Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Icini disini sirke tuz limon la ovalayinca piril piril oluyodu yanlis hatirlamiyosam :)
Ben her gün fincanda sallama çay yapıyorum çaydanlık öyle yatıyor diyen varsa da fincanını yıkayacak bu durumdahahah çok mantıklı bugünkü ödev çay yaptığımız aparatı temizlemek![]()
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendineKızlar tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayın çok hastayım. Miniklerimize de geçmiş olsun Rabbim bir an önce sağlıklarina kavustursun inşallah. Bu sabah kalkıp banyoya temizledim güzelce ama çok hastaydim bildirim yapmayı unutmuşumşimdi ekliyorum kendimi listeye bir an önce iyilesip Şahinlerimle mis gibi yapmak istiyorum Evimi Huzurlu yillar diliyorum
Evet onu biliyorum kireclerini çözmek icin kaynatıliyor ici pırıl pırıl oluyor :)ben de limon tuzu ile kaynatıyorum çaycıyı mis gibi oluyor hatta o suyu lavaboya döktüğünüzde lavaboda pırıl pırıl oluyor![]()
Balzamik sirke de olur dimiIcini disini sirke tuz limon la ovalayinca piril piril oluyodu yanlis hatirlamiyosam :)
Cok zekiceBen her gün fincanda sallama çay yapıyorum çaydanlık öyle yatıyor diyen varsa da fincanını yıkayacak bu durumda![]()
Ben her gün fincanda sallama çay yapıyorum çaydanlık öyle yatıyor diyen varsa da fincanını yıkayacak bu durumda![]()
chentiq SALLA gitsinooooooooo kesin chentiq dernerde kolay ödev orada chentiq
![]()
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendineŞahinlere de çok güldüm bu aradaa
Çok tatlısın
![]()
Balzamik sirke de olur dimieşim merak edip almış sonra da beğenmedi tadını. Ben de temizlikte kullanayım oluyorsa
![]()
Olur olur yarim limonun icine tuzi ddok sirkeyide demlige dokup ovala :) olmadi yerleri silersin mis gibi olurBalzamik sirke de olur dimieşim merak edip almış sonra da beğenmedi tadını. Ben de temizlikte kullanayım oluyorsa
![]()
chentiq SALLA gitsinbi dk ya o benim grupdaşım
![]()
Her şeyi sallasın ama çayı demlesin yaacanım yaaaa olsun senin de sınavın buymuş
olsun isyan etme sakın
chentiq çok kafaya takıyor ya her şeyi o yüzden salla gitsin yazdım ama bilmiyorum etkili olacak mı?![]()
Her şeyi sallasın ama çayı demlesin yaakıyamam ona ben
![]()
o zaman chentiq için gelsin
hayatı teşbih yapmışım sallıyormuşum
Şart değil tabii ama resimli olunca daha eğlenceli oluyor :)Liste var miydi bilmiyorum
Ödevi yapanlar
2.1.2016
Caydemligi,cayciyi veya cay yapilan aparati temizleyip parlatmak :)
1.kubdef
Bu arada fotoğraf olarakta paylaşıyor muyuz?
Liste var miydi bilmiyorum
Ödevi yapanlar
2.1.2016
Caydemligi,cayciyi veya cay yapilan aparati temizleyip parlatmak :)
1.kubdef
Bu arada fotoğraf olarakta paylaşıyor muyuz?
30 gun boyunca ant mi kullanmislar, oylede olabilir tabide o daha zahmetli, bi kere penisilin yapinca 1 ay bouunca o hastalik asla gelmez kesin çozum yani, pazartesi gunu sen bi yer bul yaptur derimYaaMaRaL_ ben çok panik biriyim. Çok korkuyorum şu an. İnternette çok baktım genelde antibiyotik kullanmışlar. Penisilin kullanan bir-iki kişi gördüm. Off ya ya bi'şey olursa Allah korusun. Bu gün bi de akşamdan beri uyuyor.
![]()