- Emoji Skoru
- 14.199
- Puanlar
- 298
HhahahahAaaa sen benim avatarıma demiştin aşağıda ne oluyor diye o mu yoksam![]()
Bir de yesa bu ara çok meşgul filan demiştik:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HhahahahAaaa sen benim avatarıma demiştin aşağıda ne oluyor diye o mu yoksam![]()
Aaaa sen benim avatarıma demiştin aşağıda ne oluyor diye o mu yoksam![]()
Ben onu çok işi var iş yerinde demek istemiştim sizin işiniz fesatHhahahah
Bir de yesa bu ara çok meşgul filan demiştik:)))
Bana uyar :)Herkese 100 sayfa dağıtalım bulan alıntılasın![]()
Canım açıkça sölim sana çocuğa bakacak biri olmazsa değil okula gitmek ilk Zaman'lar burnunu dışarı çıkarman zorYok degil yasim 24 ama yazin agustosun sonunda evleneli 3 sene olucak 4 e gecicem. Eylulde okul baslicak 3 sene suruyor eger muafiyeti gecemezsem. O zaman da evleneli bayaaa olucak. Yani dogum yaptiktan sonra okula devam edemem dimi aslnda bunu ogrenmk icin ??
Kızlar Pastavilla makarnanın içinden böcek çıktı yaaaainanamadım
haşlamadan kapattım altını ben bugün yemek falan yemiycem........
Evet kesinlikle öle :) mesela ben bugün yüzme kursuna gittim onu anlatıcimmmyalnız ortada yanlış anlaşılan/atlanan bir husus var arkadaşlar.
bu topikte her şey konuşulabilir zaten o konuda bir sıkıntımız yok ki isteyen yemek konuşur isteyen cinsellik. kadınız her konuda konuşuruz biz... günlük işleri yazmama amacımız konuyu sınırlandırmak değil ki....
topik özellikle üşengeç hanımlara hitap ettiği için uzun uzun yazılan günlük ev işi raporları kimsenin moralini bozup motivasyonunu düşürmesin diye yazmıyoruz günlük işleri.
Iyyyyyyy baze olabiliyor böle bana denk gelmedi ama gelenleri duydum bi bakıma iyi olmuşKızlar Pastavilla makarnanın içinden böcek çıktı yaaaainanamadım
Ona iyi olacaksa ona çıksaydıIyyyyyyy baze olabiliyor böle bana denk gelmedi ama gelenleri duydum bi bakıma iyi olmuşAnka diyeti bozacakmış yoksam :)
İşde Takdir-i İlahi sana denk geldi ankaya yaradıOna iyi olacaksa ona çıksaydı
Benim diyetlik halim yok bana yazık oldu ama![]()
İşde Takdir-i İlahi sana denk geldi ankaya yaradı![]()
Benim için kıyma et de birdir, böcük de. Sana afiyet olsun canlıların yenmesine karşıyım da azcık :)![]()
sonuçta benim makarnamdan çıkmadı hala yiyebilirim... Bolonez sos üzerine yazdan yaptığım patlıcanlı acı sosumu döküp mmm afiyetle yiyeceğim...
Benim için kıyma et de birdir, böcük de. Sana afiyet olsun canlıların yenmesine karşıyım da azcık :)
Valla suya düştüğünde ölüydü ben öldürmüş olsam cidden üzülürdüm.Oyy kıyamam sen böceğin ölmesine üzüldün o zaman.![]()
Kızlar Pastavilla makarnanın içinden böcek çıktı yaaaainanamadım
Çok merak ettim ama gerçekten yarım saattir arıyorum bulamadım,sen bulsan şu mesajı da bizi bir aydınlatsan diyorum..Geçmişte neler konuşulmuş hangi odevler verilmiş diye bakarken görmüştüm arkadaslar bayaaa detaya dalmışlar o konuda