• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydınnnn hayırlı cumalar kızlar

Biri beni kaldırsın 10.30-11.30 ev toplama maratonu yapalım
namaz hususu nasil gidiyor. Bir teklifle gelebilirim bugun. Yeni acilimlar yasiyorum :D :D

Bende kitap okuyorum şuan :halay::halay: boş ver evi dermişimmmmmm patron duymasın
namaza eklemedim kitap lostesine ekleyim mi

Selamlar
Bugunki 5 lim
-odalar toplanacak
-mutfak toplanacak
-Utu yapilacak
-Bulasik yikanacak
-Süpürge tutulacak
bildirimde bulunmazsan takimdan atilirsin canim. Kilo verme yarismasina katilmissin ya...

namaz hususu nasil gidiyor. Bir teklifle gelebilirim bugun. Yeni acilimlar yasiyorum :KK70: :KK70:

namaza eklemedim kitap lostesine ekleyim mi

bildirimde bulunmazsan takimdan atilirsin canim. Kilo verme yarismasina katilmissin ya...
kilo yarışmasına bende girecem ama cesaret edemiyorum ya centiqim şu güzel nutuklarından varmı kilo için

:KK19:ama çok güzel motive edisyon ne yapım
Ben senden bir sey istemiştim aninda yapmistin. Dur bir seyler yazayim..

Konu neydi..kilo :D :Dbir kac ipucu daha versene soyle olsun boyle olsun diye.. is yerinde ilhami 3ngelleyen bir suru faktor var... kopya cekeyim

Herkese merhaba net biraz yavas yazmaya üşendim yaww... Bir kilo muhabbetidir gidiyo. Yaw birakin kalsin kilolariniz siz onlarla tabi bende :) kilolarla guzeliz biz yaaa amaaan :P zaten zayiflik yakişmiyor ne oyle surat dusuyor et yok but yok :)):halay:

Ben senden bir sey istemiştim aninda yapmistin. Dur bir seyler yazayim..

Konu neydi..kilo :KK70: :KK70:bir kac ipucu daha versene soyle olsun boyle olsun diye.. is yerinde ilhami 3ngelleyen bir suru faktor var... kopya cekeyim
kendimi bildim bileli hep kilo ile savaşım var başlıyorum ama devamı gelmiyor işte klasik şeyler ama yıpratıyor beni işte

Herkese merhaba net biraz yavas yazmaya üşendim yaww... Bir kilo muhabbetidir gidiyo. Yaw birakin kalsin kilolariniz siz onlarla tabi bende :) kilolarla guzeliz biz yaaa amaaan :p zaten zayiflik yakişmiyor ne oyle surat dusuyor et yok but yok :)):halay:
güzeliz dimi:KK49:

103. Sayfadayim 1 haftadir . Kitap 230 sayfa..
Bugun bitirme hususunda kendime hodri meydan diyorum. Beni destekleyiniz lutfeeennn

Gunun 5 lisi

1. Kitap bitirilecek
2. Haftalik eöi ler belirlenip yazılacak
3. Film izlenecek
4. Yarin icin temizlik plani olusturulacak 4 maraton yapilacak
5. Cep telo temizlenecek

Back
X