Günaydın, ne oluyor burda yokluğumda değişim olmuş :) geçmişi okuyum bari
canım senin şu boyalarda kullandığın beyaz hangi beyaz? Rich markasında 3 tane farklı beyaz var. Beyaz, Antik Beyaz ve Kardelen. seninki hangisi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın, ne oluyor burda yokluğumda değişim olmuş :) geçmişi okuyum bari
Benimki sadece beyaz canımcanım senin şu boyalarda kullandığın beyaz hangi beyaz? Rich markasında 3 tane farklı beyaz var. Beyaz, Antik Beyaz ve Kardelen. seninki hangisi?
KULVARIMA GÖRE BİRİ.Listeye ekleyemiyorum beceriksizligimden ama yazarsaniz sevinirim. Calisan evli 3 cocuklu
Sağol canım aminÇok geçmiş olsun hanımlar çok meşakkatli soğuklar yaşamışsınız Allah hayırlı uzun ömürler versin evlatlarınıza
Amin canımOy canım çok zor olmuş senin gerçekten. Neyse ki hepsi geride kaldı. Bundan sonra yavrularının da senin de sağlıklı, mutlu günleriniz olsun inşallah. Bir evlat yetiştirmek çok zor gerçekten. Doğum kolay kalıyor yanında.. Allah eksikliklerini göstermesin inşallah.
Aminn
Doğumdan 10 gün sonraki kontrolde beyindeki kitlenin kendiliğinden kaybolduğunu öğrendik. Hastane hastane gezdikten sonra da bir aylıkken böbreklerde taş olmadığını, yenidoğanların böbreklerinde kristalleşme olabileceğini ve bu kristalleşmenin taşla karıştırılabileceğini öğrendik. Çok şükür sağlığı yerinde kuzumun.
Amin canım. Rabbim cümlemizin evlatlarına hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler versin inşallah. Kimseyi evladıyla imtihan etmesin..
Sağol canımofff Rabbim korusun çok zor günler geçirmişsin
amin canım
maşallah Rabbim babada nasip etsin inşallah
çok geçmiş olsun canım
ben yanındayım canım
chentiq // calisan (07:00-19:00) + evli 2 cocuklu
@kubdef // ev hanimi + evli 1 cocuk
Gruplar geri gelsin. Duzenli meydan okuma yapilsin.
dagci // calisan + evli 3 cocuklu
Nego // ev hanimi + evli 3 cocuklu
@cnntrm // ........ + evli 2 cocuklu
P pinartn // ev hanimi + evli 2 cocuklu
@NAVLEE ev hanimi + evli 1 çocuk
@Titan_ ev hanimi + evli
buble // calisan + evli + 1 cocuk
@3kizannesi
@MuskaM
@yesilkubbe
Unuttugum veya yanlis hatirladigim yazabilir mi..
Sağol canım amin
Amin canım
Sağol canım
Adımın yanında 3 çocuk görünce ben![]()

Ay bir an bu işaret mi dedim
EKSİKSE BİR TANE BEN YEDEKTEN GÖNDEREYİM ÜÇLERSİN.:))))
Ben yaparım kaçta? 3 te içiyorum genelde ben. Şimdi kuşburnu ıhlamur içiyorumAyrıca bugün benimle kimler kahve saati yapmak ister???
BENCE İLAHİ BİR MESAJAy bir an bu işaret mi dedimyok canım almıyım ben çift sayı severim
![]()

Tamam üçte içelimBen yaparım kaçta? 3 te içiyorum genelde ben. Şimdi kuşburnu ıhlamur içiyorum