• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba hanimlar nasilsiniz kis geldi ben geri geldim :) kimler var buralarda sistem nasil ilerliyor?
chentiq chentiq NAVLEE NAVLEE @eflalim dagci dagci areser areser cnntrm cnntrm @elifcino buble buble eshma eshma Spencer90 Spencer90 Denizkizi2425 Denizkizi2425 kakule71 kakule71 vintagecupcakes vintagecupcakes aklima aklima gelenler @trlefon otamatik doldurdu H herkes buraya
selam canım evet eskisi gibi yapalım beşli yazmaya ödevlere dönelim

Ben bugün domates alıp yapmayı düşünüyorum
bende bugünlerde yapacam inşallah

Allah gönlüne göre versin inşallah canım
amin canım inşallah

Supersiniz kizlar :) ozaman bende bi 5li yazayim

1.yerler supurulecek
2.yerler silinecek
3 . makinaya camasir atilacak
4.camasirlar kurutulacak
5.kiler duzeltilecek

1- teras yıkanacak
2 kere yıkandı (domatesleri terasta yaptım)
2- çamaşır asılacak
3 posta asıldı
3- domates yapılacak
Yapıldı 7 kilo domatesten 5 kavanoz çıktı
4- banyo temizlenecek
Temizlendi
5- akşama yemek yapılacak
Kıymalı Dolma biber pişirdim çorbamda vardı

Mutfak toplandı yatmadan da bir sağı solu toplarım sabah toplu bir eve uyanmak çok güzel oluyor muş 2-3 gündür yapıyorum alışkanlık haline getirmek istiyorummm

1- teras yıkanacak
2 kere yıkandı (domatesleri terasta yaptım)
2- çamaşır asılacak
3 posta asıldı
3- domates yapılacak
Yapıldı 7 kilo domatesten 5 kavanoz çıktı
4- banyo temizlenecek
Temizlendi
5- akşama yemek yapılacak
Kıymalı Dolma biber pişirdim çorbamda vardı

Mutfak toplandı yatmadan da bir sağı solu toplarım sabah toplu bir eve uyanmak çok güzel oluyor muş 2-3 gündür yapıyorum alışkanlık haline getirmek istiyorummm
Bende beşli yazacaktım ya bi türlü yazamadım ama yaptıklarımı yazayım

*Az önce halı ıskadım bahçede kullandığım sabah yıkamak için
*İki uç ıvır zıvır kutusu düzenledim içim rahatladı resmen
*makinaya çamaşır ettim ama sabah çalıştıracam
Şimdi bunları yaptım yarıa beşli yazarım inşallah

16 eylül cumartesi günlük ödev

Bu mesajı okuyan herkese bi çağrım var pazartesi gününe kadar herkes yaptığı EN İYİ tarifi yazsın yemek olur ,tatlı olur ,tuzlu olur makarna bile olur.
özellikle kış için yapılan yemekler olsun ki ilerde kullanalım inşallah katılım olur ama canım :KK54: chentiq chentiq kızmazsa tabi

16 eylül cumartesi günlük ödev

Bu mesajı okuyan herkese bi çağrım var pazartesi gününe kadar herkes yaptığı EN İYİ tarifi yazsın yemek olur ,tatlı olur ,tuzlu olur makarna bile olur.
özellikle kış için yapılan yemekler olsun ki ilerde kullanalım inşallah katılım olur ama canım :KK54: chentiq chentiq kızmazsa tabi
Anammmm en iyi yaptığım şeyyy biraz düşüneyim öyle çok marafettli değilimdir....

Günaydın günaydın bol hareketli bir gün olsun kıpır kıpır yerinde duramayan enerjimiz olsun gerçi bunları yazarken yataktan yazıyorum kalkamadım daha...

Ben güne bir 5 li ile başlıyım

1- dün yıkanan çamaşırlar ütülenecek

2- ev süpürülecek

3- sopayla üstünden silinecek

4- çocukların okul eksikleri tamamlanacak

5- yemeye ek bişey yapılacak

Bugun ki hedefim evi hep toplu tutmayı başarmak

chentiq chentiq kubdef kubdef NAVLEE NAVLEE dagci dagci vintagecupcakes vintagecupcakes cnntrm cnntrm eshma eshma buble buble

Dunku 5 lim
1.yerler supurulecek +
2.yerler silinecek -
3 . makinaya camasir atilacak +
4.camasirlar kurutulacak +
5.kiler duzeltilecek-

Bugun ki 5lşm
1. Supurge tutulacak
2. Yerler silinecek
3. Toz alınacak
4. Kiler duzenlenecek
5. Camasır yıkanıp kurutulacak

:) :) :) hadi bakalım kolay gelsin hepimize

Anammmm en iyi yaptığım şeyyy biraz düşüneyim öyle çok marafettli değilimdir....
düşün de çok katılım olmicak galiba

Günaydın günaydın bol hareketli bir gün olsun kıpır kıpır yerinde duramayan enerjimiz olsun gerçi bunları yazarken yataktan yazıyorum kalkamadım daha...

Ben güne bir 5 li ile başlıyım

1- dün yıkanan çamaşırlar ütülenecek

2- ev süpürülecek

3- sopayla üstünden silinecek

4- çocukların okul eksikleri tamamlanacak

5- yemeye ek bişey yapılacak

Bugun ki hedefim evi hep toplu tutmayı başarmak

chentiq chentiq kubdef kubdef NAVLEE NAVLEE dagci dagci vintagecupcakes vintagecupcakes cnntrm cnntrm eshma eshma buble buble
eskiden buralar hep dutluk tu

Yaaa ben bugün 5 limin sadece ev süpürme kısmını yaptım kk da tanıştığım arkadaşlarım bana geldiler Bugun hiç haberim yoktu spontane gelişti biraz yani İstanbul'a geldiğini biliyordum ama uğrayabileceği tahmin etmiyordum... O yüzden hiç birşey yapamadım süpürme ve toplama dışında yattı benim 5 li

Yaaa ben bugün 5 limin sadece ev süpürme kısmını yaptım kk da tanıştığım arkadaşlarım bana geldiler Bugun hiç haberim yoktu spontane gelişti biraz yani İstanbul'a geldiğini biliyordum ama uğrayabileceği tahmin etmiyordum... O yüzden hiç birşey yapamadım süpürme ve toplama dışında yattı benim 5 li
Aaa ne güzel kimler geldi acaba:))

Back
X