• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu sıra öyleyim işte. Bi şeyler yaptım yaptım, baktım mutsuz oluyorum artık önemsemiyorum. Değiştirmemi istediği şeyleri "acaba doğruluk payı var mı" diye düşünerek değiştirdim, değiştiremediklerimi de sırf olay çıkmasın diye dikkat ediyorum ama bi yerde illaki patlak veriyor.
Pijamalar konusunda da şu an dediğin gibiyim, gözüme batıyor ama umursamıyorum. örneğin yıkanmış pantolon var mı diye sorduğunda "banyoda yıkanmayı bekleyen çamaşır yok" diye cevap veriyorum.
Yatak ayırma konusunda ben de hassastım hala da öyleyim. 8 senedir kaç kez kavga yüzünden ayrı yattıysak, hepsinde o öyle tercih ettiği içindi. Gidip yanıma çağırdığım da oldu, yanına yattığım da. Kabul etmeyince üzerine de gitmedim. çünkü böyle egosunu tatmin ettiğini düşünüyorum artık. Bu durum hoşuma gitmiyor.
Ayrıca adamın çekip gitmesinden de korkmuyorum (bunu belirtmek isterim).

Yani eşimin kaprislerini çekmek beni yordu artık. Benim bildiğim; kadın küser kapris yapar, adam gelir canım cicim vs, ama bizde 8 senedir tam tersi.
Tartışmışsak, gece yalnız kalmayı sevmediğimi bilir özellikle gider dışarıda arkadaşlarıyla buluşur geç saatlere kadar, yemek yaparım yemez, yanımda yatmaz................. Böyle böyleeee psikolojimi bozdum.

O yüzdeeeennn, artık umursamaz davranıyorum ama normal konuşuyorum. Tavır da yapmıyorum. Ama ihtiyaçlarını da karşılamıyorum. Çamaşır getirirse yıkıyorum. Yemek yapıyorum yerse birlikte, yemezse tek başıma yiyor kaldırıyorum. sonrasında ne istiyorsa onu yiyor.

Falan filaaaannnn.... Artık neyi doğru neyi yanlış yaptığıma da karar veremiyorum.
benim eşimde aynısıydı biliyormusun hem de tıpkısı
önce çok uğraşıyordum barışsın diye ama sonra umursamamaya başladım,hala küsüyor kendiliğinden barışıyor,çokta tınn ben keyfime bakarım kendi küssün dursun umrumda değil,kafana takmazsan hiç etkilemiyor insanı
eşinin adı mehmet mi yoksa ?

Şu sıra öyleyim işte. Bi şeyler yaptım yaptım, baktım mutsuz oluyorum artık önemsemiyorum. Değiştirmemi istediği şeyleri "acaba doğruluk payı var mı" diye düşünerek değiştirdim, değiştiremediklerimi de sırf olay çıkmasın diye dikkat ediyorum ama bi yerde illaki patlak veriyor.
Pijamalar konusunda da şu an dediğin gibiyim, gözüme batıyor ama umursamıyorum. örneğin yıkanmış pantolon var mı diye sorduğunda "banyoda yıkanmayı bekleyen çamaşır yok" diye cevap veriyorum.
Yatak ayırma konusunda ben de hassastım hala da öyleyim. 8 senedir kaç kez kavga yüzünden ayrı yattıysak, hepsinde o öyle tercih ettiği içindi. Gidip yanıma çağırdığım da oldu, yanına yattığım da. Kabul etmeyince üzerine de gitmedim. çünkü böyle egosunu tatmin ettiğini düşünüyorum artık. Bu durum hoşuma gitmiyor.
Ayrıca adamın çekip gitmesinden de korkmuyorum (bunu belirtmek isterim).

Yani eşimin kaprislerini çekmek beni yordu artık. Benim bildiğim; kadın küser kapris yapar, adam gelir canım cicim vs, ama bizde 8 senedir tam tersi.
Tartışmışsak, gece yalnız kalmayı sevmediğimi bilir özellikle gider dışarıda arkadaşlarıyla buluşur geç saatlere kadar, yemek yaparım yemez, yanımda yatmaz................. Böyle böyleeee psikolojimi bozdum.

O yüzdeeeennn, artık umursamaz davranıyorum ama normal konuşuyorum. Tavır da yapmıyorum. Ama ihtiyaçlarını da karşılamıyorum. Çamaşır getirirse yıkıyorum. Yemek yapıyorum yerse birlikte, yemezse tek başıma yiyor kaldırıyorum. sonrasında ne istiyorsa onu yiyor.

