• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fiktini 2 gun icins2 bulsan iyi olur proluk 2 gun sonra %33.333333 zamlanacakkkkk :skandal:
abooooo

iste fal bole bisi. Kadin soluo sen de aaa dogru cikti dion :)

ay ilahi badik... ne cekiyon kiz elimden. Sayemde camasirlarin kuf asamasinda kaliyor. Eskiden orada asiret oluyordu asiret :KK70:

NAVLEE NAVLEE gel anam ben seni pro yapim :KK8:
Dirididi dirididi diriiii
Dirididi dirididi diriii
Melodi aklimda da buraya yansitamadim :KK53:
nasıl yapacan kız:KK19:
Melodiyi çözmeye çalışıyorum

sus kiz millette gercek sancak ben senin bi odayi komple istife ayırdığını 2 ayda bi cikarip baska kutulara yerlestirdigini kimseye soylemedim daha :KK70: :KK70:
ay badim soyleme sakin :D :D soz soylemezsen ben de senin iki camasir makinen oldugunu, islak camasirlari asmamak icin islak giydigini, sonra oteki makineye attigini sonra giydigin kiyafetleri utulememek icin kirisik giydigini falan soylemem :D :D

ay badim soyleme sakin :KK70: :KK70: soz soylemezsen ben de senin iki camasir makinen oldugunu, islak camasirlari asmamak icin islak giydigini, sonra oteki makineye attigini sonra giydigin kiyafetleri utulememek icin kirisik giydigini falan soylemem :KK70: :KK70:
:KK19: biraz ufak atsaydin bari :confused::confused:

kubdef kubdef im bebiş 29 günlük 40 çıkınca annem gidecek tüm maratonlara zorunlu inşş yapacağım. Ne kadar iş yapabilirim o ayrı konu ama buralarda olurum yani :) Sling diye bir şey icat etmişler yıllar önce ama benim yeni haberim oldu. O sağolsun bugece bebe erken uyudu diyordum ki viyaklamaya başladı :D Ben kaçar :)))

kubdef kubdef im bebiş 29 günlük 40 çıkınca annem gidecek tüm maratonlara zorunlu inşş yapacağım. Ne kadar iş yapabilirim o ayrı konu ama buralarda olurum yani :) Sling diye bir şey icat etmişler yıllar önce ama benim yeni haberim oldu. O sağolsun bugece bebe erken uyudu diyordum ki viyaklamaya başladı :KK70: Ben kaçar :)))
maşAallah barekAllah size 11 gun daha bekleyeyim o zaman :) slingi biliyorum cok kullanisli baya arastirmistim iremerdilek sayesinde :)

kubdef kubdef im bebiş 29 günlük 40 çıkınca annem gidecek tüm maratonlara zorunlu inşş yapacağım. Ne kadar iş yapabilirim o ayrı konu ama buralarda olurum yani :) Sling diye bir şey icat etmişler yıllar önce ama benim yeni haberim oldu. O sağolsun bugece bebe erken uyudu diyordum ki viyaklamaya başladı :KK70: Ben kaçar :)))
maşallah büyümüş :nazar:bizim bebiş de öbür aya kaldı artık:işsiz:baş belası prolaktin:KK57:

Hayirli günler cumalar kızlar:KK200:
Yine kuzguncuk kuşu gibi oturuyorum:işsiz:
Temizlik ilhamımın gelmesini bekliyorum galiba:KK48:
Kafamın içi kazan gibi:silah:
Kahve içip kendime gelmeye çalışıyorum:kahve:
Ve nerdeyse öglen oldu ne zaman geleceksem artık:skandal:
chentiq chentiq namaz+kitap tamamdır patron:KK9:

maşallah büyümüş :nazar:bizim bebiş de öbür aya kaldı artık:işsiz:baş belası prolaktin:KK57:
anaaaaa bebis... kafaya koydun yani.. ayy yasasin bir bebek daha oluyor.. ay kendimi hakkaten doganlarin dogacaklarin teyzesi gibi hissedip icimi anlatilmaz bi sevinc kapliyor... o zaman senin prolaktone dua yollayalim.. dus dus dus kis kis kis

Hmm anladım incir kürü falan yapmıyorsun değil mi? İncir çok yükseltiyor prolaktini. Biliyorsundur belki ama ben yine de söylemiş olayım:)
yok cnm yapmıyorum ama arada incir yiyorumda benimki hipofiz benzindeki ufak minik bişeyden geliyor

anaaaaa bebis... kafaya koydun yani.. ayy yasasin bir bebek daha oluyor.. ay kendimi hakkaten doganlarin dogacaklarin teyzesi gibi hissedip icimi anlatilmaz bi sevinc kapliyor... o zaman senin prolaktone dua yollayalim.. dus dus dus kis kis kis
evet artık düşünüyorum bakalım duanda çok güzelmiş

Selamlar, ben hastayım oğlum hasta .
chentiq chentiq 150 sayfa okundu
Geçmişe bakayım

Selamlar, ben hastayım oğlum hasta .
chentiq chentiq 150 sayfa okundu
Geçmişe bakayım
Gecmis olsun cnm. Topigimin diregi. Sen yoksan topik yurumuyor.. sana sbir sayfa eklemisti badim. Sizinkilere uyuyor mu?

Diger 150 sayfacilar nerede hanimlar?

Back
X