• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Heyo chentiq chentiq canım oğlan daha yeni yeni iyilesiyor. Kendimce maraton yapıyorumm. Kaç gündür kitap okuyamiyorum düşün. Bi zayıflama sevdasına düştüm ki sorma. Boş vakitte spor yapıyorum
Kac kilo vermen gerekiyor? Eger coksa seni takimimiza alalim :D ozledim ya hu.. cidden ozledim.

areser areser ben geldim sadece etrafi topladim bide banyoyu ovdum tekrar maraton talep ediyorum.

Hatta ben maratona kalkıyorum gelen?

13-14 maraton sonucum
Banyo tuvalet tamam :)
Mutfak tezgah ustu ve aspiratör ocak tamam.
Gaza geldim devam etcektim de :) benim bicirik birakmadi ama bir maratonavdaha kalkacam inşallah.
chentiq chentiq evet haklisin eşler herseyi bilmeli ama bazen çok herşeyi de bilmemeli biraz esrarengiz lik iyidir:süslü:

yok ben de hiç girmedim ilk defa gireceğim inşallah çalışabilirim de,hafızlığı çok istiyorum da büyük sivillerin gidebileceği hafızlık kursu var mı acaba
Aslinda yok diye biliyorum çunku büyükler bi gidiyo bi gitmiyo çoluk çocuk sıkıntı oluyor. Hocaya da zor oluyor. Ama dirayetli olursan bunu da anlarlarsa kabul edebilirler:KK54:

Maraton sonucummm

Ortalığı topladım
Mutfağı topladım
Makineye çamasır attım
Kızın çarşaflarını sirkeledim serdim
Çorba yaptım

benim daha 2/2 oldu..yazın bir şekilde daha fazla hareket ediyor insan,spor yapmasakta havanın güzelliğini görüp kendimizi dışarı atıyoruz geziyoruz yürüyoruz ama kış mevsimi beni mahvediyor..3,5-4 ay içinde 5 kilo aldım..kalça-basen aldı başını gitti,artık yaş faktörüde var bende tabi.herşeyi hunharca yiyip tığ gibi olduğum 20li yaşlarımı çooook özlüyorum cidden..

yeni evliyken tefsir kursuna gitmiştim takır takır günlük 4-5 sayfa ezberliyordum,sonra doğumlar narkozlar vitamin eksiklikleri kafa beyin de dolunca komple kafa gitti:)aslında beyin geliştirilebilir bişey beyni zorladıkça beyin açılıyor bence zorlamayınca da köreliyor,acaba ezber topiği de mi açsan :KK70::KK70:
oooo cok iyi fikir hemen aciyorum :D :D :D

13-14 maraton sonucum
Banyo tuvalet tamam :)
Mutfak tezgah ustu ve aspiratör ocak tamam.
Gaza geldim devam etcektim de :) benim bicirik birakmadi ama bir maratonavdaha kalkacam inşallah.
chentiq chentiq evet haklisin eşler herseyi bilmeli ama bazen çok herşeyi de bilmemeli biraz esrarengiz lik iyidir:süslü:[/QUOTE kusura bakma alintilayamadim. Fazladan bir sey soldim.

Bilsinler de içerigini bilmesinler.

Ogle namazina gidiyorum . Var mi gelen areser areser

Kandirip da nolcakmissa. Ozel mesaj atarken soyle bari bu bana atti ben ona attim diye. Eslerinizi dahil edin anacim bu islere. Gizli sakli is yapmayin. Bir temizlik bir spor topikimiz var baska da bir yere girmiyorum deyin.

Her sey kotu. Ama kotu amaclarla kullanilirsa kötü. Benim esim benimle sehir disina bile gelir kk dan tanistigim birine gitmeye.. hatta oyle ziyaretine gittigim biri var. Kendi gelmedi ama ben ciktim. Bir de Tam gidecegim vakit gidecegim kisi tasindi da.. ismi lazim degik soylemeyim... :KK70:neyse :KK51:

chentiq chentiq banada gelsene ya,çoluk çocuk toplaşın gelin valla..

chentiq chentiq banada gelsene ya,çoluk çocuk toplaşın gelin valla..
Is baslamadan evvel olsaydi gelirdim.

Sen yokkene ben pencere kapattim, cicek suladim. Ayakkabi bagciklarimo bagladim. Sen yokke ben ise basladim. (Ibrahim sadrinin siirine gondermedor)

Is baslamadan evvel olsaydi gelirdim.

Sen yokkene ben pencere kapattim, cicek suladim. Ayakkabi bagciklarimo bagladim. Sen yokke ben ise basladim. (Ibrahim sadrinin siirine gondermedor)

hatırladım en son öyle bir muhabbet vardı canım..hadi hayırlı olsun bakalım.

Kac kilo vermen gerekiyor? Eger coksa seni takimimiza alalim :KK70: ozledim ya hu.. cidden ozledim.

Oyyy kuzummmm. 8 9 kilo kadar.
İnan bende özledim. Yetişemiyorum. Face de bi gruba katılıyorum.
İnan bende ozllleddddiimmmm.
Oglusla yatıp oglusla uyanıyorum.
Regl de geliyor allahım ahh ağrıyor karnım kio

günaydın kızlar,hayırlı cumalarınız olsun..
dünkü ödevi yapanları bildirim topiğimize bekliyoruz,beni yalnız bırakmayın hadi..
bugünün ödevinide yazıyorum hemen,haberiniz ola..
günün mottosu ;
Her gün iyi olmayabilir,ancak her günün içinde iyi birşey mutlaka vardır...

benim de ilaclarim var. Aabah sahurda bir de gece yatmadan evvel aliyorum. Sorun olmuyor. Hatta gecen birini unuttum bile. Kitap cuma miydi. Ben topik actim ya. Ikisini de persembe yapariz aradan cikar dediydim. Kitap ve namazdakiler hep ayni grup. U arada wisdom01 wisdom01 ne zaman gelecen

Hafizlik icin mi? Ezber yontemin ne
bu esler neden izin vermiyorlar. Ne varmia ki kk da...

ben de hafız olmak istiyorum. Hatta kizimi da o yönde yetistirmek. Ama imam hatip cikisli degilim. Kizimi da gondermek istemiyorum. Onerebilecdgin bir yol yordam var mi? Ben sure ezberleyemiyorum mesela. Cok zorlaniyorum. Netten baktim nasil kolay ezberlenir diye. Vir de sizlere sorayim.
Canım ben namazda yoktum ama etiketlemissin, bu bir işaret bana :) bende deniycem.
Kitap bildirimi nereye olacak şimdi? Dün bitirdim ben kitabı 150 oldu.
Yeni kitaba başladım.

Back
X