• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahsi algılama. Biz topigi acali 2 sene oluyor. Halen devam ediyoruz. Ama bir heves baslayip, sonra giden o kadar cok oldu ki, badi sistemine ara verdik. 2 kisiyi kertiyorux. Sonra badisi kayboluyor bir kac hafta sonra.
Sen de taktir edersin bir kac hafta sorna ilk motive kalmiyor. Mesela @3kizannesi vardi. Haber vermeden gitmisti bir kac gun sonra. Cagirdik merak ettik nerelerdesin diye. Kimse ilgilenmedi diye gittim tamam bundan sonra burdayim dedi. Sonra bir kac hafta guzel gittik. Sonra gene haber vermeden gitti.. bu arada sesimi duyuyor musun , bak unutmadim aklimdasin hala,nasılsın kizlar nasil???

Velhasili kelam... bu ay sonundaki odak noktasini yapalim. Su an ne var evinde yapilacak? Maratonkar nasil gidiyor?
Ok algılamıyorum sahsi. Haklısın yazdıklarında. Yazının sonuna dogru hat mı karıştı houston ?
Kızlar derken sporellalar mı.
Iyıyız ıyıyız maskaradıye deneyımlı bı arkadas geldı azımlı 5 aydır yapıyormus. Ay yoksa bılıyor muydun :)
Zambak ben gıbı yaslı bı bayanla kapısıyor onuda mı okudun ?? Hımmm. Ay ya en buyuk derdö te mız lık off ogf. Hıc mı sevmez bı ınsan yaa evişini ? Cenazem calısıyo sankı evde bı yas havası. Vıleda ıle yapıyorum yerleri şişirmece yani. Aman yaaaa. Uff yaa. Eliptige binmeyi bekliyorum bıtsın de bu azap oyle ıste

Ok algılamıyorum sahsi. Haklısın yazdıklarında. Yazının sonuna dogru hat mı karıştı houston ?
Iyıyız ıyıyız maskaradıye deneyımlı bı arkadas geldı azımlı 5 aydır yapıyormus. Ay yoksa bılıyor muydun :)
Zambak ben gıbı yaslı bı bayanla kapısıyor onuda mı okudun ?? Hımmm. Ay ya en buyuk derdö te mız lık off ogf. Hıc mı sevmez bı ınsan yaa evişini ? Cenazem calısıyo sankı evde bı yas havası. Vıleda ıle yapıyorum yerleri şişirmece yani. Aman yaaaa. Uff yaa. Eliptige binmeyi bekliyorum bıtsın de bu azap oyle ıste
Maraton yapıp işlerini hızlı hızlı yapıp kapıştığın kişiye cakanı satabilirsen, bak ben şu kadar zaman da şu kadar iş yaptım gibi, böyle düşününce çok da eğlenceli aslında, ve 2 saat ev işiyle 500 kalori yapabilirsin iş gibi düşünme spor yapıyorsun kalorileri gidiyor zayıflıyor diye düşün, bir iş hedefi belirle şu kadar işi şu kadar zaman da yapacağım diye işini bir an önce sporunu yapacağını düşün, ben genelde kendi kendimle bile maraton yapıyorum saat hedefi koyarak:)
Badilik sistemine çok takılma burda hepimiz birbirimizin bayisi sayılırız, sonuç da aynı dertten muzdaribiz motive:))

Maraton yapıp işlerini hızlı hızlı yapıp kapıştığın kişiye cakanı satabilirsen, bak ben şu kadar zaman da şu kadar iş yaptım gibi, böyle düşününce çok da eğlenceli aslında, ve 2 saat ev işiyle 500 kalori yapabilirsin iş gibi düşünme spor yapıyorsun kalorileri gidiyor zayıflıyor diye düşün, bir iş hedefi belirle şu kadar işi şu kadar zaman da yapacağım diye işini bir an önce sporunu yapacağını düşün, ben genelde kendi kendimle bile maraton yapıyorum saat hedefi koyarak:)
Badilik sistemine çok takılma burda hepimiz birbirimizin bayisi sayılırız, sonuç da aynı dertten muzdaribiz motive:))
Sağolsun akıllı telefon bazı kelimelerimi sabote etmiş :) siz anlarsınız artık:)
Şu akıllı telefonla yazmayı hiç sevmiyorum yav:) (farkettim de ne kadar gülücük kullanıyorum:KK70:)

zelalke zelalke hoş geldin canım bende arada buralara uğruyorum.
dikkatimi çekti.. ne güzel ev temizleme düzenleme ödevleri veriliyor yani ilk sayfalarda öyleydi.. bakalım beni de aralarına alacaklar mı.. bi yerde başlamam lazım.. beni zorlayan görev veren büyük sevap alır söylimm..

