• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günaydın kızlar,gününüz güzel olsun..
günlük ödev bildirim topiğinde..grupdaşlarım süper gidiyoruz ellerinize sağlık:KK5::super:

CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer canım yazdığını okudum,bundan çok kısa süre önce benzer durumlar yaşamış biriyim..sana tavsiyem eşinle mutsuz olmana yada onunla yaşadığın olumsuzluklara takılmadan önce kendini mutlu etmeyi öğren..sen mutlu olduğun zaman herşey değişecek emin ol.daha doğru kararlar almaya başlayacaksın,bakış açın değişecek,kendi kendinin farkına varacaksın.yani önce sen,evliliğin değil..sen değişeceksin,dünyan değişecek emin ol..

NAVLEE NAVLEE P pinartn geçmiş olsun kızlar. Allah acil ve hayırlı şifa versin inşaallah
Sağol canım
günaydın kızlar,gününüz güzel olsun..
günlük ödev bildirim topiğinde..grupdaşlarım süper gidiyoruz ellerinize sağlık:KK5::super:

CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer canım yazdığını okudum,bundan çok kısa süre önce benzer durumlar yaşamış biriyim..sana tavsiyem eşinle mutsuz olmana yada onunla yaşadığın olumsuzluklara takılmadan önce kendini mutlu etmeyi öğren..sen mutlu olduğun zaman herşey değişecek emin ol.daha doğru kararlar almaya başlayacaksın,bakış açın değişecek,kendi kendinin farkına varacaksın.yani önce sen,evliliğin değil..sen değişeceksin,dünyan değişecek emin ol..
bu ödev çok güzel oldu çamaşır hiç bitmiyor ki

NAVLEE NAVLEE P pinartn geçmiş olsun kuzularınıza ..
sağol canım

Bu 2. Gruptan benden baska nefret eden uyuz olan gicik kapan var mi :51:

çok seçmece olmuş gibi
Ve orda bi NAVLEE var kesin fire verir yakındır
hee sorma bacim. En cok ona gicigim zati.... fire vermez ooo.. ne anasinin gozudur oo..

Valla gurup dagıtımından hiç memnun değilim navlecim son gelenlerden üçğde bizim grupta bunlardan biri de benim :)) biraz tırt mıyız ne :KK43:
patronun oldugu grup tirttir. Sen grup arkadaslarini etiketle... gaza getir. Ben simdi maratona kalkiyorum. Gel kalkalim... 1 de

Valla gurup dagıtımından hiç memnun değilim navlecim son gelenlerden üçğde bizim grupta bunlardan biri de benim :)) biraz tırt mıyız ne :KK43:
yok ya ne alaka bizdede son gelen var birinci grupta da ben sadece eflalim konusunda kıyak geçtim kendime oda onu örnek aldığım için çoğu işte

hee sorma bacim. En cok ona gicigim zati.... fire vermez ooo.. ne anasinin gozudur oo..

patronun oldugu grup tirttir. Sen grup arkadaslarini etiketle... gaza getir. Ben simdi maratona kalkiyorum. Gel kalkalim... 1 de
vermez dimi:dua:

P pinartn ben geldim
1-Yatak odası
yatak toplandı
Oda toparlandı
Süpürüldü

2-oturma odası
Çocukların her tarafa yaydığı battaniyeler toplandı
Oda toparlandı
Süpürüldü

3-çocuk odası
1 yatak nevresim değiştirildi
diğer yatak toparlandı
Baza içine ucundan el atıldı
Süpürüldü

4-mutfak
Perdesi çıkarıldı
yeni perde takıldı
Cam silindi
Süpürüldü

Bu kadar canım sen neler yaptın P pinartn

Tmm ben varım

@MuskaM maratin sonucum:

Odalardan yikanacak esyalari toplayip camsir.makinesini calistirdim
Sofrayi toplayip bulasik makinesini calistirsim. Sigmayanlari elde yikadim.
Tezgahi, ocagi parlattim.
Mutfagi supurdum
Giris ve salonu topladim
Oyuncaklari kaldirdim, çekyatlarin altlari da dahil dip kose supurdum.
Hali ortusunu silkeleyip serdim.
Evi havalandirdim.
Baba ogul gelince biraktim.

Back
X