- Emoji Skoru
- 12.552
- Puanlar
- 298
deme kizzzz
Ay kızı fiziğe getirmiştim püskürtmeli güldüm herkes bana bakıyor![]()
neyse bisey olmas azcuk kahkahadan
ama ben hala anlamadim gruplar niye degistii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deme kizzzz
Ay kızı fiziğe getirmiştim püskürtmeli güldüm herkes bana bakıyor![]()
ellerine saglikKızlar yarın kayinvalidem yasin okutacak ona koca bir tepsi pasta ve kurabiye yaptım neredeyse bütün günüm mutfakta geçtiyemeğimiz de dahil tabi
çok yoruldum
ben neden bu kadar yavaşım acaba
bir de bugün hiç iyi değilim sistit oldum, yarın yasinden önce doktora gideceğim
daha öncede olmuştum ama bu defakini çok şiddetli geciriyorum
![]()
hahha kiz ben senin su kelimelri degisk yazmana hastayim biliyonmu badyimValla suya düştüğünde ölüydü ben öldürmüş olsam cidden üzülürdüm.
Neyse bu konuyu kapatalım yoksa bayılazayım :)
Aynen canım yaa,yeni gelin düşüncesi var insan beceriksiz görünmek istemiyor.Ama ziyan oluyo bende elim bol baya fazla yapıyorum biz de iki kişiyiz kalıyor fazlası,yorgunluğu da cabası yani.Mesela benim bir huyum var acil misafir bile olsa illa gidip lavabo yıkıyorum tüy falan vardır belki diye,birde süpürüyorum temiz bile olsa içim rahat etmiyor en azından süpüreyim diyorum baya zaman kaybı oluyo.Bir de bizimkiler tam yola çıkarken ararlar yarım saate burdalar üstümü mü giyeyim,evi mi toparlıyım çaylık bişiyler mi yapayım bilemiyorum.Tam da bu yüzden forumdayım bu evin her an misafire hazır olması lazım ama bakalımmAynen canm cok caba sarfedip yoruluyorum sende oylesin demekki. Ama hani yemek hazrlarken ay yetmez ay gozume az geldi diye cok sey yapiorum galiba. Birde yeni gelinsin neler yapicak bakalm hesabi ama insanlar kendini hic yormuyo gercktn. Oyle de karin doyuyo boyle de doyuyosa bir dur demek lazm kendimize :)
Sağol minnoş badim benim iyi bir şey söyledin galibahahha kiz ben senin su kelimelri degisk yazmana hastayim biliyonmu badyim
geliyimmi kiz kapiyaaa musiatmisin![]()
Çok sağ ol canım benimellerine saglik
mevlut yemegi ve pasta kurabiyesini becerebildiysen baya hamaratsin dmekdir :)
geçmis olsun
sicak suya otur ve cranbery ye iyi gelir insalllah
cranbeery iye için ama sisttede yarar bvelki bide bol su iç
sistit miki , kan gelmesi ciddi bisey mutlaka dr agit canimÇok sağ ol canım benimyok kız o kadar da değilim yanı pasta konusunda fena degilimdir ama yemek işinde daha almam gereken çok yol var
yemeği bugün yemek için yaptım mevlit yemeği kayinvalidemde
Sistit içinde sıcak suya oturayim canım ama o meyveyi burda bulmam çok zor yarın merkeze gidicem bir bakayımbu defaki ciddi sanırım çok afedersin idrarimdan kan geliyor
ilk gördüğümde çok korktum baya panik oldum ama sistitten olduğunu öğrenince kendime geldim biraz
![]()
utum az varSağol minnoş badim benim iyi bir şey söyledin galiba
Gel canım gel de gör halimi oturma odasında yattık dün gece hala toplamadım zaten akşam olduyünlüleri yıkadım bir kısmını yatak odasına bir kısmını bu odaya serdim tam misafirlik oldu oda
Senin ütü dağlarında karlar eriyor mu acep![]()
Ben üstüme düşeni yapıp sorayım da gerisini sen bilirsin tatlım :) Maşallah ova da olsa azaltmışsın demek tebriklerutum az var
dag yok olsa olsa ova olur
amaç sifir utuyse hiç ugrasma bosa yorma kendini![]()
Çok sağ ol canımclemantin geçmiş olsun inşallah ciddi bir şey değildir.
Yarın alacagim canım çok sağ olsistit miki , kan gelmesi ciddi bisey mutlaka dr agit canim
iye deil dimi
cranbery nin kurusunu sor baktara
burada eczanelerdeki iye için olan ilaçalrin içeriginde cranbery var
Çok sağ ol canım benim İngilizcem hiç iyi değildirBen üstüme düşeni yapıp sorayım da gerisini sen bilirsin tatlım :) Maşallah ova da olsa azaltmışsın demek tebrikler
Bu aradaclemantin biliyorsan özür dilerim ama Cranberry'nin Türkçe'si Yabanmersini. Alacaksan öyle de sorabilirsin. Aktarlarda oluyor ben çok severim. Bilgi paylaşımı amacıyla söylemek istedim biliyorsan tekrardan kusura bakma
Evet ve millet rahat rahat yatak odasını ortalık yerde anlatır buna kahkahayla gülünür, bir sitede isimsiz dertleşince sanki bir hata etmişiz gibi görünüyor,anlam veremedim.Bende normalde yüz yüze bunların konuşulmasından hoşlanmam bu muhabbete giremem de yani ama burası dediğimiz gibi kadına ait bir yerr :)Sana katılıyorumsuslixanim aradim aradim bulamadim ya hayir üzerime alinmadim da merak ettim sadece :) konusulsa ne olacak ki hem sonucta hepimiz bayanız normal hayatta bicok arkadaş var ama konuşulmuyor her konu. Zaten sapik değiliz bisey değiliz ne konusulabilir ki.
Çok sağ ol canım hiç sorma ya hemde nasıl sinir bir durum, en sınırı de 10 dk da bir tuvaletteyimclemantin geçmiş olsun canımm,genital rahatsızlıkların hepsi zor sinir ediyor insanı :)
Aminn haklısın ya,çabuk geçer inşallah canım..Çok sağ ol canım hiç sorma ya hemde nasıl sinir bir durum, en sınırı de 10 dk da bir tuvaletteyimneyse buna da şükür Rabbim daha beterinden korusun
![]()
Evet ve millet rahat rahat yatak odasını ortalık yerde anlatır buna kahkahayla gülünür, bir sitede isimsiz dertleşince sanki bir hata etmişiz gibi görünüyor,anlam veremedim.Bende normalde yüz yüze bunların konuşulmasından hoşlanmam bu muhabbete giremem de yani ama burası dediğimiz gibi kadına ait bir yerr :)
Ayyy beni mi anlatiyorsun neAynen canım yaa,yeni gelin düşüncesi var insan beceriksiz görünmek istemiyor.Ama ziyan oluyo bende elim bol baya fazla yapıyorum biz de iki kişiyiz kalıyor fazlası,yorgunluğu da cabası yani.Mesela benim bir huyum var acil misafir bile olsa illa gidip lavabo yıkıyorum tüy falan vardır belki diye,birde süpürüyorum temiz bile olsa içim rahat etmiyor en azından süpüreyim diyorum baya zaman kaybı oluyo.Bir de bizimkiler tam yola çıkarken ararlar yarım saate burdalar üstümü mü giyeyim,evi mi toparlıyım çaylık bişiyler mi yapayım bilemiyorum.Tam da bu yüzden forumdayım bu evin her an misafire hazır olması lazım ama bakalımm![]()