Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah daha ne olsun :) elektrik için çiçeklerin vardı senin onların toprağına ellerini sür, büyük saksın varsa ayağını da sür toprağa.Nego ben döndüm maratondan
Akşam bulaşığım duruyordu onları toparlayıp makineye attım ve makineyi de çalıştırdım
Elde yıkanacakları yıkadım
Mutfak bezlerimi çamaşır suyuna basmıştım onları yıkadım
Tezgahı toparladım
Yatak odasını toparladım
Yatağı topladım (Yatak örtüm payet işlemeli toplayıp kaldırırken veya sererken elektrik çarpıyor kullanamıyorum. Şimdi battaniyeden de elektrik çarpmaya başladı. Ellemeye korkuyorum her şeye)
Oturduğumuz odayı toparladım
Kuşun yemini suyunu tazeledim
Banyoyu toparladım
Kahvemi yaptım
Böyle tek tek yazmak da iyi geliyor çok iş yapmış gibi hissediyorum
Yalnız arada sallanıyorum deprem oluyor sanıyorum. O korkuyla daha da çok sallanıyorum. Tansiyonuma baktım 11'e 5,5. Küçük tansiyonum düşmüş. Uykusuzluktan mıdır ki acaba?
Eline sağlık güzel iş yapmışsınNego kısa süren maratonumda
- Kahvaltı sofrası toplandı
- Temiz bulasıklar kaldırılarak kirliler yıkandı
- Pırasa ve sütlaç pişirildi
- Giriş ve salon toplandı
- Oyuncaklar yerleştirildi
- Giriş ve salon süpürüldü
12.30 maratonuna gelen var mi![]()
ben philips düşünüyorum.Elektrik süpürgesi sormuştum size. Fakir veyron xl aldık. Sessiz çalışıyor yani tamamen değil tabi ama oldukça az :) çekiş gücü de iyi çok şükür şimdilik memnunum tavsiye ederim :)
Maşallah daha ne olsun :) elektrik için çiçeklerin vardı senin onların toprağına ellerini sür, büyük saksın varsa ayağını da sür toprağa.
Tabi uykusuzluk yapar, beslenmeni ihmal etmiyorsun inşaallah
Maraton sonucum :
10-12 arası :
Koltuk örtülerini makinaya attım
Oturma odasını süpürdüm koltukları çekip
Antreyi süpürdüm
Yatakları düzelttim
Çamaşır katladım
Mutfağı üstten topladım
Dağınıklığı topladım
Küçüğün saçını kestim
Banyo yaptırdım
Giydirip uyuttum
Ben duş aldım
Koltuk örtülerini astım
Pas pasları makineye attım.
Dinleniyorum, birazdan kahve içicem.
İşlerim tam bitmedi, kalanı küçük uyanınca yaparım.
ben philips düşünüyorum.
toz vs çekmesi açısından.
fakirde aynı özellikler var mı canım?
bir de hem susuz,hem torbasız istiyorum.
Torbasız susuz canım. Her gün süpürdüģüm evden çıkan tozu görsen şaşarsın, haznesi doluyor nerdeyse. Önceden ev süpürmemisim diyorum, halıdan zor çekiyorum, bir sürü aparatı var ama henüz inceleme fırsatım olmadı. Sesinin az olması iyi oldu , küçük uyurken açabiliyorum. Philips den çok farkı olduğunu sanmıyorum, ben model söyledim eşim gidip inceledi, fiyat olarak saha uygun philipsden. Gitti gidiyordan aldık.ben philips düşünüyorum.
toz vs çekmesi açısından.
fakirde aynı özellikler var mı canım?
bir de hem susuz,hem torbasız istiyorum.
Olabilir toprakla yıkaYok sorun bende değil örtü ve battaniyede. Kim yerinden kaldırmaya çalışsa çarpıyor. Çatır çutur ses çıkıyor. Uzun zamandır kullanmıyordum sırf bu yüzden. Doğumdan sonra tekrar kullanayım dedim şimdi yine başladı. Bir süre kenarda bekletince geçiyor elektriklenmesi. Ama günlük düzenli kullanınca yine oluyor. Onları mı toprağa bulasam ne yapsamSürtünmeden kaynaklı elektrik üretiyor ikisi de ama cidden fena acıtıyor :)
Çocuğun saçını komple sen mi kesiyorsun? Bravo öyleyse. Gerçi küçükken ben de kesiyordum ama normal erkek saçı gibi kat kat değil. Önden arkadan yusyuvarlak olacak şekilde sadece altlarını kesiyordum. Benim biraz da mecburiyetten oldu gerçi berberler bir türlü istediğim modeli anlayamayıp çocuğun saçını standart erkek saçı gibi kesince sonunda kendim aldım elime makası:))
Benim de aklım kaldı philips maratonda ama süpürgem şuan normal çalışır durumda olduğu için bakamıyorum. Çaktırmadan kurcalayıp bozsam mı ne yapsam![]()
güle güle kullan canım.Torbasız susuz canım. Her gün süpürdüģüm evden çıkan tozu görsen şaşarsın, haznesi doluyor nerdeyse. Önceden ev süpürmemisim diyorum, halıdan zor çekiyorum, bir sürü aparatı var ama henüz inceleme fırsatım olmadı. Sesinin az olması iyi oldu , küçük uyurken açabiliyorum. Philips den çok farkı olduğunu sanmıyorum, ben model söyledim eşim gidip inceledi, fiyat olarak saha uygun philipsden. Gitti gidiyordan aldık.
Olabilir toprakla yıkacanım hiç berbere gitmedi iki kere ben düz kestim keltos oldu
bugün ki de üstte tas koyup kesilen model, son mohikan gibi oldu
bence çok tatlı oldu ama eşim şok geçirdi
hiç anlamıyor tarzdan
üstleri o kısaltmaya çalışacak, berberde durmaz ben zor zapdetttim. Bıcı yapıcaz diye diye kestim.
masallah barekallah arkasindan bile tatli tam isirmalik :)
Ya tabi tabimasallah barekallah arkasindan bile tatli tam isirmalik :)
bu arada damacama yere dusmus hic yakıştıramadim eflalim ne kadar daginik pia bi ev kıskanılacak gibi falan degil yani![]()
Bu arafa 12 13 maraton sonucum
4 oantalon 4 gomlek 4 kazak utulendi
Ne kafar hizliyim masallah bana nazar değmesin![]()
Bu arafa 12 13 maraton sonucum
4 oantalon 4 gomlek 4 kazak utulendi
Ne kafar hizliyim masallah bana nazar değmesin![]()
güle güle kullan canım.
ilginç bir tasarım.
eşinin yerinde olsam ben de büyük şok yaşardım.:))
her berber dönüşü beğenmiyorum.
![]()