• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hadi hayırlısı bakalım bugünün beş maddesini yaz bakim
işte bana biraz özet geçerseniz. nasıl yapıyorsunuz.. kurallar belli mi.. yani şöyle bana topikle ilgili bilgi verseniz çok sevinirim. bu arada sabah 8 akşam 6 çalışıyorum.. benim gibi çalışanlar vardır muhakkak.. bu şartlarda nasıl yapacağım bakalım..
Hoşgeldin canım :KK68:
hoşbuldum teşekkürler..

Bir test yapsaydim emin olsaydim
gözün aydın canım.. rabbim sağlıklı bi hamilelik dönemi ve sağlıklı bi bebiş nasip etsin..

Sevgılı zelalke ben anlatayım size;
Maraton diyince ornegın siz ben aynı zamanda ayaga kalkıp 1 saat oturmuyoruz ve ardışık işler yapıyoruz buna kahve içmek bile dahil banyonuz kısısel bakımınkz sporunuz da dahil ve gelip o 1 saatte neler yaptıgımızı maddeleyıp govde gosterısı yapıyoruz :)
Hergune aıt odev var ama rıayet eden pek yok gıbı

Hergun 5 amacını yazıyorsun ben ustte yazdım eve gıdınce yapacaklarımı.

Umarım faydalı olabilmişimdir.

Gunaydin kizlar :)

Haftasonu temiz evde oturmanin keyfi paha bicilemez. Yorgun ama mutlu. Yakinda bahar temizligine de baslariz. Muhtesem 3 aylarla beraber... maddi manevi temizlenirimz gene.

Eflalim, biraz dinlenmek ara vermek ruhunu dinlendirir. Ama ayrilma fikrini kabul edemem biliyorsun. Unut bunu :)

Guzel gelin, hakkinda hayirlisiysa sizi daha mutlu edecekse ve mutlu olacaksa ranbim hayirlisiyla kucagina versin yavruyu..

Daha da tam net okuyamadim gecmisi. Heralde yeni gelenler olmus hosgelmis :)

işte bana biraz özet geçerseniz. nasıl yapıyorsunuz.. kurallar belli mi.. yani şöyle bana topikle ilgili bilgi verseniz çok sevinirim. bu arada sabah 8 akşam 6 çalışıyorum.. benim gibi çalışanlar vardır muhakkak.. bu şartlarda nasıl yapacağım bakalım..
hoşbuldum teşekkürler..

gözün aydın canım.. rabbim sağlıklı bi hamilelik dönemi ve sağlıklı bi bebiş nasip etsin..

Maraton diyince ornegın siz ben aynı zamanda ayaga kalkıp 1 saat oturmuyoruz ve ardışık işler yapıyoruz buna kahve içmek bile dahil banyonuz kısısel bakımınkz sporunuz da dahil ve gelip o 1 saatte neler yaptıgımızı maddeleyıp govde gosterısı yapıyoruz :)

bak canım arkadaş açıklamış

ne güzel.. peki tam gün çalışanlar nasıl yapıyo.. yetiştirebiliyor mu..
bi de bugün haftanın ilk günü şimdi ben bu akşam eve gidince ne ödev yapmam lazım.. sevgiler..

Evime bir gitseydim
ne zaman doneceksin. Sen evinde daha mutlu oluyorsun sanki...

Ok algılamıyorum sahsi. Haklısın yazdıklarında. Yazının sonuna dogru hat mı karıştı houston ?
Kızlar derken sporellalar mı.
Iyıyız ıyıyız maskaradıye deneyımlı bı arkadas geldı azımlı 5 aydır yapıyormus. Ay yoksa bılıyor muydun :)
Zambak ben gıbı yaslı bı bayanla kapısıyor onuda mı okudun ?? Hımmm. Ay ya en buyuk derdö te mız lık off ogf. Hıc mı sevmez bı ınsan yaa evişini ? Cenazem calısıyo sankı evde bı yas havası. Vıleda ıle yapıyorum yerleri şişirmece yani. Aman yaaaa. Uff yaa. Eliptige binmeyi bekliyorum bıtsın de bu azap oyle ıste
hatlar karismadi apollo. Ben orada 3kizanasinin kizlarindan bahsediyordum. Malesef bazen yazinin icinde aklima bir sey gelip alintiladigum kisinin haricinde baska birinin baska bir yazdigina da cvp verebiliyorum :olamaz:

Temizlik isini sana sevdirecegim. Söz!! Gunlugumu okunaya devam ediyor musin?

selam kızlar aranıza yenileri alıyor musunuz.. sadece ilk sayfayı okudum sanırım ödev verip temizlik yapılıyor..
tabiki aliyoruz kapiyi calan herkese acik burasi

