• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızım yine okula giymek istemedi onunla uğraştım ya baya canım sıkıldı ilk haftası kaynananın ameliyatına denk geldi çok ilgilenemedim
Canım bir ay dene eğer istemiyorsa zorlama derim. Mutlaka okulda rahatsız olduğu bir durum olmuştur
Bugün öğleden sonra hastanedeydik canım. Kürtaj oldum.
Canım geçmiş olsun. Allah en hayırlı vakitte sağlıklı bir evlat dağa nasip etsin size.
Selam kızlar
Size birşey sorucam
Fırınlı ocağımın dışı(kapağın üst kısmı, düğmelerini olduğu yer) fırının sıcağından yandı ve sarardı, epeydir böyle ne yapsam gitmiyor, Allah rızası için bir fikri olan söylesin, baktıkça sinirlerim bozuluyor, sanki pis gibi iğrenç bir görüntü
Not:fırınlı ocağın beyaz
Çamaşır suyu sıkıp beklet

Günaydın herkese. Çok işim var üç gündür misafirlikteydim çok yoruldum evde dağıldı iyice. Oraya git buraya git alışveriş vs başım tuttu iyice.

evde mi değildin tam anlamadım.
sabahları geç anlıyorum ondan da olabilir.:)

biraz dinlen,yavaş yavaş yap başın düzelene dek.
Cuma günü oğlumun arkadaşına gittik. Çocuklar tabi ki anlaşamadı onları sustur falan :)
Cumartesi annemde gün vardı, ev dubleks küçük merdivenden indi çıktı bütün gün, büyük her zaman ki gibi yaramazlık yaptı beni tüketti
Pazar bebek mevlidi vardı, ev çok sıcaktı, büyük yine beni üzdü. Sonuç üç günlük baş ağrısı :)

Cuma günü oğlumun arkadaşına gittik. Çocuklar tabi ki anlaşamadı onları sustur falan :)
Cumartesi annemde gün vardı, ev dubleks küçük merdivenden indi çıktı bütün gün, büyük her zaman ki gibi yaramazlık yaptı beni tüketti
Pazar bebek mevlidi vardı, ev çok sıcaktı, büyük yine beni üzdü. Sonuç üç günlük baş ağrısı :)
kötü olmuş canım.
gittiğinden de bir şey anlamamışsın.

merhaba canlarım,iyi haftalarınız olsun..
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim..eşim biraz daha iyi çok şükür,ayağında parçalı kırık var hafif ağrı yapıyor ama dayanıyor :)..ben geçen hafta uzak kaldım topikten kaçırdığım birşey varmı temizlik düzeniyle alakalı..buarada haftalık ödev listesi bildirim topiğinde,biraz bencillik ettim kendimi düşünerek yaptım ama kızmayın olurmu..benim ev berbat ,gelen gidende oldu geçmiş olsuna,bir girdikleri oda topluydu ,el süremedim hiçbirşeye..bu hafta toparlarım inşallah.hepimize kolay gelsin :).

kubdef kubdef canım kusura bakma mesajını görmemişim. iyiyim çok şükür. sürekli koşuşturma içinde geçinip gidiyoruz. günler nasıl geçiyor anlamıyorum. sizler nasılsınız? arada okuyorum kim nasıl ne yapıyor diye ama sürekli takip edemiyorum.

alışır zamanla canım.hayırlı olsun.

çok geçmiş olsun canım.
zor bir süreçten geçtin.
alışır dimi çok zorluyor beni

Canım bir ay dene eğer istemiyorsa zorlama derim. Mutlaka okulda rahatsız olduğu bir durum olmuştur

Canım geçmiş olsun. Allah en hayırlı vakitte sağlıklı bir evlat dağa nasip etsin size.

Çamaşır suyu sıkıp beklet
canım ya ilk dönem bi hafta gitti bıraktı ikinci dönemde 4.haftaya girdik bi ara gitmedi dedimya yemek problemi var o yüzden gitmek istememiş zorla yediriyorlar diye:)))ve bana çok bağlı kopamıyor

27.02.2017 pazartesi bir oda süpürme ( isteyen bütün evi süpürebilir )

NAVLEE NAVLEE
P pinartn
buble buble

Hadi ödevi yapın takımım
ayyyy ben bildirimi yanlış yaptııııımmm pazarı yaptım bugün pazartesi din:)))

Back
X