• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yok eskiden olsa ağlamazdın. özel mesaj atardın. sonra beni sevmiyor musun derdin. sonra üff ne gıcık kadın derdin. sonra sonra... tüm hayat bana karsı diye başlar :KK70::KK70::KK70::KK70: dönüşümü seviyorum ya :)
Evet ya sana gıcık olmuştum ilk zamanlar :KK70: yesa yesa kulakları çınlasın oydu tercümanın anlamıyordum seni:KK70: ona da şikayet etmiştim :KK70: at çok değiştim çok aferin bana

yok eskiden olsa ağlamazdın. özel mesaj atardın. sonra beni sevmiyor musun derdin. sonra üff ne gıcık kadın derdin. sonra sonra... tüm hayat bana karsı diye başlar :KK70::KK70::KK70::KK70: dönüşümü seviyorum ya :)
komik kız.
kolay gelsin yapanlara.
ben sabah yaptım.günlük limitim doldu.:)
ev süprülüp silinecek,banyo yıkanacak ama ne evdeyim,ne akşam yapasım var.
Evet ya sana gıcık olmuştum ilk zamanlar :KK70: yesa yesa kulakları çınlasın oydu tercümanın anlamıyordum seni:KK70: ona da şikayet etmiştim :KK70: at çok değiştim çok aferin bana
bak ben de acaip itici bulmuştum.
katı vs.,vs....
bu arada o kız nerede ya uzun zaman oldu uğramıyor buralara.:KK70::KK70::KK70:

komik kız.

kolay gelsin yapanlara.

katı vs.,vs....

O kız derken benden bahsediyorsun heralde

Sen "sen kim oluyorsun chentiq bana tamam dedi tarzında bir mesaj yazdıktan sonra takılmamaya başladım

Kızlar meryam ana otu varsa yanınızda eltim doğumda bi zahmet katın suya ve dua edin

Allah kolaylıklar nasip etsin inşallah sağ salim doğar. Allah bir seste kurtarsın. Bu Meryem Ana otu bende var nasıl yapacağım anlatırmısın
sağol canım bende çok bilmiyorum suya katıyorsun doğum yapacak olanın adına diye biliyorum

Kızlar su anda kuafordeyım. Isım bıter bıtmez eve gıdecegım. Buraya yazıyorumkı yuzume vursun yapmadıklarım. Mutfagı temızlıcem eve makınr tutacagım. Bamya yemegı yapacagım wc leri hıjyenlicem 1,30 saat spor yapacagım. Tum bunları 6.30 da bitirmiş olacagımmm. İşte böyle. Sizin bana katkınız ne olacak ;)

komik kız.

kolay gelsin yapanlara.

katı vs.,vs....
Dimi ya o eski chentiq chentiq uğramaz oldu:KK70: meğer ikon kullanmadığı için öyle geliyormuş bize. İkon kullandıkça anladım bende şakalarını :)

Ay sabah maratona da kimse katılmamış pes. Yazıcam işte patron kızma çünkü benden başka maraton iş yapan yok :KK70:

Efenim nevresim değiştirdim
Odada uyumamızdan mütevellit ortada duran yorganların nevresimlerini çıkarıp, yorganları kaldırdım
Yatakları düzelttim
Çamaşır topladım
Çocuk odasını topladım
Mutfağı topladım
Makinaya çamaşır attım
Boya malzemelerimi çıkardım, teçhizatı kurdum :KK68:
Keçe siparişimle uğraştım
Azcık boya yaptım
Balkona çamaşır astım

Sonra çocuklar evi geri dağıttı :mad:

Ay sabah maratona da kimse katılmamış pes. Yazıcam işte patron kızma çünkü benden başka maraton iş yapan yok :KK70:

Efenim nevresim değiştirdim
Odada uyumamızdan mütevellit ortada duran yorganların nevresimlerini çıkarıp, yorganları kaldırdım
Yatakları düzelttim
Çamaşır topladım
Çocuk odasını topladım
Mutfağı topladım
Makinaya çamaşır attım
Boya malzemelerimi çıkardım, teçhizatı kurdum :KK68:
Keçe siparişimle uğraştım
Azcık boya yaptım
Balkona çamaşır astım

Sonra çocuklar evi geri dağıttı :mad:
güzel geçmiş maratonun.

çocuklar tabi ki dağıtacak yani oturup seninle sohbet mi edecekler.:)

akışına bırak,hayat yorulduğun amacın varsa güzel.:KK19:

Back
X