• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yav! Arkadaşlar yeni eve taşınınca herşey çok farklı olacaktı, bu hafta sanırım gebeliğin etkisinden paso uyuyorum, yakında evi pok götürecek, acaba liste yapsam maraton yapsam uyumaktan kurtulur uyum? :KK64:
Aa sürprizzz:emir_bebek::emir_bebek: burdaki yeni bir hamile varmış Allah sağlıklarıyla kucağına almayı da alip etsin.

Aa sürprizzz:emir_bebek::emir_bebek: burdaki yeni bir hamile varmış Allah sağlıklarıyla kucağına almayı da alip etsin.
Amin, Teşekkür ederim canım bizim içinde sürpriz oldu, düşük tehlikem var biraz daha iyiyim ama ev inan şuan çok berbat!
Tezgah bulaşık dolu, çamaşır sepeti çamaşır, çocuklar fırsattan istifade evi dağıttı da dağıttı, ütüler öyle, ev desen toz pis dağınık şuan tek dileğim kimsenin gelmemesi ve bir an önce kendimi iyi hissedip evi düzenleyip temizlemek.
Belki birazcık bişeyler yapabilirim diye Topige bir bakayım motivasyon olurum diye düşündüm
Ben de ne konuştum ama bir dokun bin ah işit oldu benimkiside

Selam kızlar nasılsınız bakıyımmmm dedimmm sizlere kimler var kimler yok ev işleri nasıl gidiyor ben tatilden döndüm ev berbat nerden başlasam bilemiyorum

Kahvaltıdan sonra bulasıklar yerleştirildi
Aspirator ve ocak silindi
Ev toplandı
1 makina çamaşır yıkatılıp asıldı
Banyo paspasları makinaya atıldı
Banyo dip bucak çamaşır suyu ve cifle yıkandı
Tuvaletler yıkandı
Lavabolar ovuldu
Arka balkonlar yıkandı
Duş alıp hazırlanıp ablama gidicem

2posta camasir yikanacak
yemek yapilacak
bulasik mk bosaltilacak doldurulacaak
yürüyüş yapilacak
ütü yapilacak

Elektrik supurgesi almak istiyorum.
Cok guclu, az ses cikaran, temizlemesi yormayan ve ekonomik,

Ne tavsiye edersini? Bildirimlere geri donecegim de yerim dar... :))
canım ya kız kardeşiminki bosh marka çok güzel hatta annem ona benzer arçelikten aldı ama o daha güzel çekiyor ve sesi de çok az tam markasını öğrenirsem yazarım san

Kızlar bende katılmak istiyorum ya. Nasıl şu an ki sistem ? Bence gene haftalik ve günlük ödevler olsun çok iyiymiş. En azından mecburi yapmak zorunda kalalım. Ev berbat halde. Ödevler olmalı bir de çok tatlı ödevler vermişler 3 kapı sil falan çok hoşuma gitti. Gaza geldim bütün kapıları sildim ;)

Bana yer silmek için mop tavsiyesinde bulur musunuz? Cırtcırtlı olanlardan düşünüyorum
ben scotch brite kullaniyorum. Fisfisli olani. Icine detarjanini doldur tum evi gez onunla. Yalniz cirtcirtini sokup elde yikayip takman gerekiyor ki bu beni zorluyor..

Geçmiş olsun patron.
gecti gecti sukur pinarcim. Sen nasilsin yakisiklim nasil oldu?

Amin, Teşekkür ederim canım bizim içinde sürpriz oldu, düşük tehlikem var biraz daha iyiyim ama ev inan şuan çok berbat!
Tezgah bulaşık dolu, çamaşır sepeti çamaşır, çocuklar fırsattan istifade evi dağıttı da dağıttı, ütüler öyle, ev desen toz pis dağınık şuan tek dileğim kimsenin gelmemesi ve bir an önce kendimi iyi hissedip evi düzenleyip temizlemek.
Belki birazcık bişeyler yapabilirim diye Topige bir bakayım motivasyon olurum diye düşündüm
Ben de ne konuştum ama bir dokun bin ah işit oldu benimkiside
anam tum ah larini yaz buraya. Dok derdini. Bos ver evi neyin ya. Saglik gibisi var mi. Bence kimse gelmesin diye dua etmek yerine allahim vicdanli insanlar gelsin diye dua et. Bir gUzel temizlesinler evini. Sivastaydin sen degil mi..

Maratonlara devam mı hala günlük görevler falan varmı? Nasıl ilerliyor topik?
online gordum seni de. Anlatsana.. nasil gidiyor işler gucler.. uat kat nasil ust kat...

Kızlar bende katılmak istiyorum ya. Nasıl şu an ki sistem ? Bence gene haftalik ve günlük ödevler olsun çok iyiymiş. En azından mecburi yapmak zorunda kalalım. Ev berbat halde. Ödevler olmalı bir de çok tatlı ödevler vermişler 3 kapı sil falan çok hoşuma gitti. Gaza geldim bütün kapıları sildim :KK66:
hosgeldin. Kendinden bahseder misin. :)

13.30 itibariyle maraton CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer

• Çamaşır yikanacak
  • Nevresim degisecek
  • Sepetler bosaltilacak
  • Mutfak toplanacak
  • Buzdolabi temizlenecek
  • Banyo yikanacak
  • Utu yapilacak
  • Balkonlar yikanacak
  • Ciceklere bakim yapilacak
  • Kitap okunacak
  • Etud yapilacak
  • Cocuklar yikanacak
  • Camasirlar asilacak

ben scotch brite kullaniyorum. Fisfisli olani. Icine detarjanini doldur tum evi gez onunla. Yalniz cirtcirtini sokup elde yikayip takman gerekiyor ki bu beni zorluyor..

gecti gecti sukur pinarcim. Sen nasilsin yakisiklim nasil oldu?

anam tum ah larini yaz buraya. Dok derdini. Bos ver evi neyin ya. Saglik gibisi var mi. Bence kimse gelmesin diye dua etmek yerine allahim vicdanli insanlar gelsin diye dua et. Bir gUzel temizlesinler evini. Sivastaydin sen degil mi..

online gordum seni de. Anlatsana.. nasil gidiyor işler gucler.. uat kat nasil ust kat...

hosgeldin. Kendinden bahseder misin. :)
Bahsedeyim xanim ;) 25 yaşında 1 çocuk annesiyim ;) çocuk dolayısıyla çalışmıyorum normalde öğretmenim. Ev temizliğine çocuktan önce çok önem veriyordum ama şu an o kadar zor ki evi temiz tutmak. 14 aylık kızım var çok yaramaz. Artık tertemiz evi geçtim en azından pis olmasın millet geliyor kafasindayim;)

Bende şuraya bi beşli atayım

1.çamaşır sermek şuan yıkanıyor
2.çamaşır katlamak dün ve ondan önceki günkü rezillik dizboyu yani
3.mutfak toplanacak
4. Yemek yapılacak
5. Yürüyüşe çıkılıcak inşallah

27agustos
1.camasir yikanacak
2.bulasik makinasi bosaltilacak
3.ev supurulecek
4.daginiklik toplanacak
5.cocuklar yikanacak