Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değil mi ama :)hahah bendeayni seyi dusu dum benide etiketlemiste :)
Sevindim izlememe ve beğenmene :)Hayırlı cumalar arkadaşlar.Nego bu sayfadaki tavsiyen üzerine bugün merak edip savaş odasını izledim. Çok güzel bir film hakkaten.
Bende varım saat 2 de başlarım canımMaraton vakti![]()
Bakalim ne zaman pes edecrngünaydın kızlar,hayırlı cumalarınız olsun..
dünkü ödevi yapanları bildirim topiğimize bekliyoruz,beni yalnız bırakmayın hadi..
bugünün ödevinide yazıyorum hemen,haberiniz ola..
günün mottosu ;
Her gün iyi olmayabilir,ancak her günün içinde iyi birşey mutlaka vardır...
ayni yere bildirim yap. Tek Kitabi yapan tek arti, tek namazi yapan iki arti koyuyor .. ikisini birden yapan 3 arti koyuyorCanım ben namazda yoktum ama etiketlemissin, bu bir işaret bana :) bende deniycem.
Kitap bildirimi nereye olacak şimdi? Dün bitirdim ben kitabı 150 oldu.
Yeni kitaba başladım.
kitabi bitirdinse hemen isaret koyhahah bendeayni seyi dusu dum benide etiketlemiste :)
akilli kadinin hali baska oluyor. Nasil da anlamis..
Ay odev camasir makinesi miydi.. benim gecmiste bir yaptigimin fotosu olacakti.. eve gidince yukluyuverem
Dil çıkaran ikonBakalim ne zaman pes edecrn
ayni yere bildirim yap. Tek Kitabi yapan tek arti, tek namazi yapan iki arti koyuyor .. ikisini birden yapan 3 arti koyuyor
kitabi bitirdinse hemen isaret koy
akilli kadinin hali baska oluyor. Nasil da anlamis..ay tabi bu pot olabilir. Ne desem.. lohusanin akli daha iyi calisiyor
![]()
![]()
![]()

Canim foto yukleyemoyorum ama anlatayim.chentiq kaza namazı için çizelgen nasıl bir şey?
Hatun? Bilim kurgu istersen Gattaca izleBana filim önerisi olan?
Tür farketmez bana. Adını duydum sanki, bakayım ona :)Ne tur istersin
Hatun? Bilim kurgu istersen Gattaca izle
Bakalim ne zaman pes edecrn
ayni yere bildirim yap. Tek Kitabi yapan tek arti, tek namazi yapan iki arti koyuyor .. ikisini birden yapan 3 arti koyuyor
kitabi bitirdinse hemen isaret koy
akilli kadinin hali baska oluyor. Nasil da anlamis..ay tabi bu pot olabilir. Ne desem.. lohusanin akli daha iyi calisiyor
![]()
![]()
![]()
Uyumsuzu izlemeni tavsiye ederimBana filim önerisi olan?