- 16 Ekim 2014
- 3.602
- 6.690
- 208
Boya çok belli olur bence orijinal gibi durmaz, galiba servisine bir sorucam belki orası çıkıp değişiyordurbenimde öyle oldu canım acaba şu herşeyi boyuyorlar ya o boyadan alıp boyasan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boya çok belli olur bence orijinal gibi durmaz, galiba servisine bir sorucam belki orası çıkıp değişiyordurbenimde öyle oldu canım acaba şu herşeyi boyuyorlar ya o boyadan alıp boyasan
alışır zamanla canım.hayırlı olsun.Yok canım daha dört buçuk yasında kuran öğreten bi kreşe gidiyor
çok geçmiş olsun canım.Bugün öğleden sonra hastanedeydik canım. Kürtaj oldum.
Canım bir ay dene eğer istemiyorsa zorlama derim. Mutlaka okulda rahatsız olduğu bir durum olmuşturkızım yine okula giymek istemedi onunla uğraştım ya baya canım sıkıldı ilk haftası kaynananın ameliyatına denk geldi çok ilgilenemedim
Canım geçmiş olsun. Allah en hayırlı vakitte sağlıklı bir evlat dağa nasip etsin size.Bugün öğleden sonra hastanedeydik canım. Kürtaj oldum.
Çamaşır suyu sıkıp bekletSelam kızlar
Size birşey sorucam
Fırınlı ocağımın dışı(kapağın üst kısmı, düğmelerini olduğu yer) fırının sıcağından yandı ve sarardı, epeydir böyle ne yapsam gitmiyor, Allah rızası için bir fikri olan söylesin, baktıkça sinirlerim bozuluyor, sanki pis gibi iğrenç bir görüntü
Not:fırınlı ocağın beyaz
evde mi değildin tam anlamadım.Günaydın herkese. Çok işim var üç gündür misafirlikteydim çok yoruldum evde dağıldı iyice. Oraya git buraya git alışveriş vs başım tuttu iyice.
Cuma günü oğlumun arkadaşına gittik. Çocuklar tabi ki anlaşamadı onları sustur falan :)evde mi değildin tam anlamadım.
sabahları geç anlıyorum ondan da olabilir.:)
biraz dinlen,yavaş yavaş yap başın düzelene dek.
kötü olmuş canım.Cuma günü oğlumun arkadaşına gittik. Çocuklar tabi ki anlaşamadı onları sustur falan :)
Cumartesi annemde gün vardı, ev dubleks küçük merdivenden indi çıktı bütün gün, büyük her zaman ki gibi yaramazlık yaptı beni tüketti
Pazar bebek mevlidi vardı, ev çok sıcaktı, büyük yine beni üzdü. Sonuç üç günlük baş ağrısı :)
Ben15.40 16.40 maratoncuuu araniyor..
alışır dimi çok zorluyor benialışır zamanla canım.hayırlı olsun.
çok geçmiş olsun canım.
zor bir süreçten geçtin.
canım ya ilk dönem bi hafta gitti bıraktı ikinci dönemde 4.haftaya girdik bi ara gitmedi dedimya yemek problemi var o yüzden gitmek istememiş zorla yediriyorlar diye:)))ve bana çok bağlı kopamıyorCanım bir ay dene eğer istemiyorsa zorlama derim. Mutlaka okulda rahatsız olduğu bir durum olmuştur
Canım geçmiş olsun. Allah en hayırlı vakitte sağlıklı bir evlat dağa nasip etsin size.
Çamaşır suyu sıkıp beklet
ayyyy ben bildirimi yanlış yaptııııımmm pazarı yaptım bugün pazartesi din:)))
bende sadec mutfagi topladim :) din sabahtan beri toplayamamistim :) daha dogrusu toplayip makina dolu oldugu icin sudan gecirmistim oyle duruyodu :)
Bende acayip tembellestim bulaşık zul geliyor bir makine alsaydıkbende sadec mutfagi topladim :) din sabahtan beri toplayamamistim :) daha dogrusu toplayip makina dolu oldugu icin sudan gecirmistim oyle duruyodu :)