- 27 Ağustos 2016
- 1.666
- 3.210
- 83
Allah sabir versin canim gorme duyma. Annemin bi sozu var hep soyler. "Amaaaaaan kulaklarini salla" der.Amannnn her yerde cıkıyor işte yaa kv de ya görümce ya eltiii benim kv görümce iyi de elti biraz fesad....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabir versin canim gorme duyma. Annemin bi sozu var hep soyler. "Amaaaaaan kulaklarini salla" der.Amannnn her yerde cıkıyor işte yaa kv de ya görümce ya eltiii benim kv görümce iyi de elti biraz fesad....
hayırlısı olsunHayallerimi gerceklestirmissin valla. Ben cesaret edemedim. Cok istiyorum.ikinciyi bakalim ne zaman yureklenicem
Samsung a7 çok memnunum telefonumdanCasper mi nasil kullanisi bende casper almayi dusunuyorum. Samsung mu casper mi.
Kiz napiyonuz bu saatte
Bendrn gizli kitap mi okuyosunuz bakim siz
Yerim onun tadını tuzunu :) benimkide ayını canım sandalye masaBaksana akşama kadar böyleyiz![]()
Oyy sağol canım kulaklarımı çınlatmışsın :)Nego gelmedi hic odalarda ışıksızim....
boşver ALLAH başka dert vermesin.Amannn eltimin kıskançlıkları kv denin ara da kalması görümce de benden yana senelerdir aynı şeyler bıktım valla
Yemek yapmaya gidiyorummmm
chentiq @NAVLEE
Nego
IrResistibLe_ @kubdef @pinartn
areser K klbk33 @elifcino
CKbeautyandsheer @yesilkubbe @dagci @Ausencia @buble
Sizler ne alemdesiniz neler yaptiniz bakalim
Selam canim. Dip kose de kaliversin canim ya... hepimiz ayniyiz aslinda canim dogamiz boyle bir sekilde hayata devam etmeliyiz. İnsanoğlu uzerindeki aci malesef yeni bisey degil her an her yerde birileri aci cekiyor birileri oluyor hatta iskence goruyor. Elimizden heliyosa yardim etmek ve dua etmekten baska bisey yapamiyoruz malesef. Istahsizlik en sevdigim yan etkidir :) insalalh zamanla sinirlerine de iyi gelecektirrSelam herkese etiketlenmisim ama siteye bugün girdim.
Ev işi işte zorunlu olanlar. Dip köşe falan yapmıyorum. Doğum günü süsleri yapıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum insanlar ülkem müslümanlar neler yaşıyor ben ne derdindeyim diye.
Oturma odasında yattığımı söylemiştim. Her gün yatak topla yat kaç gündür bel ağrısı çekiyordum. Bugün yatakları düzelttim ve toplamadım benim için milat :)
İlaçlara bir hafta oldu, iştahsızlık yaptı. Gece uykusuzluk halüsınasyon çarpıntı baş dönmesi. Şükür azaldı. Sinirime etkisi şimdilik eh işte. Daha yeni neticede.
Geçmişe bakayım.
Selam herkese etiketlenmisim ama siteye bugün girdim.
Ev işi işte zorunlu olanlar. Dip köşe falan yapmıyorum. Doğum günü süsleri yapıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum insanlar ülkem müslümanlar neler yaşıyor ben ne derdindeyim diye.
Oturma odasında yattığımı söylemiştim. Her gün yatak topla yat kaç gündür bel ağrısı çekiyordum. Bugün yatakları düzelttim ve toplamadım benim için milat :)
İlaçlara bir hafta oldu, iştahsızlık yaptı. Gece uykusuzluk halüsınasyon çarpıntı baş dönmesi. Şükür azaldı. Sinirime etkisi şimdilik eh işte. Daha yeni neticede.
Geçmişe bakayım.
Bende yazdan beri diyet yapıyorum her gün 1 saat yürümeye çalışıyorum yazın daha iyi di tabi kış şimdi çok çıkamıyorum temmuz sonu başladım 64.500 düm Bugun 55.700 gördüm 1 haftasır çörek otu yağını içiyorum acayip iştahımı kesti yaklaşık 2 aydır 58 den aşagı inemiyordum Bugun bu rakamı görünce şok oldum netten bir araştır istersen çörek otu yağınıIrResistibLe_ bişey soracağım kilonu yazmışşın ya hedef filan buradan takip ettiğin bi başlık var mı, ben de kilo vermek istiyorum ama baktım bazı başlıklara en az 5 mesaj girilmeli filan yazıyor vakit bulamayabilirim daha esnek bi başlık yok mu?
Çorek otu yagi cok sifa diye de biliyorum canim nadil kullaniyirsun?Bende yazdan beri diyet yapıyorum her gün 1 saat yürümeye çalışıyorum yazın daha iyi di tabi kış şimdi çok çıkamıyorum temmuz sonu başladım 64.500 düm Bugun 55.700 gördüm 1 haftasır çörek otu yağını içiyorum acayip iştahımı kesti yaklaşık 2 aydır 58 den aşagı inemiyordum Bugun bu rakamı görünce şok oldum netten bir araştır istersen çörek otu yağını