• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım insan düşünmek istemese de evdeki gerginlikten sinirleri bozuluyor ister istemez. Elimden geleni yaptığımı sanıyorum, yapıyor muyum bilemiyorum. Umarım her şey bir an önce eski haline döner. Çünkü mutsuzluk insanı her şeyden bezdiriyor. hiçbir şeyden zevk alamaz hale getiriyor.

Kendimi mutlu edebilmek adına çaba gösteriyorum. Özellikle çevremden de tavsiyeler aldıkça artılar katmaya çalışıyorum kendime, ama bir yerde yanlış yapıyor olmalıyım ki durum bu hale geliyor her seferinde.

Burada yanlış anlaşılma olmasını istemiyorum. BEN SÜREKLİ HAKLIYIM demiyorum hiçbir zaman ki her insan hata yapar, yanlış davranır vs. Ama çabaların göz ardı edilmesi insanı vurdumduymaz hale sokuyor. Sadece birlikte yaşamak mecburiyetindeymişsin de o yüzden birlikteymişsin gibi bir hal alıyor durumlar.

Bir sürü kişisel gelişim kitabı alıp okuyorken, konusu açıldığında "boşuna okuma, hiçbir işe yaramıyor" cevabını alınca insan :KK57::KK57::KK57: <---- böyle oluyor. Yani ne için çaba sarfediyorum, ne için uğraşıyorum sorusunu soruyorsun bir süre sonra kendine.

İnançlı bir insanım şükürler olsun. Tek sığınağımız belli. Dua edip yardım huzur istemekten başka bir şey elimizden gelmiyor zaten.
Kızın için de tekrar geçmiş olsun demek istiyorum. Allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın.

Son cümlen için elimden gelenin fazlasını yapıyorum ama kendimin çok yıprandığını hissediyorum zaman zaman.
Ayrıca hiç "bana düşmez" falan demene gerek yok, nitekim öyle olsa burada paylaşmazdım bu konuyu.

Tavsiyeleriniz söyledikleriniz -iyi ya da kötü- benim için çok değerli.

Bazen insan tek bir kelimede bile aydınlanma yaşayıp, hayatının dönüm noktası olabiliyor.

Teşekkürler hepinize.
umarım yuvanda huzur bulursun

Kocamı da bi görseniz. Bi de beni görseniz.
Kocam sessiz sakin, ben cadaloz (dışarıya görünen yüzümüz)
Ama noluyo bilmiyorum en ufak şey de bile savunamıyorum kendimi :)

Senelerdir, bir şeye kızar, sorarım "nooldu, neye kızdın, canın neye sıkıldı", bir türlü söylemez.
Bi surat, kaç gün konuşmaz. ondan sonra bi tartışma. der ki "senin şuyuna kızdım" tamam kendime çeki düzen veririm. 1 ay sonra yine bi surat. yine sorarım. aynı döngü devam eder.

eee bir süre sonra sadece 1 kez sorup, bir daha sormamaya başladım. sonra "hiç umursamıyorsun beni" demeye başladı.

ay çocuk gibiler yaa.
seni kizdirabilirim bastan uyarayim :)) dunyanin merkezine kendini koy. Kızın 2. Planda olsun. Esinde 3. Planda. Hissettiklerimi soyleyeyim. Senin kocan odun falan degil. Ama belli bir aliskanligi var. Yani ahkam kesmek bana da dusmez sonucta farkli bir versiyonda biziz. Ama nacizane tavsiyem. Once kendini kurtar. buble buble nin dedigi gibi. Kendini onunla kiyaslama farklisiniz. Hani ben soruyorum o sormuyir diye. Kendi icinden nasil davranmak geliyorsa oyle davran. Mesela bardagini goturmedi mi mutfaga birak orada yosun tutsun. Kendin yapmak zorunda degilsin. Suratini assin. Sorma bile. Islık cal isine devam et. Bosanma laflarini birak. Bencd kimse dayak icki kumar aldatma olmadikca bosanmamali.. kucuk olaylara buyuk anlamlar yukleme. Cogu zaman dusunmuyorlar bile. Fedakarlik yapma. Ne ona ne baskasina ne evine. Ve bilmiyorum yapabilir misin. Duygularuni net soyle. Ama basit yalin. Mesela... bana arkadasin yok diyorsun. Bu beni incitiyor. Ben evde kalmayi disarida olmaya yegliyorum gibi. Yada sana saldirdigi bir husus kisisel gelisim diyelim. Yaramiyor dedi ya. Neden oyle dusundugunu sor. Yada onerisi var mi. Hic uzulme. Benim adam da bana dedi. Okuyorsun da ne oluyor sanki dedi. Ben de burada iletisimden bahsediyor diye okuyorum mesela. Bak sunu yanlis yapiyormusuz diyorum. Onerisini soruyorum. Ben duzelirsem sen duzelir misin diyorum. Yani cogu seye gulusuyoruz. Hayati ciddi almamak gerek. Kuserse kussun. Kendi kaybeder. Sen kendinle isinle mesgul ol. Yola gelmesini umut ediyorum

