• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynen ya ben kendim de gittim berbere defalarca anlattım ne istediğimi çok basit aslında hiç kat atmadan dümdüz kesip boyunu kısaltacaklar sadece. Yetmedi model gösterdim yine olmadı. Adamlar ille kendi bildikleri gibi kesiyorlar. Bir defasında yolda bir çocuk gördük saçı tam benim istediğim model. Eşim durdurup babasına sordu hatta nerde kestirdiniz diye :KK70: Yazık ki gezmeye gelmişler burda yaşamıyorlarmış yine tutturamadık :))
sorma ya kesimi bile acemi belli yani.
soruşturup başka berber bulacağım artık.

Sen sıraladıkça yaşadım resmen benimki de tam iyileşmedi ama çok şükür ses kısıklığı ve burun akıntısı dışında bir şeyim kalmadı. Çok geçmiş olsun. Dinlenmeye çalış her fırsatta. Bitki çayı, meyveye yüklen. İnşallah hafif atlatırsın
gecmis olsun canim. herkes hasta.

Aynen ya ben kendim de gittim berbere defalarca anlattım ne istediğimi çok basit aslında hiç kat atmadan dümdüz kesip boyunu kısaltacaklar sadece. Yetmedi model gösterdim yine olmadı. Adamlar ille kendi bildikleri gibi kesiyorlar. Bir defasında yolda bir çocuk gördük saçı tam benim istediğim model. Eşim durdurup babasına sordu hatta nerde kestirdiniz diye :KK70: Yazık ki gezmeye gelmişler burda yaşamıyorlarmış yine tutturamadık :))
Fotoğrafını çekseydin kız:KK48:

chentiq chentiq ben kendimi sana nasıl affettirecemki gel kız ben sana bol köpüklü mis gibi Türk kahvesi yapayım da barışalım yanında çikolata hadi ambalaj nazlanma.
ne affetmesi askolsun. Hic darilabilir miyim bennn..

Noroloji polik.gitmemi söyledi acil doktoru. Şu anda iyiyim ya hemen hastalığı falan unuturum ne zaman doktora giderim bilmiyorum.
ihmal etme ya. Hatta benim de gitmem gerekiyor. Seninle randevu alalim :)

iyiyim turp gibi olmaya az kaldi. bebisleri buyutuyorum.
masallah

Günaydın kızlar,

hastalar kervanına ben de katıldım.

Üst solunum yolları iptal. burun tıkanıklığı, boğaz kuruluğu, kulak tıkanıklığı... Yakında göz nezlesi başlar...
oyy oy...

Benim de aklım kaldı philips maratonda ama süpürgem şuan normal çalışır durumda olduğu için bakamıyorum. Çaktırmadan kurcalayıp bozsam mı ne yapsam:KK70:
ay ben bozsam da bana Marathon almaz benimki. Ne istemistim halbuki. Ger i artik istemiyorum. Bakiniz bir alt alinti

@eflalim alintin kaybolmis :D :D saci cok degisik olmis.. bence o dert etmiyorsa sorun degil. Bende kizin sacinin bir yanini kut ote yanini katli kesmistim :D :D degisik tarzlara acigim :) supurmuyormusum dedin ya. Ben de evime rainbowdn tanitima geldiklerinde ole dedim. 3 gun onceki halimi bir supurdu kat kat toz çıktı. Aglayacaktim. Fiyatinin 3bin oldugunu duyunca tam agladim :D

Yerim o keltoşu ben ya tipe bak sıpa :p Şu enseden öpüver benim için :KK15:
enseden opme soz dinlemez derler bizim orda...

Kahve maratonuna gelen var mi saat 9 da.

zambak86 zambak86 seni gordum cagorayim. Gerci bu hafta 2 arti koymadin ama.. mazeretin oldugunu dusunuyorum.

chentiq chentiq aşk hep olsun aşk olmazsa kara sevda olsun. Canım mutlu oldum bana darılmadığın için. Ben sağlığım için çok doktora gittim allaha şikayet olmasın da ben git gel yoruldum. Randevu yu ne zaman almayı düşünüyorsun beraber gideriz.

chentiq chentiq aşk hep olsun aşk olmazsa kara sevda olsun. Canım mutlu oldum bana darılmadığın için. Ben sağlığım için çok doktora gittim allaha şikayet olmasın da ben git gel yoruldum. Randevu yu ne zaman almayı düşünüyorsun beraber gideriz.
2 hafta sonraya ne dersin?

merhaba. Seni merak etmiştim online gormeyince.