eslik ettin.. etmez olaydin :KK70: :KK70: :KK70: uyanabildin mi

ya sorma. Su Candy olayina cozum bulmam lazim. Telden kaldirsam .. bir ara kaldirmidtim. Cok guzel günlerdi. Simdi bir yigin ödülüm var . Birakamiyorum. "Mal yigma" telasim var..

hos geldin @kubdef kılıkli :))

badi bulmak icin bir iki ay bizimle kal bakalim. Ondan sonra..

cok guzel. Aklina bunun gelmis olmasi. Benim aklima da sikayet ettigin evlerin geldi ilk. Hani evlerinden memnun degildun ya. Bir cok eski koy evi yikilmis. Yani aslinda begenmedigimiz evler bizim icin daha hayirli olabiliyormus. Allah esirgesin
Vallah a evin giriş katı kapı direk bahçe çok sevmeye başladım :))))
selam kızlar aranıza yenileri alıyor musunuz.. sadece ilk sayfayı okudum sanırım ödev verip temizlik yapılıyor..
hoşgeldin takıl biraz kafana yatarsa devam edersin.
bu arada kimsin kimlerdensin hangi topikten geldin:KK70:

Ahsaol tatlım bılıyor musun burayı kesfetmeden once bu konuda adeta bır ezıktım ben tembelım ben yapamıyom ben becerıksızım dıye. Sımdı moral buluyorum kendımı sızı severken sevıyorum. Iyıkı bulmusum hem ara ara gelıp yazıyorum es vermek oluyor ıyı oluyor.

Vallah a evin giriş katı kapı direk bahçe çok sevmeye başladım :))))
hoşgeldin takıl biraz kafana yatarsa devam edersin.
bu arada kimsin kimlerdensin hangi topikten geldin:KK70:
ben gıda mühendisiyim özel sektörde çalışıyorum, birikim topiklerine takılıyorum bi de yeniyim kk da.. artık evimin temizliği düzeni bi sıraya koymak istiyorum. tek güne bütün işleri sığdırınca haftanın 7 günü yorgun olmuş oluyorum.. ben okumaya başladım baştan beri yazılanlara.. beğendim devam ediyorum okumaya.. böyle işte... sevgiler..

dikkatimi çekti.. ne güzel ev temizleme düzenleme ödevleri veriliyor yani ilk sayfalarda öyleydi.. bakalım beni de aralarına alacaklar mı.. bi yerde başlamam lazım.. beni zorlayan görev veren büyük sevap alır söylimm..
Yoo bana dun sadece bı odev verıldı o kadar. Rahat bu topık ben kendı kendıme evı trmızleyım demesem pis pis oturcaklar

ben gıda mühendisiyim özel sektörde çalışıyorum, birikim topiklerine takılıyorum bi de yeniyim kk da.. artık evimin temizliği düzeni bi sıraya koymak istiyorum. tek güne bütün işleri sığdırınca haftanın 7 günü yorgun olmuş oluyorum.. ben okumaya başladım baştan beri yazılanlara.. beğendim devam ediyorum okumaya.. böyle işte... sevgiler..
hadi hayırlısı bakalım bugünün beş maddesini yaz bakim

Sana demedi seninle konuşurken @3kizannesi 'ne gönderme yaptı, yakında chentiq chentiq 'ce yi öğrenirsin canım:KK70:
Başlarda ben de bazen anlamıyordum ama
çaktırmıyordum:KK70:

Hoşgeldin canım :KK68:

Aynen ben de senin gibi katılmak istiyorum eğlenceli bir gurup gibi.dün biraz baktım da guruba nasıl katılacağım ben de bilmiyorum

Arkadasım kımse yok sanırımben yardımcı olayım maratonda bır saat deyınce bır saaat boyunca ardısık ıs yapıp yaptıgın ıslerı kapıstırıyorrsun

Back
X