:D

sağol cnm bak şu chentiq chentiq modumu düşürdü kalkıp ödevi yapayımda çatlasın
hava soguktur oralarda. Bos ver çıkma :D

zambak86 zambak86 benim de yatili misafirim geliyor. Hic mi os yapmiyorsun hep misafire mi yaptırıyorsun isleri? Camasirlarino da mi yikamiyorsun. Yoksa kirisik mi giyiyorsun. Yada nete yazacak firsatin mi olmuyir?

Misafirle bildirim yapma arasindaki bağlantıyı kuramadim cunku.. bir aciklik getir noluuurrr grupdasimmmm...
az önce gittiler misafirlerim chentiqciğim,bakmaya fırsat olmuyor çünkü 2 bilgisayar da hep ful doluydu telefonum da 2-3 haftadır bozuk sivasta yapamadılar memlekete gidince orda yaptırmayı deniycem telefonum bozuk olmasaydı kaşla göz arası yine bakardım topiğe,bir ara dün bir oturma fırsatım oldu pc'ye eşim çağırdı yine kalktım başından bildirimleri bile okuyamadan geri kapatmak zorunda kaldım

P pinartn ben geldim
1-Yatak odası
yatak toplandı
Oda toparlandı
Süpürüldü

2-oturma odası
Çocukların her tarafa yaydığı battaniyeler toplandı
Oda toparlandı
Süpürüldü

3-çocuk odası
1 yatak nevresim değiştirildi
diğer yatak toparlandı
Baza içine ucundan el atıldı
Süpürüldü

4-mutfak
Perdesi çıkarıldı
yeni perde takıldı
Cam silindi
Süpürüldü

Bu kadar canım sen neler yaptın P pinartn
oda oda yapman güzel olmuş,ben de böyle yapabilirim,misafirlerden sonra bugün evi güzelce temizlemeliyim

oysa sabah mutlu uyanmıştım kızkardeşim arayıp psikoloğa gittin mi diyene kadar bende gitmedim dedim ama daha lafımı bitirmeden lafı agzıma tıkıp sen kendine deger vermiyorsun deyip telefonu kapattı şimdi kalbim daraıyor yemek bile yemedim aglamaklı oldum psikologa gitmedim çünkü dr u sevmedim sadece 5 dk durdum yanında konuşmamı bile dinlemedi 2 ilaç yazıp gönderdi daha iyi bir dr arastırıyorum diyecektim ama paranınız mı var sanki demesinden korktum

kendine değer vermek nasıl oluyor biri anlatabilir mi ?
yuvamı ve ailemi düşünüp dışarda gezmediğim para harcamadıgım
takıya makyaj malzemesine fazla para vermek yerine evime ogluma harcadıgım için kendime değer vermiyorum muyum para benim değil ki nasıl rahat harcayabilirim hem de durumumuz ortadayken kendine deger vermek maddiyatla gezip tozmakla mı ölçülüyor

chentiq chentiq filmi izle ben şimdi bitirdim ağlaya ağlaya bi hal oldum .çocuğun saçları aynı kızımın ki gibiydi daha fazla ağladım çok güzel bi film di kızlar izlenmeyen varsa izlesin izleyenler de niye önermediniz ki
Listeme aldım ; )
Bu arada günaydın kızlar
Ya şu mutfak işini bitiremicem galiba dün mutfağın maddeleri yapayım dedim bugün boğazım şişti hemen Üşüttüm bura soğuk ya hiç dayanamıyorum soğuğa

