• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de spor yapmak istiyorum. Birbirimize destek olalım. Aslında ben doğum kilolarımı fazlasıyla verdim ama göbek var. İnce bedene göbek kötü oluyor. Tavsiyen var mı?
1481981947830.webp burda egzersizler var. Ben bunları yapıyorum. Mekik çalışman ferek

Benim iki kuzum da ilk baba dedi. Oğlum da bana seslenirken ya mama diyor ( kaynak olarak görüyor beni :-) ) ya da ne istiyorsa onu. Ver, gel falan diyor.

Oyyy.kuzum ne güzel emsin. Ben zorla 7ay emzirdim. O günleri bu yönde. Hatırlamak istemiyorum. Tukenir dim emzirirKen

Ben her şeye pazartesi başlarım aslında ama spora bugün başlayayım bari
Biri boyle yazinca iyiki 1 haftanin suresi 7 gun diyorum.

Pazartesi
Sali
Salirtesi
Carsamba
Carsambartesi
........... 20 gun olsa. Ve herkes haftanın basinda baslasa.. mazallah

Ya insan baskasini ne kolay elstiriyor. Kendimi gordum sen de... senin bahanelerini goruyirsam.... benim de bahanelerim var demektir...

Biri boyle yazinca iyiki 1 haftanin suresi 7 gun diyorum.

Pazartesi
Sali
Salirtesi
Carsamba
Carsambartesi
........... 20 gun olsa. Ve herkes haftanın basinda baslasa.. mazallah

Ya insan baskasini ne kolay elstiriyor. Kendimi gordum sen de... senin bahanelerini goruyirsam.... benim de bahanelerim var demektir...
Ya tabi canım 20 gün beklemem de pt günleri motivasyonum daha yüksek oluyor.

ben de spora baslamaya baslama asamasindayim. Geberik gibi ben de takima yazildim. Kiz geberik sen neden bildirim yapmadin gecen hafta...

ya iste gercek bir kulkedisi. Operim seni...

tatlim is yeni degil. Iznimi bozdurup basladim ayni ise. Ama duana amin diyorum. Uzuuuun zaman mutlu olacagim bir is olur insallah. Zira os yerinde evden daha cok vakit geciriyoruz.
Yeniden gelmek istersen seninle her daim maratona kalkabilirim. Eve gittigim an basliyor maraton.

Ve her sey gonlunce hayirlisiyla olsun. Rabbim gönlünü ferahlatsin icine muhabbetini katsin. Aklini dimagini saptirmasin. Icine fitne fesat ugratmasin. Akil gozuyle degil gonul gozuyle gorebilmeni ve dogru kararlar verebilmeni nasip etsin. Rabbim sana furkan versin... amin

Oyhhh AMMİİİİNNNN

Ptesi demekle olmuyor tabi. Her yeni gün bir başlangıç..
Kankim....
Sen zaten yaparsin da olsun.. gene de seni seciyorum. Her cuma 100 rekat bildirimi yapiyorum ya. Isaretleye osaretleye guzel gidiyor. Hatta onumuzdeki persembeninkiler bile hazir sadece 42 kaldi...
Seninle de 150 sf bildirimi yapabilir miyim? Onu da isaretleyecegim. Elimdeki kitap 10 gun oldu daha bitmedi

Back
X