• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kubdef kubdef liste bu şekilde telefona kaydet istersen mesajlar yazıldıkça bulması zorlaşıyor :)
Allah razi olsun :)
Geçmiş olsun küçük hanıma.çocukların hastalığı bizi yıpratıyor baya

Çok geçmiş olsun,
Cok sagaolun simdi daha iyiyiz bugun enerjimde yeromde insallah
Canım sezeryan da öyle ama ben 39+5 e kadar bekledim . İstemedim erkenden
Bende beklemek istiyorum hep randevulara kararlo gidiyorum dr bi sekilde beni ikna ediyor
Merhaba..Tanışma konusunu güzel düşünmüşsün..
Ben çalışmıyorum.44 yaşındayım. Bir kızım var, kayınvalidem de bizle yaşıyor. Ben sabah 06.30 kalkıyorum h. Içi. Gün de i zaman başlıyor benim için. Kızım 15.00 da okuldan gelene kadar işlerimi bitirmeye çalışıyorum. Ongldikten sonra onun yemeği, dersleri vs. Ona vakit ayırıyorum. Akşam yemeğinden sonra bulaşık mutfak işi bitince pek birşey yapmıyorum, dinleniyorum daha çok..

Bende tanıtıyım kendimi 37 yaşında 2 çocuk annesiyim çalışmıyorum çocuklar 8 de gidip 5 de geliyorlar... hafta 3 günü spora gitmeye çalışıyorum kilo verince korumak için... genelde sabah erken kalkıyorum ama çok keyif kadınıyım kitap okumayı cok seviyorum... yatmayı daha çok:olamaz: bu huyumu sevmiyorum zamanımı verimli kullanamıyorum bazen bütün gün yatıp çocuklar gelmeye yakın işlerimi yapmaya başlıyorum maratonlar olmasa halim harap yaniii bu topiğe de düzenli bir ev hali olması için katıldım.... yaptıgım zaman işi çok güzel yaparım ama yapana kadar baya zaman geçer mesela şuan hala yataklar açık ev dağınık bir yandan bu durum beni rahatsız ediyor ama başlamak içinde o motiveyi kendimde bulamıyorum
Sizin ikinizin enerjisi 20lik gibi ya :) masallah size

Bende 24 yasindayim 1 kizim var insallah 12 gun sonra 2. Kizim olacak :) ev hanimiyim. Sade yasam taraftariyim deterjan kullanmamaya calisiyorum esya biriktirmiyorum

Son düzenleme:
İnşallah gönlünüze göre birini bulursunuz.Allah kolaylık versin
allah bize güç kuvvet versin. ben de dayandım, dayandım.... yapamadım. sinirlerim alt üst oldu dağınıklıktan, en sonunda bütçeyi de denkleyince karar verdim. cumadan alabilirsem hele süper olacak... allah sana da nasip etsin gönlüne göre.

amiin insallah. cok ictenlikle soylenmis bir amin daha.

areser areser gecmis olsun.

Bende 24 yasindayim 1 kizim var insallah 12 gun sonra 2. Kizim olacak :) ev hanimiyim. Sade yasam taraftariyim deterjan kullanmamaya calisiyorum esya biriktirmiyorum

Allah bağışlasın yavrularını.sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini.
Bende aynı düşüncedeyim canım

Tam ben yazıcaktım maraton yapalım mı diye:)hadi bakalım kolay gelsin hepimize:temizlik:

Daha once yazmış gibiyim ama yazdıysam da tekrarı olsun, Sağlıklı ve hayırlı bir doğum olur inşallah..

Selam kızlar iki gündür giremedim önceki gün misafir vardı dünde boynum tutulmuş fenaydım gerçi bugünde çok iyi degil rahat döndüremiyorum başımı şimdi biraz evi toparlayıp arkadaşımın babasının duasına gitcem

8 kasım 5 lisi
1- evi topla

2- bulaşık makinesini boşalt

3- süpür

4- banyo temizliği

5- yemek
Geçmiş olsun.. Allah kabul etsin duanızı da..

Biraz gecikmeli kalkiyorum kizimi banyo falan yaptirdim suan ki maratondaki hedefim mutfak ve yatak odasi

Kızlar yüreğim sızlar napıyonuz
Ben_olmak Ben_olmak budy im nerdesin sen sesin çıkmıyor
Size ara rapor veriyimde gaza gelin bende azcık dinleneyim bu arada

Çocukların odası süpürüldü silindi tozu alındı.
Camdaki el izleri silindi içten tozu alındı
Salon süpürüldü
Koltuk altları da dahil silindi
Ünitenin altı üstü silindi
Tozu alındı
Kuşun tülü temizlendi
Antre süpürüldü silindi
Dış kapının iç dış tozu alındı
Tüm kapıların pervazlarının tozu alındı
Yatak odası süpürüldü silindi tozu alındı aynaları silindi

Şimdi wc banyo yıkanacak
Mutfak assolist onu en sona bıraktım
Hadi ben kaçar

Hergün silip süpürmekten ev sanki dip köşe temizlik yapmışım gibi görünüyor hergün süpürsemde silmiyordum şimdi yalan yok:deli:

Ben hep bu tempoda olursam iğne ipliğe dönerim ne de güzel oluuuuur:21:

Son düzenleme:
Kızlar yüreğim sızlar napıyonuz
Ben_olmak Ben_olmak budy im nerdesin sen sesin çıkmıyor
Size ara rapor veriyimde gaza gelin bende azcık dinleneyim bu arada

