• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalnız ortada yanlış anlaşılan/atlanan bir husus var arkadaşlar.
bu topikte her şey konuşulabilir zaten o konuda bir sıkıntımız yok ki isteyen yemek konuşur isteyen cinsellik. kadınız her konuda konuşuruz biz... günlük işleri yazmama amacımız konuyu sınırlandırmak değil ki....
topik özellikle üşengeç hanımlara hitap ettiği için uzun uzun yazılan günlük ev işi raporları kimsenin moralini bozup motivasyonunu düşürmesin diye yazmıyoruz günlük işleri.

Yok degil yasim 24 ama yazin agustosun sonunda evleneli 3 sene olucak 4 e gecicem. Eylulde okul baslicak 3 sene suruyor eger muafiyeti gecemezsem. O zaman da evleneli bayaaa olucak. Yani dogum yaptiktan sonra okula devam edemem dimi aslnda bunu ogrenmk icin ??
Canım açıkça sölim sana çocuğa bakacak biri olmazsa değil okula gitmek ilk Zaman'lar burnunu dışarı çıkarman zor :( 3 senede okul bitse 27 olursun bence geç değil,ilk Bebek için gayet iyi bi yaş ama sende erken evlenmişsin maşallah ben 24 yaşında evlendim :KK53:azıcık karta kaçtıydım :KK45:

Kızlar Pastavilla makarnanın içinden böcek çıktı yaaaa :( inanamadım :(
haşlamadan kapattım altını ben bugün yemek falan yemiycem........

yalnız ortada yanlış anlaşılan/atlanan bir husus var arkadaşlar.
bu topikte her şey konuşulabilir zaten o konuda bir sıkıntımız yok ki isteyen yemek konuşur isteyen cinsellik. kadınız her konuda konuşuruz biz... günlük işleri yazmama amacımız konuyu sınırlandırmak değil ki....
topik özellikle üşengeç hanımlara hitap ettiği için uzun uzun yazılan günlük ev işi raporları kimsenin moralini bozup motivasyonunu düşürmesin diye yazmıyoruz günlük işleri.
Evet kesinlikle öle :) mesela ben bugün yüzme kursuna gittim onu anlatıcimmm :KK53:çok yoruldum öldüm bittim haşatım çıkdı:110:ben aslında yüzüyorumda derin havuzdan çok korkuyorum diye başladım bu havuzda 2.30 m:KK17:hoca yüzüyorsun desede ben sosisle giriyorum :63:perşembe sosis yok bakalım ne olacak:eek:bu arada ödevi yapıcam unutmadım:KK54:

Kızlar Pastavilla makarnanın içinden böcek çıktı yaaaa :KK43: inanamadım :KK43:
haşlamadan kapattım altını ben bugün yemek falan yemiycem........
Iyyyyyyy baze olabiliyor böle bana denk gelmedi ama gelenleri duydum bi bakıma iyi olmuş Anka Anka diyeti bozacakmış yoksam :)

:KK70: :KK70: sonuçta benim makarnamdan çıkmadı hala yiyebilirim... Bolonez sos üzerine yazdan yaptığım patlıcanlı acı sosumu döküp mmm afiyetle yiyeceğim...
Benim için kıyma et de birdir, böcük de. Sana afiyet olsun canlıların yenmesine karşıyım da azcık :)

Ben temizlikçi çağırsam aylık ödevi yaptım sayılır mı

Kızlar yarın kayinvalidem yasin okutacak ona koca bir tepsi pasta ve kurabiye yaptım neredeyse bütün günüm mutfakta geçti :KK43: yemeğimiz de dahil tabi:kk77: çok yoruldum:KK43: ben neden bu kadar yavaşım acaba :KK51: bir de bugün hiç iyi değilim sistit oldum, yarın yasinden önce doktora gideceğim :KK43: daha öncede olmuştum ama bu defakini çok şiddetli geciriyorum:KK42:

Geçmişte neler konuşulmuş hangi odevler verilmiş diye bakarken görmüştüm arkadaslar bayaaa detaya dalmışlar o konuda
Çok merak ettim ama gerçekten yarım saattir arıyorum bulamadım,sen bulsan şu mesajı da bizi bir aydınlatsan diyorum..
Ben bebek düşünüyorum dediğimde birkaç arkadaş yorum yapmıştı,hatta birisi bir saat kalkmaman lazım falan diye bir açıklama yapmış.Tabi kimse -ben yada başka biri bilemiyorum- '' aaa hadi kızlar cinsellik konuşalım '' demez konu gelmiştir,burası herşeyden önce bir kadın sitesi,gerçek isim yok nick var zaten,arada konuşulabilir diye düşünüyorum aradan cımbızla çekmeye gerek var mı bilmiyorum o lafı ..
Dediğim gibi mesajı bulabilir misin sitem etmiyorum da merak ettim herkes üzerine alınıyor ,bi açıklık gelir konuya kurtuluruzz ;)

Back
X