Geçmiş olsun canım

kendine değer vermek nasıl oluyor biri anlatabilir mi ?
yuvamı ve ailemi düşünüp dışarda gezmediğim para harcamadıgım
takıya makyaj malzemesine fazla para vermek yerine evime ogluma harcadıgım için kendime değer vermiyorum muyum para benim değil ki nasıl rahat harcayabilirim hem de durumumuz ortadayken kendine deger vermek maddiyatla gezip tozmakla mı ölçülüyor
aslında ablan da sana değer vermiyor farkında değil.
eğer seni cidden düşünüyorsa dr.için motive etmeye çabalamalıydı.
herkes gibi kolaya kaçmış.
dr içine sinmediyse faydası yok.
ama çok da geciktirme canım.

gidinceye kadar her gün 450 hasbün ALLAH...... çek.
ayetel kürsü,felak,nas oku.
evi sirekyle sil.

manevi rahatsızlıklar manevi reçetelere muhtaç.

önce kendini mutlu,huzurlu hisset.
belki bunu demek istemiştir ablan.

bir süre kimsenin söylediklerini düşünme.
içindeki sürekli knuşan sese sus de.
şeytanın vesvesesi çünkü.

olumlu şylere odaklan.
başkalrının sahip olamadığı sen de var olan nimetlere.
bu içsel coşkuyu yakalamaya çalış canım.

eşim sakınmaz hiçbirşeyi istesem allem eder kallem eder dünyayı serer ayagıma ama ben önce Allah tan korkarım Allah bile taşımayacagımız yükü vermemişken eşimden yapamyacagı şeyler isteyemem bir hediye de olsa en azından sevdiğim bir kitap yada çikolata alır sarar sarmalar öper koklar sevdiğini söyler hep
ama ben geçen dışarı çıkıp kafetye gitmeim diye gelinimizde kardeşim de çok safsın çok ezdiriyon dediler eşim geziyormuş ben oturuyormuşum oysa adam ayda yılda 1 çıkar çay içip gelir eşim i kabul edemediler

aslında ablan da sana değer vermiyor farkında değil.
eğer seni cidden düşünüyorsa dr.için motive etmeye çabalamalıydı.
herkes gibi kolaya kaçmış.
dr içine sinmediyse faydası yok.
ama çok da geciktirme canım.

gidinceye kadar her gün 450 hasbün ALLAH...... çek.
ayetel kürsü,felak,nas oku.
evi sirekyle sil.

manevi rahatsızlıklar manevi reçetelere muhtaç.

önce kendini mutlu,huzurlu hisset.
belki bunu demek istemiştir ablan.

bir süre kimsenin söylediklerini düşünme.
içindeki sürekli knuşan sese sus de.
şeytanın vesvesesi çünkü.

olumlu şylere odaklan.
başkalrının sahip olamadığı sen de var olan nimetlere.
bu içsel coşkuyu yakalamaya çalış canım.
ablam değil kızkardeşim beni okutmayan burnumu dışarı çıkartmayan ailem onu haddinden fazla serbest bıraktı rahatca gezip para harcayabildiği için beni cimrililikle suçluyor eşim vermiyormuş o yuzden yaşayamıyormuşum hayatımı aslında birşeyim yok hep olumsuz yorumlar bu hale getirdi beni

IrResistibLe_ IrResistibLe_ kendine değer vermek, kendini isteklerini kimse için ertelememek. Çocuk için bile.
kendimi seviyorum isteklerim elbet var ama hepsine gücüm yetmiyor olanla mutlu olmaya çalışıyorum saglıgım kötü işe girip çalışamıyorum zaten istemiyorum da oglumun büyüdüğünü görmeyi istiyorum rızkı vere Allahtır bunu farkettim
ktap okuyorum örgü yapıyorum
kimseden bişey beklemiyorum yeterki moralimi bozmasınlar

kendimi seviyorum isteklerim elbet var ama hepsine gücüm yetmiyor olanla mutlu olmaya çalışıyorum saglıgım kötü işe girip çalışamıyorum zaten istemiyorum da oglumun büyüdüğünü görmeyi istiyorum rızkı vere Allahtır bunu farkettim
ktap okuyorum örgü yapıyorum
kimseden bişey beklemiyorum yeterki moralimi bozmasınlar
O zaman izin verme, kim olursa olsun. Susma içinde tutma. Ben tuta tuta psikolojimi bozdum, debelenip duruyorum.

Back
X