- 2 Aralık 2014
- 4.215
- 9.599
- 108
Allah razi olsun :)kubdef liste bu şekilde telefona kaydet istersen mesajlar yazıldıkça bulması zorlaşıyor :)
Geçmiş olsun küçük hanıma.çocukların hastalığı bizi yıpratıyor baya
Cok sagaolun simdi daha iyiyiz bugun enerjimde yeromde insallahÇok geçmiş olsun,
Bende beklemek istiyorum hep randevulara kararlo gidiyorum dr bi sekilde beni ikna ediyorCanım sezeryan da öyle ama ben 39+5 e kadar bekledim . İstemedim erkenden
Merhaba..Tanışma konusunu güzel düşünmüşsün..
Ben çalışmıyorum.44 yaşındayım. Bir kızım var, kayınvalidem de bizle yaşıyor. Ben sabah 06.30 kalkıyorum h. Içi. Gün de i zaman başlıyor benim için. Kızım 15.00 da okuldan gelene kadar işlerimi bitirmeye çalışıyorum. Ongldikten sonra onun yemeği, dersleri vs. Ona vakit ayırıyorum. Akşam yemeğinden sonra bulaşık mutfak işi bitince pek birşey yapmıyorum, dinleniyorum daha çok..
Sizin ikinizin enerjisi 20lik gibi ya :) masallah sizeBende tanıtıyım kendimi 37 yaşında 2 çocuk annesiyim çalışmıyorum çocuklar 8 de gidip 5 de geliyorlar... hafta 3 günü spora gitmeye çalışıyorum kilo verince korumak için... genelde sabah erken kalkıyorum ama çok keyif kadınıyım kitap okumayı cok seviyorum... yatmayı daha çokbu huyumu sevmiyorum zamanımı verimli kullanamıyorum bazen bütün gün yatıp çocuklar gelmeye yakın işlerimi yapmaya başlıyorum maratonlar olmasa halim harap yaniii bu topiğe de düzenli bir ev hali olması için katıldım.... yaptıgım zaman işi çok güzel yaparım ama yapana kadar baya zaman geçer mesela şuan hala yataklar açık ev dağınık bir yandan bu durum beni rahatsız ediyor ama başlamak içinde o motiveyi kendimde bulamıyorum
bu huyumu sevmiyorum zamanımı verimli kullanamıyorum bazen bütün gün yatıp çocuklar gelmeye yakın işlerimi yapmaya başlıyorum maratonlar olmasa halim harap yaniii bu topiğe de düzenli bir ev hali olması için katıldım.... yaptıgım zaman işi çok güzel yaparım ama yapana kadar baya zaman geçer mesela şuan hala yataklar açık ev dağınık bir yandan bu durum beni rahatsız ediyor ama başlamak içinde o motiveyi kendimde bulamıyorum