chentiq
[/USER][/USER] // calisan (07:00-19:00) + evli 2 cocuklu
kubdef
// ev hanimi + evli 1 cocuk
Gruplar geri gelsin. Duzenli meydan okuma yapilsin.
dagci
// calisan + evli 3 cocuklu
Nego
// ev hanimi + evli 3 cocuklu
cnntrm
// ........ + evli 2 cocuklu
P
pinartn
// ev hanimi + evli 2 cocuklu
NAVLEE
ev hanimi + evli 1 çocuk
@Titan_ ev hanimi + evli
buble
// calisan + evli + 1 cocuk
@3kizannesi
@MuskaM evli+2 çocuklu
yesilkubbe
Evli Ev hanımı 1 çocuk
zambak86
ev hanımı+evli+2 çocuk
canim. Ben topikin cogundan biraz daha farkli dusunuyorum bu konuda. Cocugu cogu zaman bencilce sebeplerden yapiyoruz. Nadiren cocugumuzun gelecegi icin yapiyoruz. Ista yalniz kalmasin bir kardesi olsun diye. Yasini imkanlarini ve aileni dusun. Cunku ben bir birey olarak neden dunyaya geldigimi sorgularken, bir evlilik kurtulsun diye yada annem cocuklari sevdigi icin, yada beni yetistirip kendini tatmin etmesi icin vs vs neden geldigim önemli. Ulke sartlarini, cocuga sunacagin sosyoekonomik imkanlari, kizini esini dusunmelisin. Aile olarak iliskileriniz nasil anne kiz iliskileriniz nasil. Ben oglan dogurdugum da iyi dedim/denildi. Bir kiz bie oglan yeter. Kimi 3 iyi olur dedi. Ama neye gore iste. Esim riza gosterse ben evlat edinmek isterdim. Hatta bana cinsiyet soranlara derim ki allaha bin sukur ya 10 cinsiyet yaratsaydi.. o zaman 10 cocuk mu yapmak gerekirdi diye.. biraz konu dagilmis olabilir ama.. tek cocuk var diye hayiflanmamak adina yazdım bunca seyi...
kiz cok mu gec kaldim deyip durma.. olacagi varsa sen gec kalsan da olur. Olmayacagi varsa erken karar versen de olmaz. Hayirlisini dilee.. sen gec almadin. Her sey olmasi gerektigi gibi.. boyle dedikce benim psikolojim bozuluyor
odev olmayinca hemen girip yaziver. Burasi öyle... kafana estigi gibi.. bu arada sen fotolu istiyordun. Su 300 daginikligin oncesi ve sonrasini yapsana...
aynen
kiz daha cok yenisin. Birak bomba dursun durdugu yerde.. sac bantin var mi.. gecelikle misin
ay ben de o yaslarda olmak istitorum 19 ile 26 arasi.. ne guzeldi...kartlamadik canim... hala genciz guzeliz...
nasi bi yaptirim istersin
aaa camur at izi kalsin
hah iste. Eflal geldi hos geldi...
ben yoruldum senin yerine... kucugun huysuzlugu anlasildi somdi... muhtemelen senin aglamalarin ve olecek miyim sıkıntıların yansimiz. Karninda 7.5 ay bir bomba.. gelecek belirsiz.. ay o zamanki dagciya gidip opuyorum. Ve bu yıllarda cok cok mutlu olacagini ve endiselenmemesi gerektigini fisildiyorum kulagina...
ayy sanki topik ismi canlaniyor kafamda... sihir... kulkedileri.. sihirli degnek... balkabagi... dur dur cikacak bir seyler
hah.. iste boyle..
ben 3950 ile dogurdum. Bir kac hafta da o kadar kilo almayacagina gire rahat ol. Eger istersen sana meryem ana otu dediklerinden koyabilirim suya. Sancilarin baslayinca...
Ahh ah... ben de ne yontemler biliyorum da iste
hahahhahhhaaa ayyyy oyyyy catliyorum gulmekten... isim vermeden bu hikayeyi paylasabilir miyim ileride... hahahhaa kapat ceneni... haal gülüyorum...