• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gunaydın

Bugun mısafır agırlıcam. Misafir agırlaması süper bi hatun gelecek. Azami özen göstermek istiyorum. Begensin istiyorum. :)

Menum şoyle olacak elestirilere acıgım;
Yalancı su böreeği
Poğaça
Kıbrıs tatlısı
İncir tatlısı
Nesquickli toplar
Mercimek salata

:) sevgiler

Kızlar gunaydın

Bugun mısafır agırlıcam. Misafir agırlaması süper bi hatun gelecek. Azami özen göstermek istiyorum. Begensin istiyorum. :)

Menum şoyle olacak elestirilere acıgım;
Yalancı su böreeği
Poğaça
Kıbrıs tatlısı
İncir tatlısı
Nesquickli toplar
Mercimek salata

:) sevgiler
tarif de at

IMG_3172.webp

Yalancı su böreği
3 yumurta bır sarıyı ustu ıcı ayır
3 sb süt bır kapta cırp az tuz at

250 gr tereyğ erit

20o gr yaglı peynırle maydonoz karıstır

Bır yufkayı sutlu yumurtalı sıvı ıle ıslat tepsıye yay ustune tereyag gezdır
2. Ve 3. Ve 4. Yufkalara aynısını yap arasına içi koy. Ustune dıger yufkaları aynı ıslemden gecırerek koy ustune yumurta sarısı gezdır sur. Ve kes dılımle en ustune maden sodası gezdır beklet.
Yemeye yakın 180 derece 3o dakıka falan pişir

Afıyet olsunn. Miss :)

va
anlatayım ozaman

Sabah saat dört sen sonra kızımın öksürük nöbeti yüzünden uyumadım namaz kılıp saat sekize doğru uyudum
Saat 11:55 gibi uyandım kaynana aradığı için uyandım , kızım saat oniki de derste olması lazımdı bi koşu WC yatak toplama kızı uyandırma giydirme kahvaltı bile etmeden evden çıkma ,haa bu arada kaynana nın arama sebebi evi okula yakın geçerken pide üstü yaptıracak fırına götür iç malzemeyi dedi k,kayınbabam hastaymış mış götürmüyormuş ve yeni doğum yapan eltimin ailesi gelecekmiş ,
Onlara uğra içi al fırına götür düm fırıncı eleman yok diye almadı kızı okula bıraktım ve kaynana gile geri döndüm yolda diğer kaynın oğlu gördüm arkasından koştur seslen falan ,başka fırına yolla kaynana gile git namaz kıldım şans yeni eltimin annesi gil gelecekmiş taziye için hemen mutfağı topladım bulaşık makinasını bışalttım çay suyu koydum pideler geldi tadına baktım
Çok güzel olmuştu o arada misafirler geldi ikram ,muhabbet yolcu etme mutfağı eski haline getirme ikindi namzı kılma , kızı okuldan alma eve geçme evden kaçar gibi çıktığım için evi toplama biraz dinlenme yemek faslı ,kocayı yolcu ettim komşuya çay içmeye gitme, geri dönüp WC yıkama ,mutfağı toplama yatsıyı kılma ,dinlenme arada etrafı toplama biraz kızla didişme koca eve geldi azıcık yemek yeme tekrar mutfağı toplama çıkan bulaşıkları yıkama kocaya bitki çayı yapma biraz el işi ayyyy
masallah yasamis gibi oldum :)

Oh ne güzel! Bizim burda hava hem rüzgarlı hem bulutlu:cry:
Yaz gelse de gezmenin dibine vursam:rapci:
benim yerimede vur.
Ben taçtan renk koruyucu bezler alıyorum 4-5 aydır. Bir pakette iki bez oluyor 6₺, 60 yıkama kullanılıyor. Açık renk koyu renk ayırmadan hepsini bir atıyorum. Çamaşır sepeti neredeyse hiç kullanılmıyor diyebilirim. Çok sevdim bu işi :))
iyiymis. her camasiri ayri atmaktan yoruldum.

Ben bugün hiç bir iş yapmadım çünkü eve yeni geldim sayılır.
Yarın sabah aile boyu yıkanıp çamaşırları öyle yıkamayı düşünüyorum

12.45 maratona basliyorum.

Katilimcilar: chentiq kubdef pinartn

Planlar:

Mutfak: toplama,tezgah ozonlama,firin ic dis silme, buzdolabi silme, yerleri supurup silme, ocak cifleme, musluk lavabo parlatma, bulasik yikayip yerlestirme

Banyo: cocuklari yikama, ortalik toplama, camasir yikama, dusakabin cifleme, sac kurutma, makine calistirma

Yatak odasi: toz alma, yatak yerlestirme

Salon: utu yapma,cay icme,cicekleri sulama, yerlerdeki kagitlari toplama

Cocuk odasi: kanepesini silme

Bunlar planlananlar. Bakalim ne kadarina vakif olacagim. Sure 90 dakika

Back
X