Sağolsun akıllı telefon bazı kelimelerimi sabote etmiş :) siz anlarsınız artık:)
Şu akıllı telefonla yazmayı hiç sevmiyorum yav:) (farkettim de ne kadar gülücük kullanıyorum:KK70:)
ben bu halini daha cok sevdim. Badisi yerine bayisi yazmis. Bayildim hatta ne hos espri dedim.

dikkatimi çekti.. ne güzel ev temizleme düzenleme ödevleri veriliyor yani ilk sayfalarda öyleydi.. bakalım beni de aralarına alacaklar mı.. bi yerde başlamam lazım.. beni zorlayan görev veren büyük sevap alır söylimm..
ilk sayfalarda oyle. Hala icinde is aski kalan bir kac kisi olsa gene oyle olacak. Gunluk odevler yapilmiyor.. ona care dusunuyorum :))

Ahsaol tatlım bılıyor musun burayı kesfetmeden once bu konuda adeta bır ezıktım ben tembelım ben yapamıyom ben becerıksızım dıye. Sımdı moral buluyorum kendımı sızı severken sevıyorum. Iyıkı bulmusum hem ara ara gelıp yazıyorum es vermek oluyor ıyı oluyor.
cok cok cok guzel

ben gıda mühendisiyim özel sektörde çalışıyorum, birikim topiklerine takılıyorum bi de yeniyim kk da.. artık evimin temizliği düzeni bi sıraya koymak istiyorum. tek güne bütün işleri sığdırınca haftanın 7 günü yorgun olmuş oluyorum.. ben okumaya başladım baştan beri yazılanlara.. beğendim devam ediyorum okumaya.. böyle işte... sevgiler..
bastan beri okuyorsan ve okumayi seviyorsan sana ilk topigimo oneririm. Her seyin basladigi kismi. Bir prensesin kulkedidi olma macerasini.

Yoo bana dun sadece bı odev verıldı o kadar. Rahat bu topık ben kendı kendıme evı trmızleyım demesem pis pis oturcaklar
:duduk::eek:bir kerem cok temiziz. Sana hemen meydan okuma yapayim da uygulamali gorsunler. Tezgah fotonu at bakimmm:dondurma:

Sana demedi seninle konuşurken @3kizannesi 'ne gönderme yaptı, yakında chentiq chentiq 'ce yi öğrenirsin canım:KK70:
Başlarda ben de bazen anlamıyordum ama
çaktırmıyordum:KK70:
sesli güldüm bile az kalor. Gel bir yanak alayim kiz senden. Ne guzel demissin. Yakinda chentiqceyi ogrenorsin diye. Sen de mi anlamiyordun kiz. . Bakalim daha neler duyacagim :D :D :D gene iyi dayanmissiniz valla :KK49:

Aynen ben de senin gibi katılmak istiyorum eğlenceli bir gurup gibi.dün biraz baktım da guruba nasıl katılacağım ben de bilmiyorum
katilmak istiyorsun dana gecen gun bir seyler yap da gel demistim bir daha ses soluk cikmadi senden ama :63:

kizzz chentiq chentiq cokkk ilginc bir konu cnm 2 yildan beri kalici degisimler yasiyanlar oldumu cok merak ettim. basarilar dilerim :KK66:
olmaz mi. Evini duzenleyen gitti duzenleyen gitti. :D :D kalanlar muhabbete kaliyor daha cok. En cok degisim de bende oldu.
seviyorsan sana ilk topigimo oneririm. Her seyin basladigi kismi. Bir prensesin kulkedidi olma macerasini. Bak sana da yazayim. Buna bak bir ara.. hos geldin. Seni gormek beni mutlu eder burada.
chentiq chentiq kalktım kuzum. Sabah oğlan 'Anneee karnım acıktı hadi kalk kahvaltı hazırla' diye uyandırdı beni sıpa :) Sonra yine yalvar yakar yedi tabi :)) Şimdi kahve içiyoruz oğluşla. Yani ben kahve o ıhlamur. Bitirince parka gideceğiz inşallah. Bu saate kadar bir güzel yayıldık evde..
ya benimkiler de acikti ama kalkamadim. En son saat 10.30 da esim seslendi bakti yataktan kalkmiyorum. Bir tekmik:KK53: atip yere serdi beni. La gak gari saat 11 e gelio bebeler ac diye...

Bir ev düşünün 260 metrekare ama 2+1 ve kullanışsız yatak odasi kocaman ama oturma odasi ufacik duvarlari dökük delik ama temiz olmayan bir ev bıktım açıkçası çıkamıyoruz da hep bir engel çıkıyor eve baglandik kaldık
Ne olur dua edinde kurtulalim şu evden bunaldim artik
hatta kalin. Sizi K klbk33 e bagliyorum.

evet dolabimi bir toplasam, giyilen giyilmeyen bir ayirt etsem, sonra kitapligida el atsam, su masayada el atsam cok iyi olacak ama gözümde büyüyor :KK20::skandal: düzeltmis olursam yazarim... kiz chentiq chentiq ne ilginc konularin var :oha::KK76:
ilginc derken. Hangilerine baktin :)

Sağolun kızlar kararım bu yönde seviyorum sizi :KK66:
bizde seni seviyoruz. Sana yazmistim ama etiket koymamisim. Altta tekrar yazdim

Gunaydin kizlar :)

Haftasonu temiz evde oturmanin keyfi paha bicilemez. Yorgun ama mutlu. Yakinda bahar temizligine de baslariz. Muhtesem 3 aylarla beraber... maddi manevi temizlenirimz gene.

