Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin badicim,aksamdan bal dök yala bıraktım ama bugün için aynı şeyi diyemem şimdi evi topluyorum çamaşir aticam makineye ütülükleri ayarladim işim bitsin ütü yapicam inşallah ,bu ara çok tembel degilim kız!daha da iyi olucam inşallah
Nasil oluyor ya hem -2 diyosun hem gezmelik diyosunSelam herkese, memleketim iki gündür ısındı eksi bir iki en azından :) balkonu silip çamaşır asıp halımı bile attım balkona.
Evimi sildim süpürdüm. Boya yapacakken küçük uyandı.
Hava mis tam gezmelik ama eşimle çıkıp burnumdan geleceğine evimi temizlerim daha iyi dedim :)
Eskisi gibi madde yazmaya başlarım artık bende![]()

Kiz hangi ara 2nci Maratona basladin14.30-15.30 maratonnnnnnnmIrResistibLe_ hadi kalk sende şöyle bir etrafı topla başlayınca gerisi geliyor.....
Bura haziran da bile 10-15 derece oluncaNasil oluyor ya hem -2 diyosun hem gezmelik diyosun![]()
12-14 dü 1. Maraton şimdi 14.30-15.30 maratonu yapcamKiz hangi ara 2nci Maratona basladin
Ben 30derecede battaniyeyle hamakta yatmis insanım demeyin bana böyle seyler :)Bura haziran da bile 10-15 derece olunca
-2 gezmelik geliyor bize tabikisi de
Tamam bende geliyorum o zaman12-14 dü 1. Maraton şimdi 14.30-15.30 maratonu yapcam
Ne zaman utu maratonu yapiyoruz o zaman benim de varÜtüm var.
Aa dolaplarimiz ayni vintageyle de camasir makinamiz ayniydi :)12-14 maraton sonucum
Makineye siyahlar atıldı
Mutfak toplandı
Tavuk haşlamaya konuldu
Buzdolabı boşaltıldı
Temizlenip yerleştirildi
Kapak rafları kaldı
Araya krep girdi onunla uğraştım
Eki Görüntüle 1929498
Ay gercekten evim daginikken beni buhranlar basiyor kendimi bi baski icinde hissediyorum kalkip topladam rahatlicam.ama bi turlu kendime kalk emrini veremiyorum o zaman yapana kadar sanki agri çekiyormuşumgibi oluyor cunku sürekli kalksam toplasam iyi olur falan diyorim kendi kendime. Ama bazende hemen topluyorum canim o kadarda daginik degilim :) :)Canım çok geçmiş olsun kızına
Hoşgeldin aramıza. Evin dağınıkken ruhun daha çok sıkılmıyor mu? İçin darlanmıyor mu? Ev karışık onu düşünmekten kafan daha çok karışık. Hadi kalk şimdi wc ye klozete çamaşır suyu dök fırçala beklesin , o arada mutfağa gir hemen tezgah üstünü topla, yemeğin yoksa koy bir çorba pilav onlar pişerken oturma odasına geç dağınıklığı topla süpür sil toz al camını aç temiz hava girsin. Şimdi geç yatak odana dağınıksa topla süpür sil tozunu al aç camını havalandır. Eve süpürge tut, sil toz al. Wc yi yıka.
Ruhun arındı hissettin mi![]()
Ben 30derecede battaniyeyle hamakta yatmis insanım demeyin bana böyle seyler :)
ohhh... camur at izi kalsinGunaydin kizlar benim dunku maraton da tuvalet ile banyoyu temizledikten sonra diziye kurban gitti. Neyse dunun odevini yaptim en azindan @wisdom01 imrendim sana. Erken kalkmalar namazlar filan. Valla supersin. Ama bizimki patrondan kaynakli baksana maraton yaziyor uyuyakaliyor @chentiq@areser gecmis olsun canim
harika.. o zaman kitap yandasi da olduk...chentiq ben de eski kitap kurtlarındanım bu ara yine okumaya başladım bu ara 4-5 gün de bir kitap bitiriyorum
2-3 hafta için de okuduğum kitaplar
*günahın rengi(Ahmet günbay yıldız)
*istanbul yüzlü kadın('' '' '' )
*Allah'a yaklaştıran ameller(Hekimoğlu İsmail)(şu an okuyorum)
ben söyleyeyim. Oncelikle adini degistir de gel. Nickini cook seviyor olabilirsin.. ona bir sey demem. Sana ne benim nickimden de diyebilirsin o da kabul. Ama bana bir sey soyleyin demissin ben de soyledim. İster al tepene koy ister cigne..Kizlar bana birşey söyleyin de kendime geleyim evim berbat durumda ve birsey yapmak istemiyorum
hosgeldin canim. Nasil istahli anlatmissin. Evi korklayip gelecdm... gene maraton sonucumu unutacam ama napiiiiimmm. Her yere supurup silip cam acasim varCanım çok geçmiş olsun kızına
Hoşgeldin aramıza. Evin dağınıkken ruhun daha çok sıkılmıyor mu? İçin darlanmıyor mu? Ev karışık onu düşünmekten kafan daha çok karışık. Hadi kalk şimdi wc ye klozete çamaşır suyu dök fırçala beklesin , o arada mutfağa gir hemen tezgah üstünü topla, yemeğin yoksa koy bir çorba pilav onlar pişerken oturma odasına geç dağınıklığı topla süpür sil toz al camını aç temiz hava girsin. Şimdi geç yatak odana dağınıksa topla süpür sil tozunu al aç camını havalandır. Eve süpürge tut, sil toz al. Wc yi yıka.
Ruhun arındı hissettin mi![]()

16.00 maratonuna var misin o halde..14-15.30 maratonum uzadı kızlar yine elimde diş fırçası derz arası temizlerken buldum kendimi.....
Nick onerin varsa konuma gelohhh... camur at izi kalsin![]()
patron tv izlemiyor bikerem. Buna ne dicen...
harika.. o zaman kitap yandasi da olduk...
ben söyleyeyim. Oncelikle adini degistir de gel. Nickini cook seviyor olabilirsin.. ona bir sey demem. Sana ne benim nickimden de diyebilirsin o da kabul. Ama bana bir sey soyleyin demissin ben de soyledim. İster al tepene koy ister cigne..
Geberik... bastan yanlis cok negatif.. kisaltma yapasim geliyor sana GeGe diye.. hem de harika ama sebebini demicem![]()
Yime de gecmisteki her mesaji okumadigini bildigim icin gozden kacmasin diye doyemiyorum. Etikette koyamiyorum hem uzun hem altcizgin var.
Gelin... ifade yok. Anlamsiz.. baskasinin ailesine katilmadan once bir hicmissin evlenince kimligin olmis gibi.. gelin...
Kendine hak ettigin degeri verdigin an evine de hakettigin degeri vereceksin. Sonra , sonraki asamalarda bilgiclik taslarim. Nasil temizleyecegin asamasinda![]()
![]()
![]()
hosgeldin canim. Nasil istahli anlatmissin. Evi korklayip gelecdm... gene maraton sonucumu unutacam ama napiiiiimmm. Her yere supurup silip cam acasim var![]()