• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ona cok guveniyorum.

Dun gunluk odeve ismimi eklemeyi unutmusum
bugunkine eklersin uzulme.

Su an itibariyle tam 4 saat uyumus bulunuyorum. 2 de çocuğu uyutmak uzere odaya girdim. O degil ama ben uyumusum. Yastiklarin ici bosaltulmus. Cocugu odadan almislar cikartmislar. 5 te geldi esim ama kalkacak halim yoktu. Kerahattede uyudum. Ay cok mutsuzum. Is icin uyanik kalirsin ama cocuklar icin kalamazsin.. neyse gece nobeti kolay tutarim diye kendimi eyleyim..

ben ona cok guveniyorum.

Su an itibariyle tam 4 saat uyumus bulunuyorum. 2 de çocuğu uyutmak uzere odaya girdim. O degil ama ben uyumusum. Yastiklarin ici bosaltulmus. Cocugu odadan almislar cikartmislar. 5 te geldi esim ama kalkacak halim yoktu. Kerahattede uyudum. Ay cok mutsuzum. Is icin uyanik kalirsin ama cocuklar icin kalamazsin.. neyse gece nobeti kolay tutarim diye kendimi eyleyim..
Odadan kim alıp çıkarmış yastıkları kim boşaltmış anlamadım :) gece ne nöbeti tutuyorsun ihtiyacın varmış bu uykuya demek sıkma canını

Selam kizlar yazamadim ama odevi yaptim. Esim evdeydi butun gun. Simdi gitti ise. Gun boyu yariyil kritigi yaptik. O memlekete gidelim diyor ben evde kalalim kisin memleketimi hic sevmiyorum. Ama onun dedigi olacak galiba

CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer canim yazdiklarini okudum sorunu bilmiyorum. Inancli bir insansan bilirsinki Allahim kuluna her daim bir imtihan verir. Bu da senin imtihanin hic uzulme daha beteri olabilecegini dusun sukret. Esimle ben de kac kere bosanmanin esigine geldik.Ta ki en kucuk kizimin zihinsel problemi olma ihtimaline kadar. O zaman anladim ki aslinda uzulunecek sey buymus. Cok sukur o ihtimal kalkti ama bana da ders oldu. Yine kavga ediyoruz huylu huyundan vazgecmez tabii. Ama o kadar takilmiyoruz artik. Bir de bana dusmez de tabii kizinin babasi varken babasiz yetim gibi buyumesine izin verme.

ben ona cok guveniyorum.

:KK200::KK200:
Hakket odadan kim almış koz çocuğu bende ona takıldım :dondurma:heyecanla cvb bekliyorum

Yaptikca temizligimi yazacagim saat saat
1 saatte yaptiklarim

Tv ve sehpasini silip dantellemek
Mutfak dolaplarinin ust tarafini duzenleyip dantellemek
Banyo dolabini duzenleyip dantellemek
Bufeyi silip dantellemek
Dantellemek:dantel sermek. kullanmiyordum ama kullanasim geldi daha evcimen oldu sanki ev:))

1.grup
zambak86 zambak86

Misafiri var muhtemelen giremeyecek

2.grup
buble buble

Umitliyim

3.grup

@dağcı
Hafta sonu girmiyir. Aslinda birine ozelden yazsa be güzel olur.

hamra86 hamra86
İmm acaba nerde

Hanimlar cok iyi ilerliyoruz odev cok zor olmasina ragmen hepimiz yaptik :D :D
Zor mu diyenler icin;
Evet zor makinaya tek tek ayirip koyuyorsun sonra asiyirsun sinra kuruyor topluyorsun utuluyosun bide yerlestiriyosun.. Zor yani..

chentiq chentiq benim topikteki misyonum grubumun eksik üyelerini tamamlamak sanırım hamra86 hamra86 dan hiç ses yok:işsiz:
interneti bitti onun. Acaba aramizda para toplasak da en caliskan uyeye sinirsiz net mi baglatsak... bir arada gelinin neti bitmisti..

:KK200::KK200:
Hakket odadan kim almış koz çocuğu bende ona takıldım :dondurma:heyecanla cvb bekliyorum
yastigi bosaltan oglan. Oda tuy yumagi dolu... resim atacam da yuklemeyi bilmiyorum. Sonra oglani kim aldigini da bilmiyorum. Kapi kapaliydi ben de uyuyordum. Evdekilerden biri almistir.

Sonracima ck ne yazmis orayi kacirdim ya. Ilk musait zamanda okuyacagim. Basina bir sey mi geldi...

1.grup
zambak86 zambak86

Misafiri var muhtemelen giremeyecek

2.grup
buble buble

Umitliyim

3.grup

@dağcı
Hafta sonu girmiyir. Aslinda birine ozelden yazsa be güzel olur.

hamra86 hamra86
İmm acaba nerde

Hanimlar cok iyi ilerliyoruz odev cok zor olmasina ragmen hepimiz yaptik :KK70: :KK70:
Zor mu diyenler icin;
Evet zor makinaya tek tek ayirip koyuyorsun sonra asiyirsun sinra kuruyor topluyorsun utuluyosun bide yerlestiriyosun.. Zor yani..

dagci dagci haftasonu giremiyor onu biliyorum da @hamra86 yı da @chentiq yazmış neti bitmiş onun da.. Yani biz 5'te 3 yaptık mı tam oluyor o zaman:D

interneti bitti onun. Acaba aramizda para toplasak da en caliskan uyeye sinirsiz net mi baglatsak... bir arada gelinin neti bitmisti..

yastigi bosaltan oglan. Oda tuy yumagi dolu... resim atacam da yuklemeyi bilmiyorum. Sonra oglani kim aldigini da bilmiyorum. Kapi kapaliydi ben de uyuyordum. Evdekilerden biri almistir.

Sonracima ck ne yazmis orayi kacirdim ya. Ilk musait zamanda okuyacagim. Basina bir sey mi geldi...
yaramazcık neler yapmış öyle
Ck vallaha okudum ama yazacak bişey bulamadım ya baya dertli kocadan yana

Halilarimi yikamaya vermistim. Oyle temiz yikamislar ki mutluluktan aglayacagim nerdeyse. Bi yun halim vardi. Bayagi severek almistim aldiktan kisa sure sonra cay dokuldu ne yaptiysam bi turlu cikaramadim. Kac kere hali yikamaciya gitti ayni leke ile geldi cikaramadik diye ben de artik umidi kesmistim. Ay bugun halilari acinca leke yoktu ya nasil sevindim. Bence evde en onemli sey hali temizligi. Halilar temiz olunca sanki her yer temizmis gibi geliyor bana

günaydın kızlar,mutlu pazarlar hepinize,
günlük ödevi yazdım topiğe..kahvaltılarını yapanlar diğer ödevede el atabilirler..2 tane farklı ödevimiz var..
grupdaşlarım sizinle gurur duyuyorum,muhteşemsiniz:KK5:

Back
X