Eflalim, biraz dinlenmek ara vermek ruhunu dinlendirir. Ama ayrilma fikrini kabul edemem biliyorsun. Unut bunu :)

Guzel gelin, hakkinda hayirlisiysa sizi daha mutlu edecekse ve mutlu olacaksa ranbim hayirlisiyla kucagina versin yavruyu..

Daha da tam net okuyamadim gecmisi. Heralde yeni gelenler olmus hosgelmis :)

ne güzel.. peki tam gün çalışanlar nasıl yapıyo.. yetiştirebiliyor mu..
bi de bugün haftanın ilk günü şimdi ben bu akşam eve gidince ne ödev yapmam lazım.. sevgiler..
ben de calisiyorun. Gunluk odevler var. Macera bildirim topigi diye geciyor. Link var. Bulamazsan actigim konularrdan bakabilirsin. Oraya yazoyoruz. Haftalik olark..

hatta kalin. Sizi K klbk33 e bagliyorum.

ilginc derken. Hangilerine baktin :)

bizde seni seviyoruz. Sana yazmistim ama etiket koymamisim. Altta tekrar yazdim

ben de calisiyorun. Gunluk odevler var. Macera bildirim topigi diye geciyor. Link var. Bulamazsan actigim konularrdan bakabilirsin. Oraya yazoyoruz. Haftalik olark..
Buraai sonra 40 gün erken kalkma filan forumda gercekten güzel faydali yerlerde varmis...hayir milletin birbirini gözünu....neyse sen anladin zaten hangi yeri kast ettigimi ;)

:duduk::eek:bir kerem cok temiziz. Sana hemen meydan okuma yapayim da uygulamali gorsunler. Tezgah fotonu at bakimmm:dondurma:

Centik dün ilk maratonuma katıldım cok keyıf aldım aksam aksam corap cekmecesı düZeltmek aklıma gelmezdi.
Tezgahımda superdı mısafır agırlamıs olmama ragmen. Bu aksam 1saat maraton gene yapıcam inş. Ama biliyormusun aksam 18 19 arası yemek oncesi spor yapınca gece daha enerjık oldugumu farkettım. Belkide o yuzden maratona halim vardı. Aksam tezgah fotomu atarım cnm

Kızlar haftalık alışkalıklar ne alemde? Kalkar kalkmaz yatağınızı topluyor musunuz?
Yatak toplama konusunda travmam var. Yengem annemın yarısı gıbıdır benı evlendırırken " kızım sen sen ol yatagını acık bırakma donsuz dolaşmak gıbıdır " dedi ben mumkun degıl bırakamıyorum artık. Nasıl travmatize olduysam.

merhaba kızlar.
hafta sonu girememiştim.
@eflalim ayrılmış olduğunu gördüm sabah.
canım sıkıldı doğrusu.

bu topiğin olmazsa olmazlarından.
ama böyle kendini iyi hissedecekse yapacak bir şey yok tabi.

ya benimkiler de acikti ama kalkamadim. En son saat 10.30 da esim seslendi bakti yataktan kalkmiyorum. Bir tekmik:KK53: atip yere serdi beni. La gak gari saat 11 e gelio bebeler ac diye...

:D :D

Kızlar haftalık alışkalıklar ne alemde? Kalkar kalkmaz yatağınızı topluyor musunuz?

Kalkar kalkmaz toplamıyorum ben. Şöyle ki önce camı açıyorum yorgan açıkken odayı iyice havalandırıyorum mitelar ölsün diye. Bu arada kahvaltımı yapıyorum. Sonra gidip yatağımı topluyorum. Ama haftasonu tatil dolayısıyla yapmadım.

Yatak toplama konusunda travmam var. Yengem annemın yarısı gıbıdır benı evlendırırken " kızım sen sen ol yatagını acık bırakma donsuz dolaşmak gıbıdır " dedi ben mumkun degıl bırakamıyorum artık. Nasıl travmatize olduysam.

Çok güldüm ya kusura bakma:D Ciddi travma etkisi yaratmış yenge :))

Bu haftanin odevleri ne hanimlar? Yeni odak neresi? Bahar temizligi yapilacak mi,? Bide @eflalim son kez idevi yapayim yazmiasin neden aon kez?

Back
X