• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir de maraton var. Ayni anda kalktigin isler.

Misal saat 8 e geliyor. 1 saat maraton yapmak ister misin? Istedigin her turlu is olur
Bana mı sordunuz ?
Öyle cok yedim ve halsızım ki maratondan cesedım cıkabılır ama maraton mantıgınıda merak etmedım değil

chentiq chentiq kuzum eksi koymuşsun odak noktasına ya 15 günde hiç yoksa silip süpürmüşsündür koridoru 2/13 olmuştur yani. Yapma böyle gözün sevem :bicak:

NAVLEE NAVLEE kız şubat ayındayız.Bugün ayın son günü dolayısıyla bildirim günü. Ben misafir bereketi yaşadım bu süreçte elhamdulillah ama odak noktası görevlerine yoğunlaşacak fırsatım olmadı pek. Yine de elimden geldiği kadarını gece tamamlamaya çalışacağım. Bu saate kadar hiçbir şey yapamadım baş ağrısından.. Ortalığı topla, yemek yap vs gibi işlere de şimdi yöneleceğim.
Ellerine sağlık. Çok geçmiş olsun.

Ellerine sağlık. Çok geçmiş olsun.

Sağol canım:) Bu baş ağrısı nerden çıktı bilmiyorum ilacın etkisi geçince tekrar gün yüzüne çıktı. Bir ilaç daha içtim bakalım inşallah sabah da devam etmez. 2 yıl önce 14 gün süren bir baş ağrım olmuştu:işsiz:

Hey maşallah o nasıl koridormuş öyle:))
aslında koridor değil tüm kapılar oraya açılan bi hol eski bi ev sonradan iki oda eklenmiş falan saçma bi ev oturma odasına ikilikoltuk soba tek var ha bide bi küçük sehpa üstüne PC katmışız

Hey maşallah o nasıl koridormuş öyle:))
kız hatta geçen dayımlar ,kızkardeşlerim falan grup var whatsap da orda bi oyun oynadık işte saat 9 da kameraya çekeceksin kendini uç adım sağ bilmem kaç adım sol falan gözünü kapatım şarkı söyleyeceksin herkes ayrı konu veriyordu :)))sonra ben hesapladım oda küçük ve ikili koltuğu da açmıştım yatak oluyor adımların sobanın üstüne denk geliyor gül gül öldük dedim ben yokum sobaya denk geliyor başka yer yok

kız hatta geçen dayımlar ,kızkardeşlerim falan grup var whatsap da orda bi oyun oynadık işte saat 9 da kameraya çekeceksin kendini uç adım sağ bilmem kaç adım sol falan gözünü kapatım şarkı söyleyeceksin herkes ayrı konu veriyordu :)))sonra ben hesapladım oda küçük ve ikili koltuğu da açmıştım yatak oluyor adımların sobanın üstüne denk geliyor gül gül öldük dedim ben yokum sobaya denk geliyor başka yer yok

İyi yanmadan kurtarmışsın kendini :D :D Saçma bir planlama olmuş. Benim önceki evim de minnacıktı ama kocaman bir banyosu ve balkonu vardı. Bütün eşyam üst üste duruyordu.

İyi yanmadan kurtarmışsın kendini :KK70: :KK70: Saçma bir planlama olmuş. Benim önceki evim de minnacıktı ama kocaman bir banyosu ve balkonu vardı. Bütün eşyam üst üste duruyordu.
Evet çıkıp holde çektim video yu çok gülmüştük ya saçma evler hep bana denk geliyor ne iştir anlamadım bu üçüncü evim biri birinden tuhaftı

Gunaydınn bugun mu baslıyoruz temizliğe. Ogleden sonra bende makıne tutacaktım. Heyecanlıyımm bakalım kafamdaki kadın olabilecem mi

Sağol canım:) Bu baş ağrısı nerden çıktı bilmiyorum ilacın etkisi geçince tekrar gün yüzüne çıktı. Bir ilaç daha içtim bakalım inşallah sabah da devam etmez. 2 yıl önce 14 gün süren bir baş ağrım olmuştu:işsiz:
Canım günaydın mesajı yeni gördüm. Şimdi nasılsın dikkat et kendine. Migren olmasın bu kadar uzun süren baş ağrısına nasıl dayandın ihmal etme tedavisi mutlaka vardır.

bildirim topiğine YAPMADIM yazmaktan korkmayın kızlar. Battı balık yan gider.

benim aklımda odak noktası yok. küçük eşya diyesim var. perde yıkamak cam silmek balkon yıkamak dolap içlerini boşaltmak vs gibi... elektronik aletleri temizlemek elektirik süpürgelerini boşaltmak çaydanlık ciflemek. buble buble @buble ın günlük ödevlkerinden potpori yapasım var

Gunaydınn bugun mu baslıyoruz temizliğe. Ogleden sonra bende makıne tutacaktım. Heyecanlıyımm bakalım kafamdaki kadın olabilecem mi
olursun hiç merak etme. öğretmen olduğuna göre okumayı seversin sana bir link vereyim mi. arada gir de oku. şu bir garip chentiq ne imiş öncesinde sonrasında ne olmuş diye... ah ahh eski tencerelerim... içinde beslediğim organizmalarım :D:D:D:D

Canım günaydın mesajı yeni gördüm. Şimdi nasılsın dikkat et kendine. Migren olmasın bu kadar uzun süren baş ağrısına nasıl dayandın ihmal etme tedavisi mutlaka vardır.
bence bu başağrısının "psişik" bir sebebi var. ben ilgileniyorum böyle şeylerle. topiğe yazdım. navle de de vardı. herkes de var. çok enteresan. ben önümüzdeki ptesi günü gibi düşünüyorum. nöroloji ve kardiyoloji yi. 2 hafta geçmiş oluyor. sabah topiğine uğramayı da gözüm kesmiyor. sen bildirim yapmış mıydın ablacım?

Günaydın mutlu hayırlı güzel insanlar. chentiq chentiq ben bu işleri dün yaptım( 2 odanın camları silindi, koltuklar silindi, perdeler yıkandı, koltuk örtüleri yıkandı geçirildi, halılar ve yerler süpürüldü silindi). Tüm ev süpürüldü yerler silindi. Sayılır mı, bu gün banyo Wc yıka nacak.

bence bu başağrısının "psişik" bir sebebi var. ben ilgileniyorum böyle şeylerle. topiğe yazdım. navle de de vardı. herkes de var. çok enteresan. ben önümüzdeki ptesi günü gibi düşünüyorum. nöroloji ve kardiyoloji yi. 2 hafta geçmiş oluyor. sabah topiğine uğramayı da gözüm kesmiyor. sen bildirim yapmış mıydın ablacım?
Canım ya burada o kadar çok topik varki ben karıştırıyorum (nereye yazılıyor bilmiyorum ayrıca) Yarın göz doktoruna gideceğim. Nöroloji için haftaya izin alıp öyle gitmeyi istiyorum.

Back
X