• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yarın kayinvalidem yasin okutacak ona koca bir tepsi pasta ve kurabiye yaptım neredeyse bütün günüm mutfakta geçti :KK43: yemeğimiz de dahil tabi:kk77: çok yoruldum:KK43: ben neden bu kadar yavaşım acaba :KK51: bir de bugün hiç iyi değilim sistit oldum, yarın yasinden önce doktora gideceğim :KK43: daha öncede olmuştum ama bu defakini çok şiddetli geciriyorum:KK42:
ellerine saglik
mevlut yemegi ve pasta kurabiyesini becerebildiysen baya hamaratsin dmekdir :)
geçmis olsun
sicak suya otur ve cranbery ye iyi gelir insalllah
cranbeery iye için ama sisttede yarar bvelki bide bol su iç

Valla suya düştüğünde ölüydü ben öldürmüş olsam cidden üzülürdüm.
Neyse bu konuyu kapatalım yoksa bayılazayım :)
hahha kiz ben senin su kelimelri degisk yazmana hastayim biliyonmu badyim
geliyimmi kiz kapiyaaa musiatmisin :KK70:

Aynen canm cok caba sarfedip yoruluyorum sende oylesin demekki. Ama hani yemek hazrlarken ay yetmez ay gozume az geldi diye cok sey yapiorum galiba. Birde yeni gelinsin neler yapicak bakalm hesabi ama insanlar kendini hic yormuyo gercktn. Oyle de karin doyuyo boyle de doyuyosa bir dur demek lazm kendimize :)
Aynen canım yaa,yeni gelin düşüncesi var insan beceriksiz görünmek istemiyor.Ama ziyan oluyo bende elim bol baya fazla yapıyorum biz de iki kişiyiz kalıyor fazlası,yorgunluğu da cabası yani.Mesela benim bir huyum var acil misafir bile olsa illa gidip lavabo yıkıyorum tüy falan vardır belki diye,birde süpürüyorum temiz bile olsa içim rahat etmiyor en azından süpüreyim diyorum baya zaman kaybı oluyo.Bir de bizimkiler tam yola çıkarken ararlar yarım saate burdalar üstümü mü giyeyim,evi mi toparlıyım çaylık bişiyler mi yapayım bilemiyorum.Tam da bu yüzden forumdayım bu evin her an misafire hazır olması lazım ama bakalımm ;)

hahha kiz ben senin su kelimelri degisk yazmana hastayim biliyonmu badyim
geliyimmi kiz kapiyaaa musiatmisin :KK70:
Sağol minnoş badim benim iyi bir şey söyledin galiba :KK200::KK45:
Gel canım gel de gör halimi oturma odasında yattık dün gece hala toplamadım zaten akşam oldu :D yünlüleri yıkadım bir kısmını yatak odasına bir kısmını bu odaya serdim tam misafirlik oldu oda :D
Senin ütü dağlarında karlar eriyor mu acep :KK16:

ellerine saglik
mevlut yemegi ve pasta kurabiyesini becerebildiysen baya hamaratsin dmekdir :)
geçmis olsun
sicak suya otur ve cranbery ye iyi gelir insalllah
cranbeery iye için ama sisttede yarar bvelki bide bol su iç
Çok sağ ol canım benim :KK68: yok kız o kadar da değilim yanı pasta konusunda fena degilimdir ama yemek işinde daha almam gereken çok yol var :KK52: yemeği bugün yemek için yaptım mevlit yemeği kayinvalidemde Hoppa
Sistit içinde sıcak suya oturayim canım ama o meyveyi burda bulmam çok zor yarın merkeze gidicem bir bakayım Hoppa bu defaki ciddi sanırım çok afedersin idrarimdan kan geliyor :KK43: ilk gördüğümde çok korktum baya panik oldum ama sistitten olduğunu öğrenince kendime geldim biraz :KK43:

Çok sağ ol canım benim :KK68: yok kız o kadar da değilim yanı pasta konusunda fena degilimdir ama yemek işinde daha almam gereken çok yol var :KK52: yemeği bugün yemek için yaptım mevlit yemeği kayinvalidemde Hoppa
Sistit içinde sıcak suya oturayim canım ama o meyveyi burda bulmam çok zor yarın merkeze gidicem bir bakayım Hoppa bu defaki ciddi sanırım çok afedersin idrarimdan kan geliyor :KK43: ilk gördüğümde çok korktum baya panik oldum ama sistitten olduğunu öğrenince kendime geldim biraz :KK43:
sistit miki , kan gelmesi ciddi bisey mutlaka dr agit canim
iye deil dimi

cranbery nin kurusunu sor baktara
burada eczanelerdeki iye için olan ilaçalrin içeriginde cranbery var

Sana katılıyorum suslixanim suslixanim aradim aradim bulamadim ya hayir üzerime alinmadim da merak ettim sadece :) konusulsa ne olacak ki hem sonucta hepimiz bayanız normal hayatta bicok arkadaş var ama konuşulmuyor her konu. Zaten sapik değiliz bisey değiliz ne konusulabilir ki.

