Benim iki kuzum da ilk baba dedi. Oğlum da bana seslenirken ya mama diyor ( kaynak olarak görüyor beni3.5 yaşında 4 yaklaşıyor. Benim oğlan ilk anne demişti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim iki kuzum da ilk baba dedi. Oğlum da bana seslenirken ya mama diyor ( kaynak olarak görüyor beni3.5 yaşında 4 yaklaşıyor. Benim oğlan ilk anne demişti.
Benim iki kuzum da ilk baba dedi. Oğlum da bana seslenirken ya mama diyor ( kaynak olarak görüyor beni) ya da ne istiyorsa onu. Ver, gel falan diyor.
Benim de kesin bırakır dediğim çok zamanlar oldu ama şükür bugünlere geldik. Allah nasip ederse 2 yaşına kadar emzirmeye çalışacağım.Oyyy.kuzum ne güzel emsin. Ben zorla 7ay emzirdim. O günleri bu yönde. Hatırlamak istemiyorum. Tukenir dim emzirirKen
Sağol canım. Bel fıtığı başlangıcı var ama yavaş yavaş yaparım artık.Eki Görüntüle 1928874 burda egzersizler var. Ben bunları yapıyorum. Mekik çalışman ferek
Benim de kesin bırakır dediğim çok zamanlar oldu ama şükür bugünlere geldik. Allah nasip ederse 2 yaşına kadar emzirmeye çalışacağım.
sayfada meme resmi var. Aman allahim sabahin koru +18 hemen kibliyomEki Görüntüle 1928874 burda egzersizler var. Ben bunları yapıyorum. Mekik çalışman ferek

Sağol canım. Bel fıtığı başlangıcı var ama yavaş yavaş yaparım artık.
Ben her şeye pazartesi başlarım aslında ama spora bugün başlayayım bariAyakta olan karın egzersizlerini yavaş yavaş yapabilirsin
Biri boyle yazinca iyiki 1 haftanin suresi 7 gun diyorum.Ben her şeye pazartesi başlarım aslında ama spora bugün başlayayım bari
Ya tabi canım 20 gün beklemem de pt günleri motivasyonum daha yüksek oluyor.Biri boyle yazinca iyiki 1 haftanin suresi 7 gun diyorum.
Pazartesi
Sali
Salirtesi
Carsamba
Carsambartesi
........... 20 gun olsa. Ve herkes haftanın basinda baslasa.. mazallah
Ya insan baskasini ne kolay elstiriyor. Kendimi gordum sen de... senin bahanelerini goruyirsam.... benim de bahanelerim var demektir...
ben de spora baslamaya baslama asamasindayim. Geberik gibi ben de takima yazildim. Kiz geberik sen neden bildirim yapmadin gecen hafta...
ya iste gercek bir kulkedisi. Operim seni...
tatlim is yeni degil. Iznimi bozdurup basladim ayni ise. Ama duana amin diyorum. Uzuuuun zaman mutlu olacagim bir is olur insallah. Zira os yerinde evden daha cok vakit geciriyoruz.
Yeniden gelmek istersen seninle her daim maratona kalkabilirim. Eve gittigim an basliyor maraton.
Ve her sey gonlunce hayirlisiyla olsun. Rabbim gönlünü ferahlatsin icine muhabbetini katsin. Aklini dimagini saptirmasin. Icine fitne fesat ugratmasin. Akil gozuyle degil gonul gozuyle gorebilmeni ve dogru kararlar verebilmeni nasip etsin. Rabbim sana furkan versin... amin
Bu sefer cumadan başladım. İnşallah uğurlu gelir
Kankim....Ptesi demekle olmuyor tabi. Her yeni gün bir başlangıç..
Günaydın canım hayırlı cumalarGünaydınnnn hayırlı cumalar kızlar
Biri beni kaldırsın 10.30-11.30 ev toplama maratonu yapalım