ne zaman doneceksin. Sen evinde daha mutlu oluyorsun sanki...
Ok algılamıyorum sahsi. Haklısın yazdıklarında. Yazının sonuna dogru hat mı karıştı houston ?
Kızlar derken sporellalar mı.
Iyıyız ıyıyız maskaradıye deneyımlı bı arkadas geldı azımlı 5 aydır yapıyormus. Ay yoksa bılıyor muydun :)
Zambak ben gıbı yaslı bı bayanla kapısıyor onuda mı okudun ?? Hımmm. Ay ya en buyuk derdö te mız lık off ogf. Hıc mı sevmez bı ınsan yaa evişini ? Cenazem calısıyo sankı evde bı yas havası. Vıleda ıle yapıyorum yerleri şişirmece yani. Aman yaaaa. Uff yaa. Eliptige binmeyi bekliyorum bıtsın de bu azap oyle ıste
hatlar karismadi apollo. Ben orada 3kizanasinin kizlarindan bahsediyordum. Malesef bazen yazinin icinde aklima bir sey gelip alintiladigum kisinin haricinde baska birinin baska bir yazdigina da cvp verebiliyorum
Temizlik isini sana sevdirecegim. Söz!! Gunlugumu okunaya devam ediyor musin?
selam kızlar aranıza yenileri alıyor musunuz.. sadece ilk sayfayı okudum sanırım ödev verip temizlik yapılıyor..
tabiki aliyoruz kapiyi calan herkese acik burasi
Sağolsun akıllı telefon bazı kelimelerimi sabote etmiş :) siz anlarsınız artık:)
Şu akıllı telefonla yazmayı hiç sevmiyorum yav:) (farkettim de ne kadar gülücük kullanıyorum

)
ben bu halini daha cok sevdim. Badisi yerine bayisi yazmis. Bayildim hatta ne hos espri dedim.
dikkatimi çekti.. ne güzel ev temizleme düzenleme ödevleri veriliyor yani ilk sayfalarda öyleydi.. bakalım beni de aralarına alacaklar mı.. bi yerde başlamam lazım.. beni zorlayan görev veren büyük sevap alır söylimm..
ilk sayfalarda oyle. Hala icinde is aski kalan bir kac kisi olsa gene oyle olacak. Gunluk odevler yapilmiyor.. ona care dusunuyorum :))
Ahsaol tatlım bılıyor musun burayı kesfetmeden once bu konuda adeta bır ezıktım ben tembelım ben yapamıyom ben becerıksızım dıye. Sımdı moral buluyorum kendımı sızı severken sevıyorum. Iyıkı bulmusum hem ara ara gelıp yazıyorum es vermek oluyor ıyı oluyor.
cok cok cok guzel
ben gıda mühendisiyim özel sektörde çalışıyorum, birikim topiklerine takılıyorum bi de yeniyim kk da.. artık evimin temizliği düzeni bi sıraya koymak istiyorum. tek güne bütün işleri sığdırınca haftanın 7 günü yorgun olmuş oluyorum.. ben okumaya başladım baştan beri yazılanlara.. beğendim devam ediyorum okumaya.. böyle işte... sevgiler..
bastan beri okuyorsan ve okumayi seviyorsan sana ilk topigimo oneririm. Her seyin basladigi kismi. Bir prensesin kulkedidi olma macerasini.
Yoo bana dun sadece bı odev verıldı o kadar. Rahat bu topık ben kendı kendıme evı trmızleyım demesem pis pis oturcaklar

bir kerem cok temiziz. Sana hemen meydan okuma yapayim da uygulamali gorsunler. Tezgah fotonu at bakimmm
Sana demedi seninle konuşurken
@3kizannesi 'ne gönderme yaptı, yakında
chentiq
'ce yi öğrenirsin canım

Başlarda ben de bazen anlamıyordum ama
çaktırmıyordum
sesli güldüm bile az kalor. Gel bir yanak alayim kiz senden. Ne guzel demissin. Yakinda chentiqceyi ogrenorsin diye. Sen de mi anlamiyordun kiz. . Bakalim daha neler duyacagim

gene iyi dayanmissiniz valla
Aynen ben de senin gibi katılmak istiyorum eğlenceli bir gurup gibi.dün biraz baktım da guruba nasıl katılacağım ben de bilmiyorum
katilmak istiyorsun dana gecen gun bir seyler yap da gel demistim bir daha ses soluk cikmadi senden ama
kizzz
chentiq
cokkk ilginc bir konu cnm 2 yildan beri kalici degisimler yasiyanlar oldumu cok merak ettim. basarilar dilerim
olmaz mi. Evini duzenleyen gitti duzenleyen gitti.

kalanlar muhabbete kaliyor daha cok. En cok degisim de bende oldu.
seviyorsan sana ilk topigimo oneririm. Her seyin basladigi kismi. Bir prensesin kulkedidi olma macerasini. Bak sana da yazayim. Buna bak bir ara.. hos geldin. Seni gormek beni mutlu eder burada.
chentiq
kalktım kuzum. Sabah oğlan 'Anneee karnım acıktı hadi kalk kahvaltı hazırla' diye uyandırdı beni sıpa :) Sonra yine yalvar yakar yedi tabi :)) Şimdi kahve içiyoruz oğluşla. Yani ben kahve o ıhlamur. Bitirince parka gideceğiz inşallah. Bu saate kadar bir güzel yayıldık evde..
ya benimkiler de acikti ama kalkamadim. En son saat 10.30 da esim seslendi bakti yataktan kalkmiyorum. Bir tekmik

atip yere serdi beni. La gak gari saat 11 e gelio bebeler ac diye...