• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valla beni kovacaksiniz. chentiq chentiq patron hele kursuna falan dizecek kesin...

Ailevi birkac durum vardi giremedim internete daha dogrusu canim hic istemedi elim gitmedi. Bikac zor gun gecirdik.

Patroncugum saygilarimla
siz ikiniz cok fenasiniz cok:KK20:

Heyo günaydın. 3. Gece ve %80 lik rahat bi uyku çektim oğlusun yanında iki büklüm. Dün arkadaşlara gittik. Kestane yemişler oğlusun ayağına kiymik gibi battı. Ağladı eve.gelince farkettik. Çıkarttık diye düşünüyoruz. Uyanınca bakicam artık tekrardan.
6 da kalktım. Namaz.dua sonra hafif aerobik yaptım. Sonra 45 50 dk ebrusallı pilates yaptım. Spor önce türk kahvemi içtim. .
Oğlusum uyuyor.
Veee kahvaltı faslı bitti, kitap saati başlasın. Sevgiler.
Adana yağışlı burası kar bilmeyen bi şehir
Hadi mutlu günler

Heyo günaydın. 3. Gece ve %80 lik rahat bi uyku çektim oğlusun yanında iki büklüm. Dün arkadaşlara gittik. Kestane yemişler oğlusun ayağına kiymik gibi battı. Ağladı eve.gelince farkettik. Çıkarttık diye düşünüyoruz. Uyanınca bakicam artık tekrardan.
6 da kalktım. Namaz.dua sonra hafif aerobik yaptım. Sonra 45 50 dk ebrusallı pilates yaptım. Spor önce türk kahvemi içtim. .
Oğlusum uyuyor.
Veee kahvaltı faslı bitti, kitap saati başlasın. Sevgiler.
Adana yağışlı burası kar bilmeyen bi şehir
Hadi mutlu günler
Hosgeldin kankicancim. Yeni 150 ye hazor misin. Heyecanliyim :)

hangi ikisi... kim iki?

Ankara harika kizlar.. her yerde kar var.. ilk adimi ben bastim kara.. muhtesem bir duygu
bakin badim karabasan olmuş :D

IMG-20161229-WA0003.webp
IMG-20161229-WA0004.webp
IMG-20161229-WA0002.webp

Gunaydin kizlar
Valla beni kovacaksiniz. chentiq chentiq patron hele kursuna falan dizecek kesin...

Ailevi birkac durum vardi giremedim internete daha dogrusu canim hic istemedi elim gitmedi. Bikac zor gun gecirdik.

Patroncugum saygilarimla
Insallah guzel neticelenmistir.
Bugun Ankarada kar tatili var evdeyim. Vucudum diyete alisti sukur. Buraya pek giremedim giremedigim icin de hic motive olup evle ugrasamadim. Su an ev berbat durumda.

alemsin karabasankarı
kız mahallede ilk senmi uyanıyon anam com güzel ama
Kiz servis en önce beni aliyor. Daha sabah ezani yeni okunuyor. Apartmandan ilk cikan ben oluyorum.

Gerci essek servis caddeye cik dedi. Girmedi iceri.

Garabasan garinin gazabi ile karsilasacak haberi yok :D :D

Back
X