- 27 Eylül 2011
- 6.838
- 8.390
- 248
Canım günaydın mesajı yeni gördüm. Şimdi nasılsın dikkat et kendine. Migren olmasın bu kadar uzun süren baş ağrısına nasıl dayandın ihmal etme tedavisi mutlaka vardır.
O zaman migren demişti doktor ve ilaç vermişti yalnız çok ilginçtir ki parolun kestiği ağrıyı migren ilacı kesmedi. Bence migren değilim çünkü o zamandan sonra öyle baş ağrısı yaşamadım bir daha. Zaten mr falan çekilmedi anlattıklarımdan yola çıkarak migren demişti. Her neyse bugün de sersemlik var üzerimde ama ağrı şeklinde değil çok şükür.
Polisan x1 biz kullandık doğum öncesi canım. Annem de babam da becerikli insanlar boya konusunda ama ona rağmen çok kötü oldu kapılar. Kendin boyayacaksan başka bir boya al bence. X1 için ciddi profesyonel olmak lazım.
cnntrm ben seni etiketlemiştim odak noktası ayarlayabilirsin benim aklıma gelmiyor diye. hatta esprili şeyler yazmıştım. yarısı çıkmış yarısı çıkmamış ya. bir sürü vaktim gitti..
demiştim ki, aklıma odak noktası gelmiyor çünkü evimin her yeri tertemiz. hani dağınık ama temiz... konsolu çekiyorum altı temiz arkası temiz. dolapları açıyorum katlı katlı düzenli. eskiyle kıyaslanamayacak kadar temizlik yaptım bu iki senede. benim çevremde bir çok insan bahardan bahara bayramdan bayrama yapıyor. hakikaten perdelerim ömründe görmediği yıkamayı gördü. keza buzdolabını her hafta çekiyorum, sorduğum insanlar 2-3 ayda 1 çekiyorlarmış :) kanepelerin minderleri ile altına bir çözüm bulamadım gerçi. her çektiğimde beni yeni maceralar bekliyor. envai çeşit kalem, kağıt, küçük oyuncak parçaları. geçen bir şey ışıl ışıl parlıyor. yaşasın dedim. 40 haramilerin hazinesini buldum. çıkaçıka kepçe çıktı![]()
Maşallah canım ne güzel çok sevindim senin adına :) Ben o konumda değilim maalesef
İlave olarak koridorla ilgili tüm maddeleri zaten yapmadım da dün gece hiç hiçbir şey yapmadım önceden yaptıklarımı saydım sadece. Onlar da en basit maddelerdi :))
Kitabın eşinde işe yaramasına çok sevindim ayrıca ve ben de denemeyi eşim üzerinde yapmaya karar verdim