- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
tamam canimMucks gel bebegim basladim maratona..
IrResistibLe_ sen de gel guzel gelin. Annenin istedigi bir isini hallet sonra da keyif cat. 12 de basloyorum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canimMucks gel bebegim basladim maratona..
IrResistibLe_ sen de gel guzel gelin. Annenin istedigi bir isini hallet sonra da keyif cat. 12 de basloyorum ben
Maratona cikan oldu mu kizlar?
2017 nin ilk maraton cagrisidir
12.00 itibariyle
Cok buyuk katilim bekliyorum.
Kahve oturma yayilma her bir sey olabilir.
Yeterki geliniz efenim![]()
Ben kız yüzünden daha başlayamadım. Bunu tahmin ettiğim için gün boyu maraton dedim. İllaki başlıycam ama kız uyuyuncaMucks gel bebegim basladim maratona..
KatiliyorumSelam. Günaydın.
Mutlu yıllar dilerim herkese.
Ben gün boyu yapabildiğim kadar maraton yapacağım. Saat belirtmiyorum. Şimdi başlıyorum.
Önce mutfak maratonu
Sonra yatak odasi maratonu
Sonra genel daginiklik toplama maratonu
Sonra yemek yapma maratonu
Camasir yikama maratonu
Utu yapma maratonu
Kisisel temizlik maratonu
Çöp atma maratonu
Cekirdek citleme maratonu
... Uzar gider
tamamlasaydin ne k2 az kalmis..128sf da kaldim
animasyon konusu gecmis. Eger seversen WALL E izle. Ağlarken beni unutma..Stres yapmayan sonu mutlu biten japon çin Kore olmasın
badim biz bugun ilk kez izledik madagaskari. Benim kiz korktu. Zebra alexin inine girerken anne ben dayanamayavagim galiba dedim git git git kac kac kac diyor zebrayane tur arıyosun ona gore soyleyelim
Lisedeyken bi film izlemistim zombili biseydi ama korku degil ask filmi cok hosuma gitmisti esimle onu izlemeyi dusunuyoruz 1 haftadir :) sicak kalpler diye bi film
En son 300 kere falan madagaskar izledim
350 kere angry birds
400 kere falanda alvin ve sincaplar yani kizimin değimiyle aslan filmi kus filmi sincap filmi :) koyun ve balik filmimiz de var ama onlar daha 100 olmamistir![]()
Ne alakaysa simdi![]()
![]()
amanniin. Sana uzaklastirma mi versem ki.. irkcilik yapiyoTür olarak bilmiyorum ama çekik gözlülerin kini sevmiyorum
senin yuzeyselin bizle benim dip kosemden iyidirHarikasın o zaman, senin yerini ben almış oldum :) bu arada işe de başlamışsın senin adına sevindim.
Ben mazeretimi bildirmiştim, küf yüzünden bu eve dip köşe yapmak istemiyorum
Sabah yazmıştım okudum canim
Tüh kötü olmuş
Bizde bizde
Bu aralar yusufun dünyası var çizgi dizi onu açıyorum, diyanetin.
resimli olan hangisiydi ben kacirdimchentiq kitap bildirimini kaçurmadım dimi iki gün okumayacağım şuan 133 sayfadayım kitap 160 sayfa gerçi bu Yen'i kitap size gönderdiğim resimli kitabı bitirdim 150 olmuş olur onunla beraber
sen arttir. Bizim en az 150 sf idi. Wisdoma meydan okusana sen... :)Kızlar giremedim ama özledim sizi
Nasılsınız? Herkes iyidir umarım. Ev işleri ne alemde?
chentiq kitap maratonunun sayısının arttırılmasını talep ediyorum.
ilk sayfalari okuyup gelir misinBende katılmak istiyorum. Lütfen nasıl bir yol izliycem bana yardımcı olur musunuz? Çalışıyorum ve hafta da 1 gün iznim var.Ve böyle bişeye çok ihtiyacım var,destek lütfen...
benim listemdi cnm. 30 maddde... Yeni actigim tum topiklerde seni etiketliyorum o zaman. 40 gunde var miydin? Denge de var miydin? Hepsinde etiketleyim mi? Taciz etti deme aonrachentiq 30 madde derken?buraya yazacakmısın göremedim de hiçbir yerde ya da bizi ilgilendiren bişeyler mi?
Namaz,kitap,diyet,spor,ev işi,yemek,pasta türü hepsi benim ilgi alanım açarsan hepsine de varım diyorum
belki perşembe olabilir malum gündeyim de
filmi izlicem canımTopigimin issiz sakinleri.
Sesime ses degse ...
tamamlasaydin ne k2 az kalmis..
animasyon konusu gecmis. Eger seversen WALL E izle. Ağlarken beni unutma..
badim biz bugun ilk kez izledik madagaskari. Benim kiz korktu. Zebra alexin inine girerken anne ben dayanamayavagim galiba dedim git git git kac kac kac diyor zebraya![]()
sonra ben izleyip ona drama yaptim. Bakti ki dramada korkulacak bir sey yok izleyeyim dedi.
amanniin. Sana uzaklastirma mi versem ki.. irkcilik yapiyo
..... skandal ikonu
senin yuzeyselin bizle benim dip kosemden iyidir![]()
resimli olan hangisiydi ben kacirdim
sen arttir. Bizim en az 150 sf idi. Wisdoma meydan okusana sen... :)
ilk sayfalari okuyup gelir misin
benim listemdi cnm. 30 maddde... Yeni actigim tum topiklerde seni etiketliyorum o zaman. 40 gunde var miydin? Denge de var miydin? Hepsinde etiketleyim mi? Taciz etti deme aonra![]()
uyanırsak uyandırırız hem bu topikde ben kapatmadan kepenk kapanmıyorkiItinayla kepenk indirilir.
Yarin beni uyandirin anacuuummm.
6.12 de pliiizzzz
belki perşembe olabilir malum gündeyim de
filmi izlicem canım
Ya o filimleri çok sevmiyorum karete marete ıyyyy
uyanırsak uyandırırız hem bu topikde ben kapatmadan kepenk kapanmıyorki
Tamamladim sonradan :)Topigimin issiz sakinleri.
Sesime ses degse ...
tamamlasaydin ne k2 az kalmis..
animasyon konusu gecmis. Eger seversen WALL E izle. Ağlarken beni unutma..
badim biz bugun ilk kez izledik madagaskari. Benim kiz korktu. Zebra alexin inine girerken anne ben dayanamayavagim galiba dedim git git git kac kac kac diyor zebraya![]()
sonra ben izleyip ona drama yaptim. Bakti ki dramada korkulacak bir sey yok izleyeyim dedi.
amanniin. Sana uzaklastirma mi versem ki.. irkcilik yapiyo
..... skandal ikonu
senin yuzeyselin bizle benim dip kosemden iyidir![]()
resimli olan hangisiydi ben kacirdim
sen arttir. Bizim en az 150 sf idi. Wisdoma meydan okusana sen... :)
ilk sayfalari okuyup gelir misin
benim listemdi cnm. 30 maddde... Yeni actigim tum topiklerde seni etiketliyorum o zaman. 40 gunde var miydin? Denge de var miydin? Hepsinde etiketleyim mi? Taciz etti deme aonra![]()
Tamamladim sonradan :)
:)Kasayı kapattık kardeş 2-3 saate açılır o zaman gel![]()
Haha ne zaman sen bu lafı etsen ben görüyorum ve arttırıyorum:)) Senden önce ben vardım gızııııımm![]()
Kapan kepenk kapann :)))
Kasayı kapattık kardeş 2-3 saate açılır o zaman gel![]()