• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydin bayanlar.

Bugun bildirim gunumuz. Kim ne yapmis gorecegiz bakalim.

vintagecupcakes vintagecupcakes buralarda misin canim? Gunluk odevleri sayar misin diyecektim kim kac tane yapmis 15 inden beri. Bana ozel mesajla atarsin.

Yeni aliskanlik icin P pinartn ses ver. Fotograf kinulabilecek bir sey olursa cok daha iyi olur.

buble buble eline saglik canim. Odevler icin.

hayırlı sabahlar kızlar.
@eflalim canım dün elektrikler yoktu süpürme ödevini yapamadım haliyle.
merhaba canlarım,iyi haftalarınız olsun..
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim..eşim biraz daha iyi çok şükür,ayağında parçalı kırık var hafif ağrı yapıyor ama dayanıyor :)..ben geçen hafta uzak kaldım topikten kaçırdığım birşey varmı temizlik düzeniyle alakalı..buarada haftalık ödev listesi bildirim topiğinde,biraz bencillik ettim kendimi düşünerek yaptım ama kızmayın olurmu..benim ev berbat ,gelen gidende oldu geçmiş olsuna,bir girdikleri oda topluydu ,el süremedim hiçbirşeye..bu hafta toparlarım inşallah.hepimize kolay gelsin :).
sen kendini idare et,bu süreci kolaylıkla atlat gerisi önemli değil canım.
eşine Allah şifa versin,kısa sürede toparlasın inşaALLAH.

Günaydin bayanlar.

vintagecupcakes vintagecupcakes buralarda misin canim? Gunluk odevleri sayar misin diyecektim kim kac tane yapmis 15 inden beri. Bana ozel mesajla atarsin.

Yeni aliskanlik icin P pinartn ses ver. Fotograf kinulabilecek bir sey olursa cok daha iyi olur.

sabah ya hatırlayamadım odak noktası neresiydi?:KK70::KK70::KK70:

Arkadaslar, mart ayi itibariyle yeni bir kulkedisi adayiniz var.
Hos geldin E Elispo .. gunluk odevler veriliyor her gun.

Macera bildirim topigi diye yerde paylasiyoruz yapip yapmadigimizi. Mesai saatlerin nelerdir?

Arkadaslar, mart ayi itibariyle yeni bir kulkedisi adayiniz var.
Hos geldin E Elispo .. gunluk odevler veriliyor her gun.

Macera bildirim topigi diye yerde paylasiyoruz yapip yapmadigimizi. Mesai saatlerin nelerdir?
Merhaba arkadaşım

Pazartesi 14 de salı 15 de persembe 14 de cuma 16.30 da bitiyor carsambam boş cnm gunluk odevlerı nasıl akıp edıcem bugunun ıdevı ne benım babamla alısverısım var bugun aksamada yemek yapıcam her gun 1 saat de elıptık de spor yaparım nasıl ayarlayacagız

Ilgınız ıcın tesekkurler

Günaydin bayanlar.

Ama daha ikig gün var
Merhaba arkadaşım

Pazartesi 14 de salı 15 de persembe 14 de cuma 16.30 da bitiyor carsambam boş cnm gunluk odevlerı nasıl akıp edıcem bugunun ıdevı ne benım babamla alısverısım var bugun aksamada yemek yapıcam her gun 1 saat de elıptık de spor yaparım nasıl ayarlayacagız

Ilgınız ıcın tesekkurler
hoşgeldin canım ne iş yapıyorsun saatler farklı farklı

NAVLEE NAVLEE kız şubat ayındayız.Bugün ayın son günü dolayısıyla bildirim günü. Ben misafir bereketi yaşadım bu süreçte elhamdulillah ama odak noktası görevlerine yoğunlaşacak fırsatım olmadı pek. Yine de elimden geldiği kadarını gece tamamlamaya çalışacağım. Bu saate kadar hiçbir şey yapamadım baş ağrısından.. Ortalığı topla, yemek yap vs gibi işlere de şimdi yöneleceğim.

Back
X