• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ütü maratonu varsa bende katılayım
masallah abla. Kac parcaydi hemen halloluverdi.. kahve icmedim daha. Sence icsem yarin kalkabilir miyim

şimdi demledim gel içelim
canim aklimda.. sen araba kullanmayi ogren evine bilmem kac km otedeko havaalanindan beni alacak ol, ben atlar gelirim söz olsun...

Çok şükür sizin sayenizde ütüyü bitirdim.
masallah barekallah. Ben daha başlamadim bile :D

utun var mi diyecegim ama sen biriktirmezsij ki..

Tamam kızlar.

Cok lazimmis gibi yeni planimi acikliyorum.

1. Bol sütlü kahve pisir
  2. Kitapla beraber kahveni iç 22 sayfani oku
  3. Salon masasini topla
  4. Uti masasini ve utuyu hazirla
  5. Yatagina git uyu
  6. Yarin sabah 6.12 uyan
  7. Utuyu bitir
  8. Hazirlan ise git
:KK9:

masallah abla. Kac parcaydi hemen halloluverdi.. kahve icmedim daha. Sence icsem yarin kalkabilir miyim

canim aklimda.. sen araba kullanmayi ogren evine bilmem kac km otedeko havaalanindan beni alacak ol, ben atlar gelirim söz olsun...

masallah barekallah. Ben daha başlamadim bile :KK70:

araba kullanması kolay şoför kızı , karısı ve geliniyim

Yok cok şükür ama bugun camasir atacagim yarina çıkar

Tamam kızlar.

1. Bol sütlü kahve pisir
  3. Salon masasini topla
  5. Yatagina git uyu
  6. Yarin sabah 6.12 uyan
  7. Utuyu bitir
  8. Hazirlan ise git

Sadece 5 parçaydı az diye yapmıyordum, sayenizde biriktirmeden yaptım.
Tamam kızlar.

1. Bol sütlü kahve pisir
  3. Salon masasini topla
  5. Yatagina git uyu
  6. Yarin sabah 6.12 uyan
  7. Utuyu bitir
  8. Hazirlan ise git
Daha burada oyalanıp duruyorsun kalk bakalım kahveni pişir Afiyetle iç sonrasında duruma göre harekete geçersin.

Canım niyet hayır akıbet hayır demişler. Tabiki kalkarsın (uyanırsın) allahın izni ile.

Canım niyet hayır akıbet hayır demişler. Tabiki kalkarsın (uyanırsın) allahın izni ile.
Ne guzel söyledin..

Niyetim hayir. Hem de her isimde. Cogu isimde diyeyim. Seytan saptirmazsa.

Kahvemi iciyorum bir guzel. Kitabimi da okuyorum. Yarina yolluk da hazirliyorum kendime .

Hayrolsun gecemiz uykumuz gunduzumuz..

jane eyre okudum. Lakin hatirlamiyorum. Ozetini okumustum ongilizce. Nedense kizin kut scli esmer oldugunu ve atlarla hasir nedir oldugunu hatirliyorum o da dogruysa. Bir de kendime benzetmistim ama hangi tasrafiji hatırlamıyorum. O zaman kullandogim karakterlerin ismi jane idi :KK70: :KK70: oyunlarda nick name.

kismen ne demek ola ki..

Vee @zambak86 artilari bildirim topigine isaretliyorux buraya degil...

Senin Jane ile benim Jane aynı değil kuzum :KK70: başka bir karakterle karıştırdın sanırım:) Bu kızın atlarla falan ilişkisi yok saçları da küt değil. Yengesi tarafından yatılı okula terk edilmiş kimsesiz bir kız. Sonra mürebbiye oluyor vs vs

Senin Jane ile benim Jane aynı değil kuzum :KK70: başka bir karakterle karıştırdın sanırım:) Bu kızın atlarla falan ilişkisi yok saçları da küt değil. Yengesi tarafından yatılı okula terk edilmiş kimsesiz bir kız. Sonra mürebbiye oluyor vs vs
:D :D :D benim jane kimdi o zaman yaaa :))))

Back
X