versin...

ocak firin temizligi mi odev
aksam ocagi silmsitim sut tasti diye
bugunde disini sileyim bari

kizlar istanvbulda olan vamri, biseyiniz yok iyiisniz demi ?
Nolacak bu boyle mahvettiler ulkeyi
ben iizine gelmek istemiyorum korkuyorum :KK61:
ben sildiydm bugun
ödev bu mu

Istanbuldaki arkadaşlar iyisiniz dimii o_O:KK17::KK61:

günaydın kızlar Nego Nego dün dediğin gibi eve gidince herşeyi yerli yerine koydum.yemek yaparken çok düzenli çalıştım. aldığım herşeyi yerine koydum. akşam yatmadan öncede ortalığı toparladım öyle yattım. eşime de dedim bundan sonra böyle düzenli olmak istiyorum. adam yediği meyve tabağını boşaltmış yıkayıp bulaşıklığa koymuş.
sabahta pijamalarını katlamış :KK57::KK57::KK57: :nazar::nazar:

inşallah böyle devam eder bizim düzen olayımız.
Süpersin tebrik ediyorum ne kadar az yorulduğunu zamanla farkedeceksin:) bende dün sana dedigim gibi buyük oğlum geldikten sonra ütumu yaptım 16 parca:) tabi bebeğimi de en az 16 kere uzaklaştırdim:)

işid için mantıklı bir eylem değil. bunu işid yapsaydı hafta sonu öğlen saatlerinde yapar çok daha fazla ses getirirdi.
canlı bomba sultanahmetteki polis noktasını hedef aldığına göre pkk işine daha çok benziyor.

sen bize gel bence en 1. grup 1. grupEn Büyük KK chentiq chentiq yetiş müşteri vaaaar:KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Eki Görüntüle 1741747

Gelin hep beraber kurabiye yiyelim... Oğlan yapınca az yamuk oldular ama tatları güzel :-)
Ellerine sağlık canım, harika görünüyor :kk77::kk77::kk77::kk77: Kremşantili kurabiyeden kaç tane çıkıyor tahmini, yarın kayınvalidemin yasini var ona yapıcam, bi de çok güzel oluyor mu :kk77: nefis, harika, mükemmel olması gerek :KK8:

günaydın kızlar Nego Nego dün dediğin gibi eve gidince herşeyi yerli yerine koydum.yemek yaparken çok düzenli çalıştım. aldığım herşeyi yerine koydum. akşam yatmadan öncede ortalığı toparladım öyle yattım. eşime de dedim bundan sonra böyle düzenli olmak istiyorum. adam yediği meyve tabağını boşaltmış yıkayıp bulaşıklığa koymuş.
sabahta pijamalarını katlamış :KK57::KK57::KK57: :nazar::nazar:

inşallah böyle devam eder bizim düzen olayımız.
Darısı bana inşallah, ama hiçç umudum yok :110:

sararıyo mesela çay döküyoruz artanı hemem sapsarı midemi bulandırıyo ilk kez lavabosu böyle bi evde oturuyorum tezgahı yaptın madem lavaboyu çelik falan yap dimi.

deniyçem beyaz sirkeyi aslında karbanotla güzel olur gibi ama evde de cif var
Beyaz sirkeyi mutlaka dene canım Hoppa mükemmel bir şey çamaşır suyunun yaptığının aynısını yaptı, tezgahım şu anda pırıl pırıl :21: burda kızlar söylediler ama açıkçası bu kadarını beklemiyordum, tekrardan çamaşır suyu dökerim diye düşünmüştüm :KK23: ama hiç mi hiç gerek kalmadı, o sararmalar falan tamamen geçti :KK71:

Kız benimkinin ilk olayı bu , yoksa öyle dağınıkki . sabah bi bakıyorum tezgaha benden sonra yattıysa meyve tabağı, bardaklar falan. bazen koltukta uyuyor üzerine örttüğü örtüyü kalkınca asla katlamaz. kirli çamaşırları yatak odasının kenarına koyar sanki banyo çok uzakta. sadece 10 adım atıcak. falan filan işte.

aslında bugün benim doğum günüm beni böyle mutlu etmeye çalışıyor işte. :KK36::KK36:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Kafam karıştı şimdi kubdef kubdef in ödevini mi yapıyoruz yoksa damlacikolata damlacikolata nım verdiği ödevimi biri beni aydınlatsın
Canım damlaçikolatanın ödevini yapıyoruz Hoppa
Benim davlumbazım yok ondan yırttım :KK8:

Canım ben olsam bebeği ertelerdimo_Ogerçi sen öyle bi seçenek sunmamışsın ama,yaşın kaç bu arada ertelemek için geçmi dersin.
Yok degil yasim 24 ama yazin agustosun sonunda evleneli 3 sene olucak 4 e gecicem. Eylulde okul baslicak 3 sene suruyor eger muafiyeti gecemezsem. O zaman da evleneli bayaaa olucak. Yani dogum yaptiktan sonra okula devam edemem dimi aslnda bunu ogrenmk icin ??

nice yıllara canım :KK60:

:KK70:
Kiiizzz biz eslerimizi tanıştırsak mi acabaaa son dağıtıcı bizim evde de seninkine maşallah dedim

canım senin grubun var mı?

sen de bizim gruba gel olmazsa ?

cnntrm cnntrm diğer arkadaşı kapmış hemen

eshma eshma doğum günün kutlu olsun canım benim nice nice nice mutlu yaşlara yıllara :KK50:

Back
X