• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vallaha da doğru!

Deniz de kum ben de .... :KK70:

ama gel bi de şimdi gör :KK70:

Tamam 1 de 3el besteliyorum.

Guzel gozlerle bak bana
Buyuyup serpileyim
Kolumla kanadimla
Seni sarip sarmalayim
Yok eger yuz cevirirsen bana

El götürür
Yel götürür
Sel götürür
:D :D

Baddiiiii badiii bana tembel diyon da bir zahmet koca totonu kaldir da utu yap utu.. o makineyi de bosalt kokmustur. Bir de kirmizi koltuklu odaya attigin camasirlari katla.... bekliyorum seni

Tamam 1 de 3el besteliyorum.

Guzel gozlerle bak bana
Buyuyup serpileyim
Kolumla kanadimla
Seni sarip sarmalayim
Yok eger yuz cevirirsen bana

El götürür
Yel götürür
Sel götürür
:KK70: :KK70:

Baddiiiii badiii bana tembel diyon da bir zahmet koca totonu kaldir da utu yap utu.. o makineyi de bosalt kokmustur. Bir de kirmizi koltuklu odaya attigin camasirlari katla.... bekliyorum seni
bilemedin bi kerem kirmizi odada camasit yok heosi gardolapda katli bir sekilde duruyor tamam biraz utum var ama en azindan utu masasini cikardim bu da bi adim.. :sampiyon:

Hem ben artik tek yapamiyorum alismiaim grup psikolijisine :mad:

bilemedin bi kerem kirmizi odada camasit yok heosi gardolapda katli bir sekilde duruyor tamam biraz utum var ama en azindan utu masasini cikardim bu da bi adim.. :sampiyon:

Hem ben artik tek yapamiyorum alismiaim grup psikolijisine :mad:
Camasir makinesinde unutulmus camasir var mi peki?
Tezgahtaki dokuntulet ne?
Cocuk un torbasini karistirmis mi?
Yatak odasinin ustundeki kenarlardaki atilmia corap gomlek parcalarini da kaldir.

Seni maraton icin bagliyorum @Arundati ay nicki mi yanlis yazdim ki .
K klbk33 H hamra_86 @3kizannesi

Benim aslinda topladan 2 saatlik isim var utuyle birlikte belki o kadar da surmez..
9 da kalktigimda yapsaydım 2 saattir rahat rahat yatiyir olacaktim ama usendigim icin 4 saatim kendi kendime evi temizlemem gerekiyor demekle gecti bi suru strese girdim ya :KK11:

Yatak odasinin ustundeki kenarlardaki atilmia corap gomlek parcalarini da kaldir.

ee sey kem kum imm neyse bosver...

Cocuga meyva yediriyorum bitsin kalkicam

yaz anacim yaz.. bakalim senin kallaviler nelermis.. bir gorelim...

Sana sarki besteledim. Adi 3K

denizde kum,
ankara da kar,
Ck de....

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

hizimi alamadim. Yeni topik acacam haftada 150 sayfa bildirimi diye.. hakkaten neden acmiyirum ya.. dur o ise de el atayim :KK70: :KK70: topigu cok seviyorum. Namaz bildirimi vardi ya haftalik 100 rekat.. baktim koca yilin kazasi bitti. Acaba kitap bildirimi de olsa mi dedim. Ve bir kitabi bitirebildim aylaaaaaaarrr sonra... 150 de o... insanlik icin kucuk benim icin buyuk bi hedef...

offf of nerede eski badim ya. Ben seni aldigimda boyle miydin. Seneler cok degistirdi seni. O eski adam.. ay pardon o eski badim yok artik... gozumu boyamissin :KK70: :KK70: sana nazar degmedi ben degdim :KK70: :KK70:
maaşALLAH deyip kısa kesiyorum.

iyi ki badim yok dedim.:KK45:
bütün kirli çamaşırları döktün.:skandal:

chentiq chentiq artık foruma girip çıkanı görmeyi geçtin evin içinidemi görüyon:ruh:
Kazen Kazen benide pro yapın ya illaha paramı verelim emek veriyoruz hergün giriyoruz bak artık şu proları kıskanmaya başladım vallaha topik açıp imza toplicam
Kazen Kazen BENİ DE PRO YAP:KK70:
Hem söz çalışır öderim bütün yarışmalara oy kullanırım başka ne iş varsa artıkın:KK70:

chentiq chentiq artık foruma girip çıkanı görmeyi geçtin evin içinidemi görüyon:ruh:
Kazen Kazen benide pro yapın ya illaha paramı verelim emek veriyoruz hergün giriyoruz bak artık şu proları kıskanmaya başladım vallaha topik açıp imza toplicam
Hem söz çalışır öderim bütün yarışmalara oy kullanırım başka ne iş varsa artıkın:KK70:

:D:D:D:D:D
ne iş olsa yaparım abi :D:D:D:D

Kiz ben seni yapayim pro adami ne etiketliyorsun simdi. Sitede kac bin kadin var hepsi etiketlese... geyige gelir mi bilmiyorum hiyunu suyunu ama yapma...

