• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam herkese etiketlenmisim ama siteye bugün girdim.
Ev işi işte zorunlu olanlar. Dip köşe falan yapmıyorum. Doğum günü süsleri yapıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum insanlar ülkem müslümanlar neler yaşıyor ben ne derdindeyim diye.
Oturma odasında yattığımı söylemiştim. Her gün yatak topla yat kaç gündür bel ağrısı çekiyordum. Bugün yatakları düzelttim ve toplamadım benim için milat :)
İlaçlara bir hafta oldu, iştahsızlık yaptı. Gece uykusuzluk halüsınasyon çarpıntı baş dönmesi. Şükür azaldı. Sinirime etkisi şimdilik eh işte. Daha yeni neticede.
Geçmişe bakayım.

Casper mi nasil kullanisi bende casper almayi dusunuyorum. Samsung mu casper mi.

Kiz napiyonuz bu saatte

Bendrn gizli kitap mi okuyosunuz bakim siz
Samsung a7 çok memnunum telefonumdan

Baksana akşama kadar böyleyiz:KK17:
Yerim onun tadını tuzunu :) benimkide ayını canım sandalye masa

Nego Nego gelmedi hic odalarda ışıksızim....
Oyy sağol canım kulaklarımı çınlatmışsın :)
Ben yokum motivasyon sıfır sayfada :KK45:

IrResistibLe_ IrResistibLe_ bişey soracağım kilonu yazmışşın ya hedef filan buradan takip ettiğin bi başlık var mı, ben de kilo vermek istiyorum ama baktım bazı başlıklara en az 5 mesaj girilmeli filan yazıyor vakit bulamayabilirim daha esnek bi başlık yok mu?

Ev işi işte zorunlu olanlar. Dip köşe falan yapmıyorum. Doğum günü süsleri yapıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum insanlar ülkem müslümanlar neler yaşıyor ben ne derdindeyim diye.
Oturma odasında yattığımı söylemiştim. Her gün yatak topla yat kaç gündür bel ağrısı çekiyordum. Bugün yatakları düzelttim ve toplamadım benim için milat :)
İlaçlara bir hafta oldu, iştahsızlık yaptı. Gece uykusuzluk halüsınasyon çarpıntı baş dönmesi. Şükür azaldı. Sinirime etkisi şimdilik eh işte. Daha yeni neticede.
Geçmişe bakayım.
Selam canim. Dip kose de kaliversin canim ya... hepimiz ayniyiz aslinda canim dogamiz boyle bir sekilde hayata devam etmeliyiz. İnsanoğlu uzerindeki aci malesef yeni bisey degil her an her yerde birileri aci cekiyor birileri oluyor hatta iskence goruyor. Elimizden heliyosa yardim etmek ve dua etmekten baska bisey yapamiyoruz malesef. Istahsizlik en sevdigim yan etkidir :) insalalh zamanla sinirlerine de iyi gelecektirr

Geçmişe bakayım.

inşallah yararlı olur ilaç. en azından bir tık tahammülünü artırır. Esas sebebi ortadan kaldırmadıkça, çözüm aramanın boş olduğuna karar verdim ben. Ama inşallah düzelir. her şeyin hayırlısı.

ülke konusunda fazla ince düşünüyorsun. Evet kötü şeyler oluyor, ama hayat devam ediyor. Kimse bu konuyu tek kişiye indirgeyemez. Aynı şeyleri sen yaşasan bir yerlerde birileri mutlaka hayatına devam ediyor olacak. Yapacak tek şey masumlar için dua etmek.

ayrıca sana küçük bir şey söyleyeceğim; bizim apartmanda komşumuz evdeki Amerikan kapılarını panelkapı boyasıyla boyamış. yeni kapı gibi olmuş. bizim daire kapıları krem rengiydi ama giderek saçma sapan bir sarı oldular. eğer evinin kapıları amerikansa ve ihtiyacı varsa boyaya boyayabilirsin belki diye söylemek istedim.

IrResistibLe_ IrResistibLe_ bişey soracağım kilonu yazmışşın ya hedef filan buradan takip ettiğin bi başlık var mı, ben de kilo vermek istiyorum ama baktım bazı başlıklara en az 5 mesaj girilmeli filan yazıyor vakit bulamayabilirim daha esnek bi başlık yok mu?
Bende yazdan beri diyet yapıyorum her gün 1 saat yürümeye çalışıyorum yazın daha iyi di tabi kış şimdi çok çıkamıyorum temmuz sonu başladım 64.500 düm Bugun 55.700 gördüm 1 haftasır çörek otu yağını içiyorum acayip iştahımı kesti yaklaşık 2 aydır 58 den aşagı inemiyordum Bugun bu rakamı görünce şok oldum netten bir araştır istersen çörek otu yağını

Selam kızlar dünkü 5 lilerin hiç birini yapamadım
Şimdi yürüyüşten geldim bi 5 li yazıp çıkıyorum ev darmadağın

20 aralık 5 lisi

1- evi topla

2- banyoyu sil küçük ve büyük

3- mutfağı topla

4- çamaşır yıka

5- yatak odasını süpür

Bende yazdan beri diyet yapıyorum her gün 1 saat yürümeye çalışıyorum yazın daha iyi di tabi kış şimdi çok çıkamıyorum temmuz sonu başladım 64.500 düm Bugun 55.700 gördüm 1 haftasır çörek otu yağını içiyorum acayip iştahımı kesti yaklaşık 2 aydır 58 den aşagı inemiyordum Bugun bu rakamı görünce şok oldum netten bir araştır istersen çörek otu yağını
Çorek otu yagi cok sifa diye de biliyorum canim nadil kullaniyirsun?

Back
X