Çocukların odası süpürüldü silindi tozu alındı.
Camdaki el izleri silindi içten tozu alındı
Salon süpürüldü
Koltuk altları da dahil silindi
Ünitenin altı üstü silindi
Tozu alındı
Kuşun tülü temizlendi
Antre süpürüldü silindi
Dış kapının iç dış tozu alındı
Tüm kapıların pervazlarının tozu alındı
Yatak odası süpürüldü silindi tozu alındı aynaları silindi

Şimdi wc banyo yıkanacak
Mutfak assolist onu en sona bıraktım
Hadi ben kaçar

Hergün silip süpürmekten ev sanki dip köşe temizlik yapmışım gibi görünüyor hergün süpürsemde silmiyordum şimdi yalan yok:deli:

Ben hep bu tempoda olursam iğne ipliğe dönerim ne de güzel oluuuuur:21:

Budyym gezmedeyim :KK33: çocukların oyuncakları için kutulara ihtiiyaç vardı çocukları babalarına bırakıp biraz kendime zaman ayırayım hem de eksikleri alayım dedim senin paylaştığın topiği okudum takibe aldım:super:

Ben de kendimi tanıtayım
34 yaşımdayım 26 aylık ikiz kızlarım var :KK200: ev hanımıyım ( dağınık tembel eli yavaş bir ev hanımı )
Almanya da yaşıyorum ( gelin geldim ) aslen trabzonluyum şimdilik bu kadar :KK15:

20171108_135301.webp
20171108_135040.webp

Vee kahve zamanıı..
Görüldüğü üzere günlük ödev tamam.
Wc-banyo lavabolar temizlendi,
Tezgah altındaki mutfak dolapları iç-dış temizlendi
Kuruyan çamaşırlar toplanıp katlandı,
Yeni posta çamaşır yıkanıp asıldı .

Maraton sonucu da eksik kalan beşliye tamamlanır herhalde:
Ocak üstü silindi, katlanan çamaşırlar yerleştirildi, banyo-wc çöp kovaları boşaltılıp yeni poşet takıldı, el havluları değişti, wc ve mutfak lavabosu çamaşır suyuyla fırçalandı, kv. İlaçla hava verilen makinanın ağız kısmı yıkandı, makinanın gövdesi silindi, yemek yendi tabaklar makinaya dizildi, mutfak tezgahı toparlandı..
Ufak tefek çok zaman almayan işler olduğu için çok görünüyor ama dolaşması yordu valla..

Eklentiler

• 20171108_134819.webp
    20171108_134819.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 33
Budyym gezmedeyim :KK33: çocukların oyuncakları için kutulara ihtiiyaç vardı çocukları babalarına bırakıp biraz kendime zaman ayırayım hem de eksikleri alayım dedim senin paylaştığın topiği okudum takibe aldım:super:

Ben de kendimi tanıtayım
34 yaşımdayım 26 aylık ikiz kızlarım var :KK200: ev hanımıyım ( dağınık tembel eli yavaş bir ev hanımı )
Almanya da yaşıyorum ( gelin geldim ) aslen trabzonluyum şimdilik bu kadar :KK15:
Gez badim gez benim yerimede gez
Ben çalışırım ikimizin yerine:))
Hep iş hep iş olmaz tabi moral de depolamak lazım
Allah bağışlasın kuzuları
Çoğumuz kız anasıyız desenize

Bu sözler hiç hoşuma gitmedi:sinirli:
Kendini bu kadar olumsuz kodlama
O zaman sana bi topik daha önereyim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dusunce-gucu-pozitif-dusunce-olumlamalar.825895/
İşe ilk önce nickini değiştirerek başla bence.ben çok faydalandım elimden geldiğince uygulamayada çalışıyorum
İsteyince yapamayacağımız hiç birşey yok Allah ın izniyle :KK66:

Eki Görüntüle 2065027 Eki Görüntüle 2065028

Vee kahve zamanıı..
Görüldüğü üzere günlük ödev tamam.
Wc-banyo lavabolar temizlendi,
Tezgah altındaki mutfak dolapları iç-dış temizlendi
Kuruyan çamaşırlar toplanıp katlandı,
Yeni posta çamaşır yıkanıp asıldı .

Maraton sonucu da eksik kalan beşliye tamamlanır herhalde:
Ocak üstü silindi, katlanan çamaşırlar yerleştirildi, banyo-wc çöp kovaları boşaltılıp yeni poşet takıldı, el havluları değişti, wc ve mutfak lavabosu çamaşır suyuyla fırçalandı, kv. İlaçla hava verilen makinanın ağız kısmı yıkandı, makinanın gövdesi silindi, yemek yendi tabaklar makinaya dizildi, mutfak tezgahı toparlandı..
Ufak tefek çok zaman almayan işler olduğu için çok görünüyor ama dolaşması yordu valla..

Miss gibi olmuş eline sağlık mutfak cilalanmış kısaca:))

Daha once yazmış gibiyim ama yazdıysam da tekrarı olsun, Sağlıklı ve hayırlı bir doğum olur inşallah..
Allah razi olsun aminn

Ben de kendimi tanıtayım
Ikiz kizlar ♡ Allah bagislasin

Hangi topikmis o ben kacirmisim bana da onerin :)

Bu arada oyuncak kutulari icin bi gorsel paylasayim ben cok begendim bende gorseldeki kutulardan kullaniyorum gruplandirma yaptim ama dolabim yok insallah ilerde yerim olurda yaptiririm

Screenshots_2017-11-07-21-30-20.webp

Back
X