Topigin en caliskanina foto atacaktim. Onun yerine proluk hediye edeyim bari..

Baktım koca beni pro yapmıyor başka kapılar deniyorum:rapci:
6. His canim. Badimle artikin birbirimizi biliyoruz. Gormeden evi ne halde biliyorum az cok... seninle ilgili bir tahmin de yapayim mesela..

Kac gundur elektirik prizleri gozune takiliyor ama amaaannn bosver diye silmiyorsun.

CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer ha bugun ha yarin kendine cikolatali bir sey pisirecek

Kiz ben seni yapayim pro adami ne etiketliyorsun simdi. Sitede kac bin kadin var hepsi etiketlese... geyige gelir mi bilmiyorum hiyunu suyunu ama yapma...

ayyy ne bilim herkes etiketliyor bende etiketlim dedim şakasına yani
Ve ne fotosu anlamadım kendi fotonumu

6. His canim. Badimle artikin birbirimizi biliyoruz. Gormeden evi ne halde biliyorum az cok... seninle ilgili bir tahmin de yapayim mesela..

Kac gundur elektirik prizleri gozune takiliyor ama amaaannn bosver diye silmiyorsun.

CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer ha bugun ha yarin kendine cikolatali bir sey pisirecek
keşke tek o olsa:kızgın:daha neler neler görmüyonmı hiç maraton yok beşli yok ben nere gidem :skandal:eve geldiğimden beri misafir ağırlıyorum görünen yerler tek yapıyon tek ayakla yazık beni

:D:D

vallaha da aklımda yoktu ama dur pişirmesem de bir şeyler alırım hazırdan :D

iyi akıl ettin kız.

Karatay'ı da bıraktım ya bi süredir hayvan gibi yiyorum önüme ne gelirse...

IMG-20161229-WA0031.webp
IMG-20161229-WA0030.webp

@eflalim seni chentiq chentiq e bagliyorum

maaşALLAH deyip kısa kesiyorum.

iyi ki badim yok dedim.:KK45:
bütün kirli çamaşırları döktün.:skandal:
al iste bu da kaniti neler cekiyorum ben bu badinin elinden bilseniz :silah:
Baktım koca beni pro yapmıyor başka kapılar deniyorum:rapci:
ben esime desem ne der acaba bana
-aşkım su hesaba 40 tl ytirsana kk da pro olcam ismim kirmizi olcak sayfaya gireni cikani gorcem acan olcam acan :KK53:
÷:KK57:

yok buda tutmaz NAVLEE NAVLEE baska yollar denesin :) :KK45:

:KK70::KK70:

vallaha da aklımda yoktu ama dur pişirmesem de bir şeyler alırım hazırdan :KK70:

iyi akıl ettin kız.

Karatay'ı da bıraktım ya bi süredir hayvan gibi yiyorum önüme ne gelirse...
iste fal bole bisi. Kadin soluo sen de aaa dogru cikti dion :)

fiktini 2 gun icins2 bulsan iyi olur proluk 2 gun sonra %33.333333 zamlanacakkkkk :skandal:
ay ilahi badik... ne cekiyon kiz elimden. Sayemde camasirlarin kuf asamasinda kaliyor. Eskiden orada asiret oluyordu asiret :D

NAVLEE NAVLEE gel anam ben seni pro yapim :KK8:
Dirididi dirididi diriiii
Dirididi dirididi diriii
Melodi aklimda da buraya yansitamadim :KK53:

iste fal bole bisi. Kadin soluo sen de aaa dogru cikti dion :)

ay ilahi badik... ne cekiyon kiz elimden. Sayemde camasirlarin kuf asamasinda kaliyor. Eskiden orada asiret oluyordu asiret :KK70:

NAVLEE NAVLEE gel anam ben seni pro yapim :KK8:
Dirididi dirididi diriiii
Dirididi dirididi diriii
Melodi aklimda da buraya yansitamadim :KK53:
sus kiz millette gercek sancak ben senin bi odayi komple istife ayırdığını 2 ayda bi cikarip baska kutulara yerlestirdigini kimseye soylemedim daha :D :D

Back
X