• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karatay diyetinin ozu pirinc unlu seyler ve sekerden uzak dur. Kahvaltida iyice karnini doyur agzina su ve benzeri seyler disinda hicbirsey alma 4 saat boyunca sonra o 4 saati uzat uzatabildigin kadar. 4 saatten sonra leptin denilen hormon yaglarini yakiyor ama 4 saat icerisinde kucuk bir lokma yesen vucut tekrar 4 saatlik sureyi basa aliyor. Tabii anlattigim kucucuk bir kismi. Karatay diyeti ile saglikli yasiyoruz basligi var diyet sayfasinda orada cok bilgilenirsin NAVLEE NAVLEE canim

Eki Görüntüle 1946176

Süpersin :) Beni de motive etsene 1 Aralık saat 12.00'a kadar :KK70:

Odak noktası mutfak canım. 17 madde paylaşmıştım en az 10 tanesi yapılacaktı ekran resmini almıştım maddelerin :KK66:

Birden aklıma geldi ben topiğe 1 aralık yazdım diye geri döndüm ki kimse farketmemiş :D 1 şubat o şubat ne aralığı :D

Odak noktasi neydi ki kizlar ya ben her yeri temizlemiztim memlekete gitmeden. Belki bilmeden bitirdim odak noktasini
odak noktasi neydi diyor ya.. ölür müsün öldürür müsün... kiz sihirli sopa sayfasini okumadin mi sennn... sonra bu topiklerin ilk sayfasini faln. Gruplara bölünmedik mi. Motive olak evi parlatak demedik mi ..

Eki Görüntüle 1946176

Süpersin :) Beni de motive etsene 1 Aralık saat 12.00'a kadar :KK70:

Odak noktası mutfak canım. 17 madde paylaşmıştım en az 10 tanesi yapılacaktı ekran resmini almıştım maddelerin :KK66:
1 aralik mi... kucuk bebeklerin var sana da kiyamam ki.. yoksa geliyordu terlik

Az kalmış iki sene daha sık dişini

Dr a sordunmu ateş düşmryi
İnternet de yazana bakma, baş ağrısı yazsan beynin de ur var der Allah korusun
Hep en kötüsünü yazarlar nedense
aynen ya.. nette her seyin sonu ölüme ramak kalaya dayaniyor...

Bende yapam bari gelmişken boş gitmek olmaz :)
helal sana arkidis

ya pazar bildirimini yapmayı unuttum

Biri dombili mi dedi :KK76:
Ne yapılacak cnm ya ben geleyim belki veririm bi kaç gram
oney canım ve şu karatay diyeti nasıl oluyor biri bana açıklasın
cuma yarismasi var . Kilo vermek icin bi gruba laydoluyorsun beraber veriyorsunuz falan. Her cuma kilonu bildirmek zorundasin. Ve devam sart tabi.. oyle chentiq sen nerdeysen ben de ordayim deyip sonra firar etmeye beznemiyor :D :D

chentiq chentiq dur kızma anacığım
Evet gruplara ayrıldık da artık odak noktası yapan görmüyorum ben de yapılmıyor artık sandım
Sihirli sopa sayfası ne kız? :KK70:
İlk sayfaya baktım eski odak noktaları var yeni bişey göremedim
Bir söz vardır o aklıma geldi''namazda gözü olmayanın ezanda kulağı olmaz '' diye :KK70:

Son düzenleme:
cuma yarismasi var . Kilo vermek icin bi gruba laydoluyorsun beraber veriyorsunuz falan. Her cuma kilonu bildirmek zorundasin. Ve devam sart tabi.. oyle chentiq sen nerdeysen ben de ordayim deyip sonra firar etmeye beznemiyor :KK70: :KK70:
:KK51::KK51:
:KK43::KK43:
:ruh::ruh:
:süslü::süslü:
:kızgın::kızgın:
:kk77::kk77:
:sinirli::sinirli:
:spor::spor:
:KK11:
:mad:

:sampiyon:

Mutfak noktası mıydı neydi ondan 10 madde yaptım

Çöpü niye yazmadınızz bea

O maddeleri gecenin bilmem kaçında ve dakika başı telefonu bırakıp bebek ağlamasına koşarak yarım saatte mi bir saatte mi yazdım bilmiyorum. Eksik çok aslında ama çaktırma :KK66: :KK70:

Haa bu arada sen yokken ben ikinci çocuğu yaptım, doğurdum, 2 aylık ettim : D :D

chentiq chentiq dur kızma anacığım
Evet gruplara ayrıldık da artık odak noktası yapan görmüyorum ben de yapılmıyor artık sandım
Sihirli sopa sayfası ne kız? :KK70:
İlk sayfaya baktım eski odak noktaları var yeni bişey göremedim
Bir söz vardır o aklıma geldi''namazda gözü olmayanın ezanda kulağı olmaz '' diye :KK70:
sihirli sopayi kendimle dalga gecmek icin yazdim. Hani sihirli degnek diye topik actim ya ben. Muhtemelen biliyorsundur... valla sirf senin degil anacim @3kizannesi nin de namazla niyazla isi yokmus baksana :)))

dellendin mi bacim naptin. Sen git ezber ver hadi :D

Mutfak noktası mıydı neydi ondan 10 madde yaptım

Çöpü niye yazmadınızz bea
utanin bakin kiz bi gunde geldi odak noktasini bitirdi... iste marali neden listeye almiyorum anlayin :D :D insanin moralini neyin bozuyor... :D

O maddeleri gecenin bilmem kaçında ve dakika başı telefonu bırakıp bebek ağlamasına koşarak yarım saatte mi bir saatte mi yazdım bilmiyorum. Eksik çok aslında ama çaktırma :KK66: :KK70:

Haa bu arada sen yokken ben ikinci çocuğu yaptım, doğurdum, 2 aylık ettim : D :KK70:
maral sen buna inanma. Dogurdum diyor ya. Yalan.m doguramadi.. biz dogurduk burada onun yerine :D :D

Yarin evlilik yil donumumuz ama kaynim bize gelecekmiş :(askere gidecek hayir yani defalarca geldi kaldı zaten davete ne gerek var yemek yapilacak kaynim kayinvalide de gelecek yani esimde suclu insan bugune mi denk getirir

Yarin evlilik yil donumumuz ama kaynim bize gelecekmiş :KK43:askere gidecek hayir yani defalarca geldi kaldı zaten davete ne gerek var yemek yapilacak kaynim kayinvalide de gelecek yani esimde suclu insan bugune mi denk getirir
Bu kadar onemseme bence.. hatta ufaktan bir kek pisir soslu. Ustune de nice guzel yillarimiz olsun de.. ohh miss.. kv ile kaynin da sahit olsun bu yuvaya. Hatta soyle. Bugun de evlilik yıldönümüz. Ne guzel denk geldi sizin de olmaniz falan de

Onlar gelecek diye kutlamaktan ve hediye almaktan vazgecmistim ama bu dedigin olabilir canim
Bu kadar onemseme bence.. hatta ufaktan bir kek pisir soslu. Ustune de nice guzel yillarimiz olsun de.. ohh miss.. kv ile kaynin da sahit olsun bu yuvaya. Hatta soyle. Bugun de evlilik yıldönümüz. Ne guzel denk geldi sizin de olmaniz falan de

sihirli sopayi kendimle dalga gecmek icin yazdim. Hani sihirli degnek diye topik actim ya ben. Muhtemelen biliyorsundur... valla sirf senin degil anacim Four lights Four lights nin de namazla niyazla isi yokmus baksana :)))

dellendin mi bacim naptin. Sen git ezber ver hadi :KK70:

utanin bakin kiz bi gunde geldi odak noktasini bitirdi... iste marali neden listeye almiyorum anlayin :KK70: :KK70: insanin moralini neyin bozuyor... :KK70:

maral sen buna inanma. Dogurdum diyor ya. Yalan.m doguramadi.. biz dogurduk burada onun yerine :KK70: :KK70:
Yazacaklarımı onlarla anlattım

chentiq chentiq
cuma yarismasi var . Kilo vermek icin bi gruba laydoluyorsun beraber veriyorsunuz falan. Her cuma kilonu bildirmek zorundasin. Ve devam sart tabi.. oyle chentiq sen nerdeysen ben de ordayim deyip sonra firar etmeye beznemiyor :KK70: :KK70:

:KK51::KK51:hmmm
:KK43::KK43:şimdi ben ne yapayım
:ruh::ruh:en iyisi öleyim evet öleyim ben
:süslü::süslü:ama güzel olmak istiyom
:kızgın::kızgın:olmuyor
:kk77::kk77:çünkü yemeğe hiç dayanamıyorum
:sinirli::sinirli:bu duruma çok kızıyorum
:spor::spor:ama spor yapacam
:KK11:gıcık
:mad:göreceksin sen

:sampiyon:kilo vercem birinci olacağım

DEDİM