Falan filaaaannnn.... Artık neyi doğru neyi yanlış yaptığıma da karar veremiyorum.
canım acaba nazar vs mi var bizde böyleydik eşimle çokm şükür düzeliyoruz umarım ghersey gönlünce olur

ooo afiyet olsun cnm
nasıldı beğendinmi filmi
Fantastik canavarlar neredeler nasıl yaşarlar ,ismi bu mu ben onu dün gece izledim

pekini izlemiştim çok güzeldi ve gattaca bende izlicem kısmet olmadı ya merak ettim
Sağol canım. Sarma doğum günü için, buzluğa attım.
Fantastik canavarlar
canlarım,ciğerlerim..bugün topiğe sabahtan giremedim malesef..ofiste işler çok karışık,kendi işim yetmezmiş gibi diğer şubenin işinide bana yığdılar bu hafta.elemanın birini işten çıkarmışlar,diğeri izin almış..patroncuğumda enayi beni gördü sanırım bana verdi..ağlamak istiyorum ama yıkılmadım ayaktayım.bundan sebep bugün günlük ödev veremedim ,yarının ödevini bu geceden hazır yazıp bırakacağım..
Oo kolay gelsin canım

günaydın kızlar.
Nego Nego canım oh maaşALLAH her gün güzel,keyifli geçirilmeyi hak ediyor.

biz de kızlarlayız.eşim ve oğlum şehir dışında.
sıkılmasınlar diye akşamları hoşlarına gidecek şeyler yapıyoruz.

örgüye başladım kızım öğrenmek isterken.
o bıraktı ben yıllar öncesinden yarım kalan eşimin süveterini bitiriyorum ama ip bitti.:))

evi topluyorum sadece.
küçük dağıtıyor.
akşam gelip onları germek istemiyorum.
biraz böyle gitsin.

haftaya izinliyim yaparım inşaALLAH.
almayı düşünmüyordum ama küçük çok sıkılıyor abi de yok.

netimiz değişecek.
film açamıyoruz netten.

tivibu da alternatiflere bakıyoruz.
Bana oğul takılıyorlar iyiymiş :) izin alman iyi olur sana da iyi gelir dinlenirsin, ev işine kaptırma da kendini :) internet filim için çok iyi oluyor. Çocuklara da açıyorum kurtarıcım :)

merhaba hanımlar Nasılsıniz bi iki gündür giremedim kusura bakmamayın bi hastalık aldi başını gidiyor bizde hepimiz hastayız bi iki gün daha giremwyebilrim inanın parmaklarim bile Tlf onu zor tutuyor.

merhaba hanımlar Nasılsıniz bi iki gündür giremedim kusura bakmamayın bi hastalık aldi başını gidiyor bizde hepimiz hastayız bi iki gün daha giremwyebilrim inanın parmaklarim bile Tlf onu zor tutuyor.

Geçmiş olsun canım. Benim çocuklar da hasta hatta eşim de hasta. Etti mi 3 hasta çocuk:D Uğraşıp duruyorum onlarla. İnşallah ben bari hastalanmam. Bana bakacak kimse yok :)

Geçmiş olsun canım. Benim çocuklar da hasta hatta eşim de hasta. Etti mi 3 hasta çocuk:KK70: Uğraşıp duruyorum onlarla. İnşallah ben bari hastalanmam. Bana bakacak kimse yok :)
geçmiş olsun kızlar Allah şifa versin @kubdef boğazın ağrıyorsa suya elma sirkesi koy gargara yap ve bi iki yıdumda iç vallaha ben çok faydasını gördüm bi iki sefer yap geçmiş olsun

benim eşimde aynısıydı biliyormusun hem de tıpkısı
önce çok uğraşıyordum barışsın diye ama sonra umursamamaya başladım,hala küsüyor kendiliğinden barışıyor,çokta tınn ben keyfime bakarım kendi küssün dursun umrumda değil,kafana takmazsan hiç etkilemiyor insanı
eşinin adı mehmet mi yoksa ?

:D hayır adı Mehmet değil :D

Nasil bir şeymiş ki

Dolap kapağına monte ediliyor dolabın içinde kalacak şekilde. Çöpün kapağından çıkan bir ip de dolabın iç kısmına bağlanıyor. Dolap kapağını açtığında çöpün kapağı da açılıyor, kapatırken de kapanıyor. Anlaşılır oldu mu bilmiyorum. Böyle tarif etmek biraz zormuş :)

Cok guzel birseymis
Dolap kapağına monte ediliyor dolabın içinde kalacak şekilde. Çöpün kapağından çıkan bir ip de dolabın iç kısmına bağlanıyor. Dolap kapağını açtığında çöpün kapağı da açılıyor, kapatırken de kapanıyor. Anlaşılır oldu mu bilmiyorum. Böyle tarif etmek biraz zormuş :)

canım hocaya gerek yok hele para isteyenden uzak dur yapman gereken bol bol dua et oku sabret Allaha bırak

yok yok parayla değil. Tanıdığım biri, ayrıca Yıldıznameye bakıp okunması gereken duaları veriyor, okuyorsun söylediği süre kadar. Kendim de okuyorum dualarımı, Kuran-ı Kerim'i ama bi kere de öyle deniycem.

Ben kullanıyorum canım memnunum. Kapağı aç kapa uğraşmıyorsun. Tam tembel işi :KK70:
Evet ben bayıldım anneme aldık yeni evine vışşş ne kadar kolaylıkmış dedim
Cok guzel birseymis
evet çok güzel bi bak netten

yok yok parayla değil. Tanıdığım biri, ayrıca Yıldıznameye bakıp okunması gereken duaları veriyor, okuyorsun söylediği süre kadar. Kendim de okuyorum dualarımı, Kuran-ı Kerim'i ama bi kere de öyle deniycem.
dua her kaoıyı açar zaten bol bol dua et biz dua ile neler atlattık bi bilsen

Back
X