- Emoji Skoru
- 355.181
- Puanlar
- 898
Ya bende baktırayım b12 ye, hapı içmiyim mi o zaman?Canım hapların faydası olmuyor bana iğne vurduruyorum. Çok şukur baya duzeldim. Yerlerde sürünüyordum. Bak mesela 1 haftadır hiç uyumamıştım dun gece 4 de yattım 6 da kalktım. Evimi de toparladım utumu de yaptım. Kızımı da fiziğe götürdüm. Şimdi yemek yapacağım. Eskiden namaza bile zor kalkardım duşun.
geçmiş olsun canımBugünün ödevi ütüymüş çıkssss hiç bana göre değilsiz yapın ben yapmicim hiç sevmem ütü
oğlum ortakulak iltihabı geçiriyor bu sabah karga kahvaltısını yapmadan doktorumuza gittik 06-30 da
iki gündür ağrı kesici ile duruyordu
eşim hasta bugün işe bile gidemedi bizi hastaneye bıraktı yoldan eve dönmüş fena olunca allahdan başka arkadaşı var arabada o getirmiş eve
çok uykusuzum ve yorgunum
![]()
ya brn bunlardan kullandım bir süre sonra yağlanmış gibi oluyor, seninkinin markası ne?Ben mikrofiber kullanıyorum. Ama gerçek mikrofiber hani o polar gibi yumuşak olan değil havlu gibi pütür pütür olan. Çamaşır suyuna bile girse renk atmıyor. Leke de tutmuyor. Çok memnunum. Banyoda yeşili mutfakta mavisiyle sarısı :)
oo çok lezzetli görünuyor elinize sağlık anne oğulEki Görüntüle 1741747
Gelin hep beraber kurabiye yiyelim... Oğlan yapınca az yamuk oldular ama tatları güzel![]()
ha hay ama herkesin kulak memesi aynı yumuşaklıkta değilhahaah
demekki ne kati ne civik olucak
kulak memesi kivami iyiidr candirrr![]()
bence okula devam et ama açiktanEvli ve cocuklu bayanlar. Ben acik ogretimle iki yilimi bitirdm smdi dgs ye girecegim ve iki yil daha okuyup dort yili bitrms olacagm. Ama soyle bir durum var , bu dgsyle ister yine aciktan devam edebilirsin isterse örgün gidebilirsin yani klasik ogrencilerle her gun okula devam ediyorsun. Ama bunda ilk sene gormedgn derslerden muafiyet sinavi var gecersen iki yil. Smdiye kadar aciktan devam etmek istiodum. Ama smdi esim tayin istiyebiliyor baska sehirlere onceden sadece kendi il icindeydi smdi baska illere. Yaknmzdaki universitenn oldgu sehire gidebiliriz ki kardesim de o sehirde. Amaaaaaaaaa gel gor ki ben cocuk da istiyorum e bakimini gectim sonucta cocuklar iki saatte bir flan emzirilmesi gerekli e bana ijtiyaci var ne bileyim baslasam bile yarm kalicak okul. Ama boyle bir imkanim varken de kullanmak istiyordum.. sizce yine aciktan mi devam etmeli![]()
ayy iyi ki doğdun o zamanKız benimkinin ilk olayı bu , yoksa öyle dağınıkki . sabah bi bakıyorum tezgaha benden sonra yattıysa meyve tabağı, bardaklar falan. bazen koltukta uyuyor üzerine örttüğü örtüyü kalkınca asla katlamaz. kirli çamaşırları yatak odasının kenarına koyar sanki banyo çok uzakta. sadece 10 adım atıcak. falan filan işte.
aslında bugün benim doğum günüm beni böyle mutlu etmeye çalışıyor işte.![]()