Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah seninde gönlüne göre olur hayırlı bi şekildeNAVLEE Allah gönlüne göre versin. Hayırlıysa olsun.
Keşke ben de gönlümdekine (hayırlıysa) kavuşabilsem keşke...
Arada bir selam vermek icin uğruyorum kuzum ben. Sen nasilsin?
Iyyim canim Elhamdulillah eskisi gibi devamli burda olsak ya gunluk odev maraton falan yaparizArada bir selam vermek icin uğruyorum kuzum ben. Sen nasilsin?
Ben bugün domates alıp yapmayı düşünüyorumKızlar nerdesiniz hadi kış hazırlıkları yokmu anlatın biraz gaza gelelim
Allah gönlüne göre versin inşallah canımKızlar bu arada hayırlı bi haber bekliyorum ,olması için dua edermisiniz
selam canım evet eskisi gibi yapalım beşli yazmaya ödevlere dönelim
bende bugünlerde yapacam inşallahBen bugün domates alıp yapmayı düşünüyorum
amin canım inşallahAllah gönlüne göre versin inşallah canım
Bende beşli yazacaktım ya bi türlü yazamadım ama yaptıklarımı yazayım1- teras yıkanacak
2 kere yıkandı (domatesleri terasta yaptım)
2- çamaşır asılacak
3 posta asıldı
3- domates yapılacak
Yapıldı 7 kilo domatesten 5 kavanoz çıktı
4- banyo temizlenecek
Temizlendi
5- akşama yemek yapılacak
Kıymalı Dolma biber pişirdim çorbamda vardı
Mutfak toplandı yatmadan da bir sağı solu toplarım sabah toplu bir eve uyanmak çok güzel oluyor muş 2-3 gündür yapıyorum alışkanlık haline getirmek istiyorummm
Anammmm en iyi yaptığım şeyyy biraz düşüneyim öyle çok marafettli değilimdir....16 eylül cumartesi günlük ödev
Bu mesajı okuyan herkese bi çağrım var pazartesi gününe kadar herkes yaptığı EN İYİ tarifi yazsın yemek olur ,tatlı olur ,tuzlu olur makarna bile olur.
özellikle kış için yapılan yemekler olsun ki ilerde kullanalım inşallah katılım olur ama canım![]()
chentiq kızmazsa tabi
düşün de çok katılım olmicak galibaAnammmm en iyi yaptığım şeyyy biraz düşüneyim öyle çok marafettli değilimdir....
eskiden buralar hep dutluk tuGünaydın günaydın bol hareketli bir gün olsun kıpır kıpır yerinde duramayan enerjimiz olsun gerçi bunları yazarken yataktan yazıyorum kalkamadım daha...
Ben güne bir 5 li ile başlıyım
1- dün yıkanan çamaşırlar ütülenecek
2- ev süpürülecek
3- sopayla üstünden silinecek
4- çocukların okul eksikleri tamamlanacak
5- yemeye ek bişey yapılacak
Bugun ki hedefim evi hep toplu tutmayı başarmak
chentiq
kubdef
NAVLEE
dagci
vintagecupcakes
cnntrm
eshma
buble
Aaa ne güzel kimler geldi acaba:))Yaaa ben bugün 5 limin sadece ev süpürme kısmını yaptım kk da tanıştığım arkadaşlarım bana geldiler Bugun hiç haberim yoktu spontane gelişti biraz yani İstanbul'a geldiğini biliyordum ama uğrayabileceği tahmin etmiyordum... O yüzden hiç birşey yapamadım süpürme ve toplama dışında yattı benim 5 li