Aa sürprizzzYav! Arkadaşlar yeni eve taşınınca herşey çok farklı olacaktı, bu hafta sanırım gebeliğin etkisinden paso uyuyorum, yakında evi pok götürecek, acaba liste yapsam maraton yapsam uyumaktan kurtulur uyum?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa sürprizzzYav! Arkadaşlar yeni eve taşınınca herşey çok farklı olacaktı, bu hafta sanırım gebeliğin etkisinden paso uyuyorum, yakında evi pok götürecek, acaba liste yapsam maraton yapsam uyumaktan kurtulur uyum?![]()
Merhaba canım, nasılsın? Oğluna geçmiş olsun.İyi sabahlar hanımlar.. chentiq naber canım. Tanıdık simaları görmek iyi geldi. Hoş suan uykusuzum oğlusum ateşli.
Bir merhaba demek istedim
Geçmiş olsun patron.Ben uyumaktan kurtulamiyorum. Hafiften hasta gibiyim surekli hapsiriyorum.
Amin, Teşekkür ederim canım bizim içinde sürpriz oldu, düşük tehlikem var biraz daha iyiyim ama ev inan şuan çok berbat!Aa sürprizzzburdaki yeni bir hamile varmış Allah sağlıklarıyla kucağına almayı da alip etsin.
canım ya kız kardeşiminki bosh marka çok güzel hatta annem ona benzer arçelikten aldı ama o daha güzel çekiyor ve sesi de çok az tam markasını öğrenirsem yazarım sanElektrik supurgesi almak istiyorum.
Cok guclu, az ses cikaran, temizlemesi yormayan ve ekonomik,
Ne tavsiye edersini? Bildirimlere geri donecegim de yerim dar... :))
ben scotch brite kullaniyorum. Fisfisli olani. Icine detarjanini doldur tum evi gez onunla. Yalniz cirtcirtini sokup elde yikayip takman gerekiyor ki bu beni zorluyor..Bana yer silmek için mop tavsiyesinde bulur musunuz? Cırtcırtlı olanlardan düşünüyorum
gecti gecti sukur pinarcim. Sen nasilsin yakisiklim nasil oldu?Geçmiş olsun patron.
anam tum ah larini yaz buraya. Dok derdini. Bos ver evi neyin ya. Saglik gibisi var mi. Bence kimse gelmesin diye dua etmek yerine allahim vicdanli insanlar gelsin diye dua et. Bir gUzel temizlesinler evini. Sivastaydin sen degil mi..Amin, Teşekkür ederim canım bizim içinde sürpriz oldu, düşük tehlikem var biraz daha iyiyim ama ev inan şuan çok berbat!
Tezgah bulaşık dolu, çamaşır sepeti çamaşır, çocuklar fırsattan istifade evi dağıttı da dağıttı, ütüler öyle, ev desen toz pis dağınık şuan tek dileğim kimsenin gelmemesi ve bir an önce kendimi iyi hissedip evi düzenleyip temizlemek.
Belki birazcık bişeyler yapabilirim diye Topige bir bakayım motivasyon olurum diye düşündüm
Ben de ne konuştum ama bir dokun bin ah işit oldu benimkiside
online gordum seni de. Anlatsana.. nasil gidiyor işler gucler.. uat kat nasil ust kat...Maratonlara devam mı hala günlük görevler falan varmı? Nasıl ilerliyor topik?
hosgeldin. Kendinden bahseder misin. :)Kızlar bende katılmak istiyorum ya. Nasıl şu an ki sistem ? Bence gene haftalik ve günlük ödevler olsun çok iyiymiş. En azından mecburi yapmak zorunda kalalım. Ev berbat halde. Ödevler olmalı bir de çok tatlı ödevler vermişler 3 kapı sil falan çok hoşuma gitti. Gaza geldim bütün kapıları sildim![]()
Seni alintilamayi unutmusum. Yapilacaklari yazmissin da sonucu vermemissin.2posta camasir yikanacak
yemek yapilacak
bulasik mk bosaltilacak doldurulacaak
yürüyüş yapilacak
ütü yapilacak
Bahsedeyim xanimben scotch brite kullaniyorum. Fisfisli olani. Icine detarjanini doldur tum evi gez onunla. Yalniz cirtcirtini sokup elde yikayip takman gerekiyor ki bu beni zorluyor..
gecti gecti sukur pinarcim. Sen nasilsin yakisiklim nasil oldu?
anam tum ah larini yaz buraya. Dok derdini. Bos ver evi neyin ya. Saglik gibisi var mi. Bence kimse gelmesin diye dua etmek yerine allahim vicdanli insanlar gelsin diye dua et. Bir gUzel temizlesinler evini. Sivastaydin sen degil mi..
online gordum seni de. Anlatsana.. nasil gidiyor işler gucler.. uat kat nasil ust kat...
hosgeldin. Kendinden bahseder misin. :)
canin sagolsun.Seni alintilamayi unutmusum. Yapilacaklari yazmissin da sonucu vermemissin.