Sağol minnoş badim benim iyi bir şey söyledin galiba :KK200::KK45:
Gel canım gel de gör halimi oturma odasında yattık dün gece hala toplamadım zaten akşam oldu :KK70: yünlüleri yıkadım bir kısmını yatak odasına bir kısmını bu odaya serdim tam misafirlik oldu oda
Senin ütü dağlarında karlar eriyor mu acep :KK16:
utum az var
dag yok olsa olsa ova olur:KK70:
amaç sifir utuyse hiç ugrasma bosa yorma kendini :KK70:

utum az var
dag yok olsa olsa ova olur:KK70:
amaç sifir utuyse hiç ugrasma bosa yorma kendini :KK70:
Ben üstüme düşeni yapıp sorayım da gerisini sen bilirsin tatlım :) Maşallah ova da olsa azaltmışsın demek tebrikler :nazar::KK9:
Bu arada clemantin clemantin biliyorsan özür dilerim ama Cranberry'nin Türkçe'si Yabanmersini. Alacaksan öyle de sorabilirsin. Aktarlarda oluyor ben çok severim. Bilgi paylaşımı amacıyla söylemek istedim biliyorsan tekrardan kusura bakma

clemantin clemantin geçmiş olsun inşallah ciddi bir şey değildir.
Çok sağ ol canım :KK15::KK68::KK15: sanırım antibiyotikle geçecek bir şey yarın doktora gideceğim, daha öncede olmuştum kendiliğinden geçti ama kan görmemiştim bu defa biraz korktum açıkçası:KK43:

sistit miki , kan gelmesi ciddi bisey mutlaka dr agit canim
iye deil dimi

cranbery nin kurusunu sor baktara
burada eczanelerdeki iye için olan ilaçalrin içeriginde cranbery var
Yarın alacagim canım çok sağ ol:KK15::KK68: zaten yiyordum aslında çok severim. Yaban mersiniymis ben İngilizce adından taniyamadim :KK23::KK48:

Ben üstüme düşeni yapıp sorayım da gerisini sen bilirsin tatlım :) Maşallah ova da olsa azaltmışsın demek tebrikler :nazar::KK9:
Bu arada clemantin clemantin biliyorsan özür dilerim ama Cranberry'nin Türkçe'si Yabanmersini. Alacaksan öyle de sorabilirsin. Aktarlarda oluyor ben çok severim. Bilgi paylaşımı amacıyla söylemek istedim biliyorsan tekrardan kusura bakma
Çok sağ ol canım benim İngilizcem hiç iyi değildir:KK23:cok teşekkür ederim paylaştığın için :KK60: yaban mersinini çok severim ve çok yediğim bir yemiştir zaten evde surekli bulundururum:KK48: ingilizcesini bilmediğim için anlayamadım tabi :-) evde bitmişti yarın alacağım:KK36:

Sana katılıyorum suslixanim suslixanim aradim aradim bulamadim ya hayir üzerime alinmadim da merak ettim sadece :) konusulsa ne olacak ki hem sonucta hepimiz bayanız normal hayatta bicok arkadaş var ama konuşulmuyor her konu. Zaten sapik değiliz bisey değiliz ne konusulabilir ki.
Evet ve millet rahat rahat yatak odasını ortalık yerde anlatır buna kahkahayla gülünür, bir sitede isimsiz dertleşince sanki bir hata etmişiz gibi görünüyor,anlam veremedim.Bende normalde yüz yüze bunların konuşulmasından hoşlanmam bu muhabbete giremem de yani ama burası dediğimiz gibi kadına ait bir yerr :)

clemantin clemantin geçmiş olsun canımm,genital rahatsızlıkların hepsi zor sinir ediyor insanı :)
Çok sağ ol canım hiç sorma ya hemde nasıl sinir bir durum, en sınırı de 10 dk da bir tuvaletteyim :KK34: neyse buna da şükür Rabbim daha beterinden korusun Hoppa

Evet ve millet rahat rahat yatak odasını ortalık yerde anlatır buna kahkahayla gülünür, bir sitede isimsiz dertleşince sanki bir hata etmişiz gibi görünüyor,anlam veremedim.Bende normalde yüz yüze bunların konuşulmasından hoşlanmam bu muhabbete giremem de yani ama burası dediğimiz gibi kadına ait bir yerr :)

Ya niye hata gibi görünsün. Merak ettik sadece.

Merhaba canlar eşim evdeydi giremedim bi turlu ödev nedirr

Aynen canım yaa,yeni gelin düşüncesi var insan beceriksiz görünmek istemiyor.Ama ziyan oluyo bende elim bol baya fazla yapıyorum biz de iki kişiyiz kalıyor fazlası,yorgunluğu da cabası yani.Mesela benim bir huyum var acil misafir bile olsa illa gidip lavabo yıkıyorum tüy falan vardır belki diye,birde süpürüyorum temiz bile olsa içim rahat etmiyor en azından süpüreyim diyorum baya zaman kaybı oluyo.Bir de bizimkiler tam yola çıkarken ararlar yarım saate burdalar üstümü mü giyeyim,evi mi toparlıyım çaylık bişiyler mi yapayım bilemiyorum.Tam da bu yüzden forumdayım bu evin her an misafire hazır olması lazım ama bakalımm :KK66:
Ayyy beni mi anlatiyorsun ne :KK55::KK55::KK57: aynen canm bize yaptiklarm bize kadar oluyorda biei geldiginde cok parcaliyorum kendmi. Ve dedgn gbi eve geliceklerinde. Bazende tam misafirlk yaparsin evi kimse gelmez. Tam daglr biri gelirr :KK53:

Kızlar bugün bütün gün mutfaktaydim ama su an hem çok yorgun hem de rahatsizim bu yüzden bu günkü ödevi yapamayacagim :KK43: grup arkadaslarimdan çok ama çok özür diliyorum :KK43: üzgünüm kızlar :KK43:

Back
X