Duha22 Duha22 nasilsin canim? Kahve icmeye mi geldin? Ama gec kaldin 1 saat once ictim ben. Tum temizligin ustune.. sen neler yaptin?

Bugunlerde pek iyi degilim ama buralardayım artik
NAVLEE NAVLEE ile sana odev vereceğim. Yakinmama odevi. Hayatinizdaki guzellikleri gorme odevi.

Ne kadar cok yakinma o kadar cok bela
Ne kadar cok sukur o kadar sukredilecek nimet

gecmis olsun canim. herkes hasta.

Sağol canım ben çok şükür iyiceyim :)

Fotoğrafını çekseydin kız:KK48:

Ben berbere göstermek için taaa aliekspress'te modellik yapan çinli bir çocuk buldum onun resmini çekip götürdüm ama yok beceremedi. Aslında dediğim gibi becerilmeyecek bir şeyi yok ama onlar ille de yorum katmak istiyorlar kestikleri modele :)))

ay ben bozsam da bana Marathon almaz benimki. Ne istemistim halbuki. Ger i artik istemiyorum. Bakiniz bir alt alinti

@eflalim alintin kaybolmis :KK70: :KK70: saci cok degisik olmis.. bence o dert etmiyorsa sorun degil. Bende kizin sacinin bir yanini kut ote yanini katli kesmistim :KK70: :KK70: degisik tarzlara acigim :) supurmuyormusum dedin ya. Ben de evime rainbowdn tanitima geldiklerinde ole dedim. 3 gun onceki halimi bir supurdu kat kat toz çıktı. Aglayacaktim. Fiyatinin 3bin oldugunu duyunca tam agladim :KK70:

enseden opme soz dinlemez derler bizim orda...

Kahve maratonuna gelen var mi saat 9 da.

zambak86 zambak86 seni gordum cagorayim. Gerci bu hafta 2 arti koymadin ama.. mazeretin oldugunu dusunuyorum.

Maraton almaz çünkü rainbow mu aldı? Anlamadım ben :(
Enseden öpünce inat olur derler bizde de aynı şekilde ama bayılırım çocukları ensesinden öpmeye. Oğlumu sürekli öperim kızı daha başlayamadım önce bir oturma aşamasına geçsin o ense açılsın öyle. Şimdi göbüşten öpüyorum:))

NAVLEE NAVLEE ile sana odev vereceğim. Yakinmama odevi. Hayatinizdaki guzellikleri gorme odevi.

Ne kadar cok yakinma o kadar cok bela
Ne kadar cok sukur o kadar sukredilecek nimet
kiz navle yakiniyor muymus benim bildigim NAVLEE NAVLEE tatli iyimser poxitif hoşgörülü sevecen :) he bi de shreek çocukluk aski aman sey okan :D

@eflalim ben döndüm maratondan
Akşam bulaşığım duruyordu onları toparlayıp makineye attım ve makineyi de çalıştırdım
Elde yıkanacakları yıkadım
Mutfak bezlerimi çamaşır suyuna basmıştım onları yıkadım
Tezgahı toparladım
Yatak odasını toparladım
Yatağı topladım (Yatak örtüm payet işlemeli toplayıp kaldırırken veya sererken elektrik çarpıyor kullanamıyorum. Şimdi battaniyeden de elektrik çarpmaya başladı. Ellemeye korkuyorum her şeye :KK43: )
Oturduğumuz odayı toparladım
Kuşun yemini suyunu tazeledim
Banyoyu toparladım
Kahvemi yaptım
Böyle tek tek yazmak da iyi geliyor çok iş yapmış gibi hissediyorum :KK70:

Yalnız arada sallanıyorum deprem oluyor sanıyorum. O korkuyla daha da çok sallanıyorum. Tansiyonuma baktım 11'e 5,5. Küçük tansiyonum düşmüş. Uykusuzluktan mıdır ki acaba?
dinlen canim yaaa. tuzlu ayran iyi gelir sana.

Back
X