- 27 Eylül 2011
- 6.838
- 8.390
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnmKızlar burdan yazışıp ordan bildirim mi yapacağız?
amin cnmGazamız mübarek olsun o vakit![]()
çıldıriciiimBen ancak günlük isleri yapabiliyorum onuda yapabilirsem
Kız ben yemeği zor yaptım bugün. Onu da çocuğu slingle önüme bağladım da öyle yaptım düşün halimi. Şimdi gece herkes yatınca ne yapabilirsem işte :))
Biraz orgu ordum yazamadim. Simdiki odevim 500 daginiklik toplamak. Bana bi akil veren olur mu bu daginiklik hususunda ozellikle kizlarin elbiseleri hep yerde normalde katliyorum dolaplarina yerlestiriyorum ama bir giysi alirken hepsini yere dokuyorlar
hadi en acil ne ise sadece onu yap. Bir bardak kaldirmak bile olsa
bence 1 hafta deneme suresi yap. Bence basarabilirsin
gicik...
grup olarak yarisiyoruz. Sorumluluk olsun diye. 2.odevler bildirimde veriliyor. 3. Gunluk 5 li yaziyorsan bildirimde yaziyorsun .
ben ugrasmadim bu sefer. Gerci tabloya ugrastim susune pusune. Ne gereksiz isler muduruyum ;D
su 300 500 daginikligi cok merak ediyorum ya
yok canim. Grup uyelerini yazdim ben. Tek tek yarisma diye bisi yok. Hayal urunu :)
alkiiissss
temizlikte kralice once nevreste sonra azerin. Sonra belki olursam ne mutlu bana :)
şimdi anlasildi kacak uykucu nerelerdeymis...
chentiq ve diğer arkadaşlarım, bugün evde olmadığım için haftalık alışkanlığı yazmakta geciktim, kusura bakmayın.
İlk haftanın alışkanlığı akşam bulaşık bırakmamak.
Bu topiğin gece vakti kapı sildirmesine bayılıyorum:)))
IrResistibLe_ @MuskaM
dagci @hamra_86 hadi hanımlar ilk günden su koyvermeyelim. Yarın 12.00'a kadar siliverin gari :)
Bir kedi gördüm sanki@MuskaM sildin mi kapı bacım?? Hepinize ekşiycem böyle artık :)
Bir kedi gördüm sanki@MuskaM sildin mi kapı bacım?? Hepinize ekşiycem böyle artık :)
Kızlar kaç yaşında canım ona göre tavsiye vereyim
E o tarihler ne ya dur yarın salim kafa ile yine incelerim
Odak noktası listesi sende mi canım bir daha paylaşırmısın yarın başlayayım bir yerden
Süper şansa bu akşam mutfağım savaş alanı gibi yarın başlarım artıkın
Kaç kapı silmek gerek canım? 12 ye kadar dış kapıyı silerim
Valla elinden geleni yap canım zira bizim takım bana pek bi tembel geldi bende dahil tabien Kofti çıkmayalım sonra
Hadi bakalımAblaların ablasıdagci aramızdayken kimse bize tembel diyemez :))
Bide ben 2 ay sonra tasınıcam perde vs o zaman yıkanıcak.sende akşam katıl gececi çok aramuzda
kızlar hayırlı olsun.
okey.:)Bu topiğin gece vakti kapı sildirmesine bayılıyorum:)))
IrResistibLe_ @MuskaM
dagci @hamra_86 hadi hanımlar ilk günden su koyvermeyelim. Yarın 12.00'a kadar siliverin gari :)
çok güzel plan.ODAK NOKTASI MADDELERİ
1. Mutfak dolapları düzenlenecek
2. Mutfak dolapları iç dış silinecek
3. Buzdolabı iç dış silinecek
4. Fırın temizlenecek
5. Davlumbaz temizlenecek
6. Çekmeceler düzenlenecek
7. Ocak temizlenecek
8. Avize/lamba silinecek
9. Kapısı silinecek
10. Camlar silinecek
11. Tülü/perdesi yıkanacak
12. Bulaşık makinesi iç dış temizlenecek
13. Prizler/elektrik düğmeleri silinecek
14. Tezgah, lavabo, batarya temizlenecek
15. Fayanslar silinecek
16. Yeri süpürülüp silinecek
17. Masa ve sandalyeler silinecek
canlarım dün çok yoğundum.Ablaların ablasıdagci aramızdayken kimse bize tembel diyemez :))
Amin canım. Çok şükür iyiyim. Oğlum karne alacak bugün oraya gidicem. Öğleden sonra da küçüğün aşısı var.günaydın canlarım,hayırlı cumalar hepinize.rabbim güzel gönlünüzden geçen güzel dualarınızı kabul etsin inşallah..
bugünün ödevi bildirim topiğine eklendi,bilginize..
grupdaşlarım nasıl bakalım,haydii kızlar![]()