- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
ayyy serilmeyi dusunuyordum boylu boyunca.... utu maratonu mu dedi biriMerhaba hanimlar, nasilsiniz?
Bugun bayagi kosusturmacali gecti. Simdi de cay saatinden sonra camasir katlama ve utu maratonum var.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy serilmeyi dusunuyordum boylu boyunca.... utu maratonu mu dedi biriMerhaba hanimlar, nasilsiniz?
Bugun bayagi kosusturmacali gecti. Simdi de cay saatinden sonra camasir katlama ve utu maratonum var.

şimdi demledim gel içelimEsim cay istemiyormus. Halbuki canim daha cok cay cekiyor. Ama tek kendim icin de demlemem...
Kahve maratonuna gelen olur mu![]()
Hoş geldinizKayin validemlerden yeni geldik
Hosbuldum canimHoş geldiniz
İnsanın kendi evi gibisi yok. Ben ancak kendi evimde rahat ediyorum.Hosbuldum canim![]()
Bendeİnsanın kendi evi gibisi yok. Ben ancak kendi evimde rahat ediyorum.
masallah abla. Kac parcaydi hemen halloluverdi.. kahve icmedim daha. Sence icsem yarin kalkabilir miyimÜtü maratonu varsa bende katılayım
canim aklimda.. sen araba kullanmayi ogren evine bilmem kac km otedeko havaalanindan beni alacak ol, ben atlar gelirim söz olsun...şimdi demledim gel içelim
masallah barekallah. Ben daha başlamadim bileÇok şükür sizin sayenizde ütüyü bitirdim.
utun var mi diyecegim ama sen biriktirmezsij ki..
araba kullanması kolay şoför kızı , karısı ve geliniyimmasallah abla. Kac parcaydi hemen halloluverdi.. kahve icmedim daha. Sence icsem yarin kalkabilir miyim
canim aklimda.. sen araba kullanmayi ogren evine bilmem kac km otedeko havaalanindan beni alacak ol, ben atlar gelirim söz olsun...
masallah barekallah. Ben daha başlamadim bile
Yok cok şükür ama bugun camasir atacagim yarina çıkarmasallah abla. Kac parcaydi hemen halloluverdi.. kahve icmedim daha. Sence icsem yarin kalkabilir miyim
canim aklimda.. sen araba kullanmayi ogren evine bilmem kac km otedeko havaalanindan beni alacak ol, ben atlar gelirim söz olsun...
Tamam kızlar.
Cok lazimmis gibi yeni planimi acikliyorum.
- Bol sütlü kahve pisir
- Kitapla beraber kahveni iç 22 sayfani oku
- Salon masasini topla
- Uti masasini ve utuyu hazirla
- Yatagina git uyu
- Yarin sabah 6.12 uyan
- Utuyu bitir
- Hazirlan ise git
![]()
Sadece 5 parçaydı az diye yapmıyordum, sayenizde biriktirmeden yaptım.masallah abla. Kac parcaydi hemen halloluverdi.. kahve icmedim daha. Sence icsem yarin kalkabilir miyim
Daha burada oyalanıp duruyorsun kalk bakalım kahveni pişir Afiyetle iç sonrasında duruma göre harekete geçersin.Tamam kızlar.
Cok lazimmis gibi yeni planimi acikliyorum.
- Bol sütlü kahve pisir
- Kitapla beraber kahveni iç 22 sayfani oku
- Salon masasini topla
- Uti masasini ve utuyu hazirla
- Yatagina git uyu
- Yarin sabah 6.12 uyan
- Utuyu bitir
- Hazirlan ise git
![]()
Canım niyet hayır akıbet hayır demişler. Tabiki kalkarsın (uyanırsın) allahın izni ile.masallah abla. Kac parcaydi hemen halloluverdi.. kahve icmedim daha. Sence icsem yarin kalkabilir miyim
Ne guzel söyledin..Canım niyet hayır akıbet hayır demişler. Tabiki kalkarsın (uyanırsın) allahın izni ile.
jane eyre okudum. Lakin hatirlamiyorum. Ozetini okumustum ongilizce. Nedense kizin kut scli esmer oldugunu ve atlarla hasir nedir oldugunu hatirliyorum o da dogruysa. Bir de kendime benzetmistim ama hangi tasrafiji hatırlamıyorum. O zaman kullandogim karakterlerin ismi jane idi![]()
oyunlarda nick name.
kismen ne demek ola ki..
Vee @zambak86 artilari bildirim topigine isaretliyorux buraya degil...
Senin Jane ile benim Jane aynı değil kuzumbaşka bir karakterle karıştırdın sanırım:) Bu kızın atlarla falan ilişkisi yok saçları da küt değil. Yengesi tarafından yatılı okula terk edilmiş kimsesiz bir kız. Sonra mürebbiye oluyor vs vs