• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi günler hanımlar kahvaltı yapıldı, bulaşıkları makineye dizildi, mutfak tezgahı ve masa silindi, mutfak yerleri süpürüldü, balkon yıkandı, yatak odası toplandı, dünkü kuruyan çamaşırlar katlandı yerlerine yerleştirildi, makineye çamaşır koydum yıkanıyor, şimdi tv izleyip salep keyfi yapıyorum akşama hamsi kızartacağım, salata, çorba yapacağım bu gün böyle

chentiq chentiq Jane Eyre'yi okudum klasiklerden. Epey uzun bir kitaptı. Geçen hafta Ayşe Kulin'in Veda'sını bitirince ilk 150 sayfasını okumuştum. Kalanını bu hafta bitirdim üstüne de 100 sayfa kadar pedagogun önerdiği kitaptan okudum. Jane Eyre 600 küsur sayfaydı zaten yani epey bir okumuş oldum :)) Aslında sadece ilk hafta 150'yi ucu ucuna bitirmiştim. Onun dışında her hafta en az 300 okudum. Elimde de bol miktarda kitap var indirimlerden ya da a101'den stokladığım :))
jane eyre okudum. Lakin hatirlamiyorum. Ozetini okumustum ongilizce. Nedense kizin kut scli esmer oldugunu ve atlarla hasir nedir oldugunu hatirliyorum o da dogruysa. Bir de kendime benzetmistim ama hangi tasrafiji hatırlamıyorum. O zaman kullandogim karakterlerin ismi jane idi :D :D oyunlarda nick name.

Kısmen gelirim kabul ederseniz
kismen ne demek ola ki..

Vee zambak86 zambak86 artilari bildirim topigine isaretliyorux buraya degil...

jane eyre okudum. Lakin hatirlamiyorum. Ozetini okumustum ongilizce. Nedense kizin kut scli esmer oldugunu ve atlarla hasir nedir oldugunu hatirliyorum o da dogruysa. Bir de kendime benzetmistim ama hangi tasrafiji hatırlamıyorum. O zaman kullandogim karakterlerin ismi jane idi :KK70: :KK70: oyunlarda nick name.

kismen ne demek ola ki..

Vee zambak86 zambak86 artilari bildirim topigine isaretliyorux buraya degil...
Ödev buraya yazılınca ben de buraya işaretledim:KK53:

Ve 1saatlik maraton sonucum
*bulaşık makinesi boşaltıldı
*bulaşık sepeti boşaltıldı
*bulaşıkların yarısı makineye dizildi
*bulaşıkların diğer yarısı elde yıkandı
*Ocak silindi
*masa silindi
*ç. Makinesine çamaşır atıldı
*Bütün ev toparlandı
*çocuklara atıştırmalık hazırlandı
*namaz kılındı
*wc'ye gidildi :KK70:
(çok kelime yazayım ki çok iş yapmış görüneyim:KK70:)

Ve 1saatlik maraton sonucum
*bulaşık makinesi boşaltıldı
*bulaşık sepeti boşaltıldı
*bulaşıkların yarısı makineye dizildi
*bulaşıkların diğer yarısı elde yıkandı
*Ocak silindi
*masa silindi
*ç. Makinesine çamaşır atıldı
*Bütün ev toparlandı
*çocuklara atıştırmalık hazırlandı
*namaz kılındı
*wc'ye gidildi :KK70:
(çok kelime yazayım ki çok iş yapmış görüneyim:KK70:)
Devamı...... Az sonra...

@canım ben sıkıntıya gelemem , maratonda ödev diyor benim çocuk yok biliyorsun bende yapabileceğim işe göre kısmen deyiverdim. Yanlış mı oldu.
maraton ne demek biliyor musun. O saatte biriyle beraber kalkiyorsun ve senin ne isin varsa onu yapiyorsun. Yani odev degil. Seninle ayni anda kalkariz mesela ben bulasik yikarkrn sen kitap okursun :) yada biri hali cirpar oteki cocuk yikar. Maksat ayni anda totoyu kaldormaak

maraton ne demek biliyor musun. O saatte biriyle beraber kalkiyorsun ve senin ne isin varsa onu yapiyorsun. Yani odev degil. Seninle ayni anda kalkariz mesela ben bulasik yikarkrn sen kitap okursun :) yada biri hali cirpar oteki cocuk yikar. Maksat ayni anda totoyu kaldormaak
Canım ya ben yine yanlış anlamışım kusura bakma bundan sonra daha dikkatli olucağım

Back
X