• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayyyy hayrlı olsun bebeğiniz...çok güzel bir duygu taze anneciksin daha :KK200: öncelikle lütfen stress yapma beneğinin keyfini çıkar eğer yakınların varsa lütfen yardım istemekten çekinme..ben herşeyi kendim yapıcam yetişecem diye stresten delirmiştim :KK43:
Senin kuzun daha minnacık zaman çoo çabuk geçiyor şuan sana zor geliyor geçecek inan ki herşeyi halledeceksin :super: acemilik dediğin gayet normal herkes yaşıyor bunu emin ol..öncelikle kendi annelik içgüdüne içsesine güven , yardım kabul et ( ev işleri yemek vs. Konusunda ) ama bebeğinle ilgili herşeyi sen kendi kararınla yap şimdi sana şöyle yap böyle yap diyen çok olur ( yok bebek aç doymuyor yok üsüyor :KK47::KK47::KK47:

Yemek konusun da da bir yemek listesi hazırlamanı tavsiye edebilirim hemen yapabileceğin pratik şeyler hatta eşinede listeyi göster ki adam bu hafta neler yiycek bilsin sonra bunu mu yiycez diyip sofrada sinir etmesin seni :KK45:

Temizlik konusunda da tavsiyem yemek yaptığın gün sadece mutfağı çıkan bulaşıkları halledersin sonra ki gğn temizlik yaparsın şeklinde ayarlayabilirsin..ben yemekleri 2 günlük yaparım mesela diğer gün boş kalayım diye...

Uzun oldu biraz kusura bakma..

Saol canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. Malesef yardım alabileceğim kimsem yok iş başa düştü o yüzden bian önce düzenimi kurmak istiyorum. İyi fikirmiş 2 günlük yemek yapmak bunu denicem :)

Günaydın kızlar.
Ben tee en eski halime döndüğümden mütevellit, aranıza dönmeye utanıyorum :D:D
Kelin ilacı olsa misali. Çalışan anneye hayat zoooorrrr pek zor anacımmm...
Bir müddet böyle gitsek, motiveniz düşmez diye umuyorum. Çünkü yarışma zamanları çok zor ve tam zamanlı mesai istiyor. Kıyasıya temizlik yapacaksınız, totonuz yer yüzü görmeyecek.. Kıran kırana mücadele olacak :D:D

Gunaydın hanımlar. Bu konuyu çok seviyorum bi ara bildirim yapıyodum o zaman kimsecikler yoktu burda şimdi tekrar aktif olmasına çok sevindim. Yeni doğum yaptım 20 günlük bebeğim var. Ev işleri çok çok zor benim için ilk bebeğim ve çok acemilik çekiyorum temizlik yapsam yemek yapamıyorum, yemek yapsam temizlik kalıyo. Kendimi de daha yeni toparlıyorum zaten bundan sonra bende katılmak istiyorum bildirimlerinize
Aldın mı kucağına canım.. allah analı babalı büyütsün. darısı diğer hamiloşlarımızın başına kubdef kubdef zambak86 zambak86
hepimiz yeni bebek sahibi olduk. K klbk33 da yeni anne. asla evinin düzenini önemseme. yemeğe basit şeyler hazırla. temizliği de ölmeyecek kadar yap. her şeyden önce bebek ve senin sağlığın ve dinlenmen önemli. adı ne bebişimizin. yada söylemek istemezsen cindiyetini bilelim en azından .:)

Saol canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. Malesef yardım alabileceğim kimsem yok iş başa düştü o yüzden bian önce düzenimi kurmak istiyorum. İyi fikirmiş 2 günlük yemek yapmak bunu denicem :)

Tazecik anne güle güle büyüt bebeğini canım.daha çok yeni anneliğin bence kendine biraz zaman tanı.önce bebeğine bi düzen kur.daha doprusu o kendine bi düzen kuracak:))sende kendini ona göre ayarlıcaksın artık.kendini yormadan üzmeden stres yapmadan ama.yoksa bebeğinede yansır bu durum.inan biz gergin olunca onlarda daha huysuz oluyor.iş yapmak için uyumasını bekleme yanında süpürge filan aç alışsın sese hatta uyusa bile aç benimkiler uyanmazdı sesine alışık olduklarından.
Geceleri uykusuz kalmazsan bide gaz sorunu olmazsa işler bi şekilde yürür zaten ki inşallah olmaz

Misss kokulu bebişini öp benim yerime:KK15:
Allah yardımcın olsun canım

Günaydın kızlar.
Ben tee en eski halime döndüğümden mütevellit, aranıza dönmeye utanıyorum :KK70::KK70:
Kelin ilacı olsa misali. Çalışan anneye hayat zoooorrrr pek zor anacımmm...
Bir müddet böyle gitsek, motiveniz düşmez diye umuyorum. Çünkü yarışma zamanları çok zor ve tam zamanlı mesai istiyor. Kıyasıya temizlik yapacaksınız, totonuz yer yüzü görmeyecek.. Kıran kırana mücadele olacak :KK70::KK70:

Sende kelsen biz neyiz acep:))
Korkma canım uğra arada yine.eski askeri düzen yok nasılsa:KK70::KK70::KK70:

Öyle topiği boş bırakırsan gelirler böyle altını üstüne getirirler işte:deli:

Tüh hatirlatmayaydim iyiydi, zor yerden geldi :işsiz:
Eee şimdi günlük ödev o gün mü verilecek bugünlük mü böyle olacak? Önceden bilsek daha iyi olur sanki..

Kızlar eğer uymuyorsa değiştirebilirsiniz ödevi

Mesela wc yıkamak
Çöp kutusunu yıkamak
Elektrik süpürgesini temizlemek gibi
Siz deyin bakim ne olsuuuun

Back
X