- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
Eh işte yaşıyoruz:)Kiz geberik yasiyin mu sen yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eh işte yaşıyoruz:)Kiz geberik yasiyin mu sen yaa
Yaptim canim tam duzene girdi bu seferde hastalik çıktı idrarinda bakteri buldular hastahanede falan yattik vs vs bir sürü şey olduSen benim dedigimi yapmadin dimi canim. Su oglani 2 3 sabah 7 de uyandir. Bak aksam nasil uyuyacak
kısaca kendini tanıt çoluk çocuk evlilik iş güç yaş vb. sonra da kendine bugün için çooooookkkk basit 5 görev ver ve bildirim yap bu günün sonunda.. örneğinOkudum ama kafam cok dolu anlayamadım oglumun inat problemiyle mucadele ediyorum gece gec yattik uykumu alamadim ve sersem gibiyim
Simdi tam olarak ne yapacagim
Evimi temizleyip bunları yaptim mi yazacagim
Gerçekten kafam donmuş durumda 1 saattir ağlayan oglum yeni sustu
yararlı bişiyin gediklisi olsan şaşarımBdv saflarindan taniyorum canim gediklisiyiz cok sukur![]()
Tamam teşekkür ederim deneyecegim çünkü acayip tembellik ve boş vermislik varkısaca kendini tanıt çoluk çocuk evlilik iş güç yaş vb. sonra da kendine bugün için çooooookkkk basit 5 görev ver ve bildirim yap bu günün sonunda.. örneğin
1- lavaboyu cifleyeceğim/ cifledim
2-salondaki bir bardaği mutfağa koyacağım/koydum
3-oğlumu 35 dakika öpeceğim/40 dakika öptüm
4-.....
5-....
yararlı bişiyin gediklisi olsan şaşarım![]()
Cok gecmis olsuncanim hastaliklarda acayip huy degistiriyorlarYaptim canim tam duzene girdi bu seferde hastalik çıktı idrarinda bakteri buldular hastahanede falan yattik vs vs bir sürü şey oldu
Ama deme oyle deme deme stres atiyorumkısaca kendini tanıt çoluk çocuk evlilik iş güç yaş vb. sonra da kendine bugün için çooooookkkk basit 5 görev ver ve bildirim yap bu günün sonunda.. örneğin
1- lavaboyu cifleyeceğim/ cifledim
2-salondaki bir bardaği mutfağa koyacağım/koydum
3-oğlumu 35 dakika öpeceğim/40 dakika öptüm
4-.....
5-....
yararlı bişiyin gediklisi olsan şaşarım![]()
Hemde nasıl sagolasin canim bugunlerde kendi ic savaşım da başladıCok gecmis olsuncanim hastaliklarda acayip huy degistiriyorlar
ben kendimi ne zaman bdv de bulsam cinnet geçiriyorum. bakıyorum saatlerim uçmuş. patronun artıkın sabahları erken kalkıyor... taaaaaaaam 6:24 te.. istisnasızzzzzAma deme oyle deme deme stres atiyorum
Iyim canim bozde hastaliktan yrni kurtulduk. Ana kiz hastaydik. Kendinle nasil bir savas veriyorsun bakalim.Hemde nasıl sagolasin canim bugunlerde kendi ic savaşım da başladı
ix o profil msjini guncellesene o zaman ben ordan takip ediyorum seni. Bakiyorum hala 5 yaziyor devam etmiyor heralde diyorum. Bileydim devam ettigini bende kalkardimben kendimi ne zaman bdv de bulsam cinnet geçiriyorum. bakıyorum saatlerim uçmuş. patronun artıkın sabahları erken kalkıyor... taaaaaaaam 6:24 te.. istisnasızzzzz
Geldiginde anlarsin canim once birber birer begenme bildirimleri geliyor sonra voklu alintilar. Eflalimi ayak seslerinden tanirim
ama o 5 bitttiiii.. sonra kalkamadım..... epey hem de....ix o profil msjini guncellesene o zaman ben ordan takip ediyorum seni. Bakiyorum hala 5 yaziyor devam etmiyor heralde diyorum. Bileydim devam ettigini bende kalkardim
Geldiginde anlarsin canim once birber birer begenme bildirimleri geliyor sonra voklu alintilar. Eflalimi ayak seslerinden tanirim
Ne bileyim ic savaşı m var kendimi sorguluyorum vs vs uzun hikaye eşim sağolsun yanimda halaIyim canim bozde hastaliktan yrni kurtulduk. Ana kiz hastaydik. Kendinle nasil bir savas veriyorsun bakalim.
Hoşgeldin geberik gelin29 yasinda 1 cocuk annesiyim
8 yillik evliyim
Ev hanimiyim
Hastalik ve oglumdan vakit buldukça örgü yapiyorum
Ilk 5 maddem
1- yatak odasında yerdeki camasirlar katlanacak
2 - biriken bulaşıklar yikanacak
3- oda toplanıp supurulecek
4-mutfaj toplanacak
5-yatak toplanacak
Hosbulduk:)Hoşgeldin geberik gelinisminde çok hoşmuş