• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitti mi naratonun. Depreme ben de baktim. Esk8 evler falan yikilmis. Eee ne ders cikardin navlem :)

benim maratonda
Mutfak toplandi piril piril oldu
Salon toplandi mis oldu
Camasirlar alindi salona getirildu ama asilmadi
Cunku yarim saattir hem tefsir dinliyorum hem candy oynuyorum. Mutfagi toplarken gozum az kalan sute ilisti. Sonra da kahve yaptim kendime :KK51:

ne izliyecwksiniz. Benim koca da cocuklarla mayisti
Tefsir dinlerken çamaşır assaydın nasıl olurdu canım, kk de takıldığın yetmiyor bir de candy mi oynuyon? :sinirli: oyun maratonu mu yaptık canım biz:KK20:
Filme gelince dsmarttürk de dönüşüm diye bir film var onu izliyoruz
Bizde de mayışan hep ben olurum:KK70: ama bugün Spordan mı bilmiyorum uykum yok ama gelmeye başladı sanki göz kapaklarım yarıya indi:uykucu:

Son düzenleme:
Arkadaşlar günaydın. Dün çok zor bir gece geçirdik. Belki hatırlarsınız daha önce yazmıştım benin ufaklığın ciddi bir bağırsak rahatsızlığı var. Sizden ricam dualarınıza benim miniğimi de şifa için katmanız.

Arkadaşlar günaydın. Dün çok zor bir gece geçirdik. Belki hatırlarsınız daha önce yazmıştım benin ufaklığın ciddi bir bağırsak rahatsızlığı var. Sizden ricam dualarınıza benim miniğimi de şifa için katmanız.
allah sifasini versin canim

Allahım acil şifa versin canım

Acil sifalar dilerim.

Kızlar bugun büyük temizlik yapıcam.
Yarın kalabalık bır arkadas grubum bana gelecek. Centik bir buddy bulmadın houston,tekbaşına canım sıkılıyor ayol :)
Offf of.

Bildirim topiginw baktim.

Bu ay odak noktasi yapmayi dusunmuyorum. Isyan edenler ve katilmayanlar bildirsin...

kubdef kubdef zambak86 zambak86 CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer @buble bildirim yapmamis. Olumsuz bildirim bile yapmamislar. Ve bunlardan 3 u benim grubumda.. ben tek basima mi yarışacagim bu ay :KK42: :KK42: :KK42:

Birqz sonra da gunluk odevleri yazacaktim sayacaktim. Hevesim kalmadi :KK51:
Valla bu hafta ben elimi bi şeye süremedim. O yüzden yazmadım. Odak noktası zaten hak getire.

Ama şimdi maratona çağrı yapıyorum.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah:(

bitti mi naratonun. Depreme ben de baktim. Esk8 evler falan yikilmis. Eee ne ders cikardin navlem :)

benim maratonda
Mutfak toplandi piril piril oldu
Salon toplandi mis oldu
Camasirlar alindi salona getirildu ama asilmadi
Cunku yarim saattir hem tefsir dinliyorum hem candy oynuyorum. Mutfagi toplarken gozum az kalan sute ilisti. Sonra da kahve yaptim kendime :KK51:

ne izliyecwksiniz. Benim koca da cocuklarla mayisti
namaz kılmadan gitmiştim bi yere deprem olunca kılmadığım namazlarım geldi ve ben gece uyanıktım bildirim gelmiyor ya bide zile dokunun falan diyor

Rabbim şifa versin canım

Eline sağlık Temiz olmuş da
Pembe halının yanında siyah bişey var, yere düşmüş:)
ayyyy ne fenasın:)))))

Benimki uyudu :KK43: Sabah işe gidecek. Bitti mi kahven? Eşlik edeyim mi?
eslik ettin.. etmez olaydin :D :D :D uyanabildin mi

Tefsir dinlerken çamaşır assaydın nasıl olurdu canım, kk de takıldığın yetmiyor bir de candy mi oynuyon? :sinirli: oyun maratonu mu yaptık canım biz:KK20:
Filme gelince dsmarttürk de dönüşüm diye bir film var onu izliyoruz
Bizde de mayışan hep ben olurum:KK70: ama bugün Spordan mı bilmiyorum uykum yok ama gelmeye başladı sanki göz kapaklarım yarıya indi:uykucu:
ya sorma. Su Candy olayina cozum bulmam lazim. Telden kaldirsam .. bir ara kaldirmidtim. Cok guzel günlerdi. Simdi bir yigin ödülüm var . Birakamiyorum. "Mal yigma" telasim var..

Eline sağlık Temiz olmuş da
Pembe halının yanında siyah bişey var, yere düşmüş:)
hos geldin kubdef kubdef kılıkli :))

Kızlar bugun büyük temizlik yapıcam.
Yarın kalabalık bır arkadas grubum bana gelecek. Centik bir buddy bulmadın houston,tekbaşına canım sıkılıyor ayol :)
Offf of.
badi bulmak icin bir iki ay bizimle kal bakalim. Ondan sonra..

namaz kılmadan gitmiştim bi yere deprem olunca kılmadığım namazlarım geldi ve ben gece uyanıktım bildirim gelmiyor ya bide zile dokunun falan diyor

Rabbim şifa versin canım

ayyyy ne fenasın:)))))
cok guzel. Aklina bunun gelmis olmasi. Benim aklima da sikayet ettigin evlerin geldi ilk. Hani evlerinden memnun degildun ya. Bir cok eski koy evi yikilmis. Yani aslinda begenmedigimiz evler bizim icin daha hayirli olabiliyormus. Allah esirgesin

eslik ettin.. etmez olaydin :KK70: :KK70: :KK70: uyanabildin mi

ya sorma. Su Candy olayina cozum bulmam lazim. Telden kaldirsam .. bir ara kaldirmidtim. Cok guzel günlerdi. Simdi bir yigin ödülüm var . Birakamiyorum. "Mal yigma" telasim var..

hos geldin kubdef kubdef kılıkli :))

badi bulmak icin bir iki ay bizimle kal bakalim. Ondan sonra..

cok guzel. Aklina bunun gelmis olmasi. Benim aklima da sikayet ettigin evlerin geldi ilk. Hani evlerinden memnun degildun ya. Bir cok eski koy evi yikilmis. Yani aslinda begenmedigimiz evler bizim icin daha hayirli olabiliyormus. Allah esirgesin
Askolsun. Kalayım bakalım mısafırperverlıgınız nasılmış :işsiz:

Askolsun. Kalayım bakalım mısafırperverlıgınız nasılmış :işsiz:
Sahsi algılama. Biz topigi acali 2 sene oluyor. Halen devam ediyoruz. Ama bir heves baslayip, sonra giden o kadar cok oldu ki, badi sistemine ara verdik. 2 kisiyi kertiyorux. Sonra badisi kayboluyor bir kac hafta sonra.
Sen de taktir edersin bir kac hafta sorna ilk motive kalmiyor. Mesela @3kizannesi vardi. Haber vermeden gitmisti bir kac gun sonra. Cagirdik merak ettik nerelerdesin diye. Kimse ilgilenmedi diye gittim tamam bundan sonra burdayim dedi. Sonra bir kac hafta guzel gittik. Sonra gene haber vermeden gitti.. bu arada sesimi duyuyor musun , bak unutmadim aklimdasin hala,nasılsın kizlar nasil???

Velhasili kelam... bu ay sonundaki odak noktasini yapalim. Su an ne var evinde yapilacak? Maratonkar nasil gidiyor?

Back
X